Προς το περιεχόμενο

Ταχύτητα στη Forthnet;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Με δουλέψανε στο ότι μου εγγυήθηκαν (όχι γραπτώς) ότι θα κλειδώνει στα 19000 δηλαδή θα υπάρχει αισθητή διαφορά από την 8άρα που είχαν πριν...

Πατριωτακι μην εισαι ευκολοπιστος,για να φτασουν ολοι αυτοι να προσφερουν υπηρεσιες κλασης ΟΤΕ πρεπει να φανε ακομα πολλα καζανια φασουλαδα,,,

Άρα οι υπάλληλοι που λένε ότι η ταχύτητα εξαρτάται από την απόσταση από το κοντινότερο κέντρο λένε βλακείες.... Και δεν κατάλαβα, για ποιο λόγο θα έσβηνες ποστ ;; Ηπώθηκε κάτι απρεπές ;;

ολα ειναι θεωρητικα.ναι εξαρτατε απο την αποσταση απο το αστικο κεντρο αλλα εξαρτατε και απο ενα δυο παραγοντες ακομα .την ποιοτητα του χαλκου β.την καλωδιωση του σπιτιου σου και ποτε δεν ξερεις αν το καλωδιο πηγαινει στο καφαο σου η κανει το γυρω του κοσμου για να παει εκει.εγω πχ εχω attenuation 29 που σημαινει αν θυμαμε καλα 2,4 km απσοταση.απο τον οτε οδικως εχω το πολυ 1600.ta αλλα 800 που ειναι αραγε?

δεν ειπε κανεις τιποτα απρεπες .απλα διαβασα 10 ποστς τα οποια ηταν εκτος reality.θα ξεχασουμε οτι ξερουμε.ξεκιναμε με τις αποριες και οχι με τα παραπονα;)

Δημοσ.
.οταν θα μαθουν τα ζωα του οτε

εκτιμω την προσφορα σου στο forum αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση εισαι απλα απαραδεκτος κανε με ban κανε με ο,τι θες αλλα δεν εχεις κανενα δικαιωμα να μιλας με αυτον τον τροπο

Δημοσ.
εκτιμω την προσφορα σου στο forum αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση εισαι απλα απαραδεκτος κανε με ban κανε με ο,τι θες αλλα δεν εχεις κανενα δικαιωμα να μιλας με αυτον τον τροπο

σωστα καλυτερα να τους πω αχρηστους τους περισσοτερους ειδικα αυτους που ειναι απο 50 και πανω διοτι δεν γουσταρουν να κανουν δουλεια.τουλαχιστον τα ζωα κανουν αυτο που θα τους πεις.και για αυτο δεν θα παει ποτε η ελλαδα.επειδη ειναι καραδημοσιο .αμα ηταν ιδιωτικος τομεας και στις δυο φορες που θα καναν βλακεια τους εδιωχναν τοτε θα σου λεγα πως θα δουλευαν.και πιστεψε με ειναι πολυ λιγο αυτα που εχω πει.ετσι και πω παραδειγματα θα γραφω διο μερες.και πραγματικα παραδειγματα οχι λογια.ειδη εχω σηκωσει παρα πολλες φωτο απο απειρα παραδειγματα.να γιατι δεν θελουν ιδιωτικοποιηηση .γιατι δεν θα παιρνιυν τα 1000 ευρω για να καθονται.και μου βγενουν και ραντεβου κυριακες για να παρουν και το 75 τις εκατο παραπανω και οι μισες βλαβες φτιαχονται τα σαβατοκυριακα.και δεν μπορω να βλεπω να λεει ο οτε οτι ολα πανε μια χαρα και οταν του .... να λεει οτι ναι υπηρχε προβλημα και το διορθωσε.ουτε να λενε οτι εχουν παει σε μια βλαβη και να μην εχουν παει ποτε.ουτε να φταινε τα παντα εκτος απο αυτους.και δεν κανω ban ποτε...anyway ειναι αλλο θεμα αυτο και επειδη ειναι περασμενη η ωρα ας αποχωρησω μια φορα για υπνο.υπαρχουυν και οι εξαιρεσεις αλα ειναι λιγες.αυτα.το διορθωσα για να μην λενε οτι λεω κακες λεξεις αλλα αμα ησουν στην θεση μου θα ηταν το λιγοτερο που θα ελεγες.εκτος οτι εχουμε γινει παγκοσμια ρεζιλι με τον οτε για αλλους τοσους λογους.και αλλωστε δεν τα λεω μονο εγω αλλα εχουν φαει απειρα προστιμα για βλακειες που κανουν

Δημοσ.

και καποιος αλλος επαιζε τοσο ψηλά με atteniation down 4 up 0.αυτος που ειδα ηταν με 10 περιπου attenuation και ο οτε σε οπτικη επαφη στα 60-70 μετρα.

Δημοσ.

καλα στο surfing Ολα ειναι σχετικα λογω plugin flash κτλ.και εξαρτατε και τον server.γιατι σαν download size οι σελιδες ειναι πολυ μικρες αλλα ειναι και πολλα αντικειμενα μαζι.

• Super Moderators
Δημοσ.

το browsing αργεί γιατί σέρνεται η Forthnet...

άσε που κάποιες ώρες της ημέρας μπουκώνει τόσο η σύνδεση της με το ΑΙΧ (400-500ms) με αποτέλεσμα να έχουμε μεγαλύτερα pings με Ελληνικά sites παρά με sites του εξωτερικού...(έχω δει 400ms με http://www.otenet.gr)

Δημοσ.

ενταξει αναβαθμιση θα γινει καποια στιγμη.απλα εγω εννοοω οτι δεν μπορεις να κανεις τεστ μια γραμμη με το ποσο γρηγορα ανοιγει μια σελιδα.ειναι τελειως ακυρο διοτι φορτωνουν διαφορα και δεν μπορεις να δεις διαφορα πολλες φορες απο 10 σε 20 mbit.kata τα αλλα πραγματι τα Pings ειναι λιγο μεγαλα.υπομονη.καποια στιγμι θα γινει αναβαθμιση.

Δημοσ.

@poulinos

Έστω εταιρεία που έχει δύο πακέτα, πχ ένα 24άρι και ένα 8άρι. Αυτός που πληρώνει το 24άρι δεν πρέπει να έχει την απαίτηση να κλειδώνει πάνω από το 8άρι ? Αν όχι γιατί να μη πληρώνει το 8άρι ? Και στη τελική γιατί να είναι ]μέχρι 24 mbps αλλά όχι μέχρι 19,90 ευρώ ???

Και κάτι άλλο ...

αυτό το ... εώς 24 mbps πρέπει για μένα να έχει και κάτω όριο. Μπορεί πχ να παίζω στο 0,1 mbps ?

Δημοσ.

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Οι εναλλακτικοί πάροχοι, για κάθε βρόχο, από τα χρήματα που τους δίνουμε πληρώνουν στο διαχειριστή και συντηρητή του last-mile (ΟΤΕ) το ίδιο ποσό είτε ο βρόχος έχει μήκος 100m είτε 3000m, είτε είναι κακοσυντηρημένος είτε όχι, είτε έχει attainable rate 23000Kbps είτε 3000Kbps. Αν υπήρχε κλιμακούμενη χρέωση εκεί, τότε δε θα ήταν και τόσο άτοπο να ζητάμε και κλιμακούμενη χρέωση για τον end-user (το αν θα ήταν βιώσιμο ένα τέτοιο μοντέλο χρέωσης είναι άλλο ζήτημα).

• Super Moderators
Δημοσ.
ενταξει αναβαθμιση θα γινει καποια στιγμη.απλα εγω εννοοω οτι δεν μπορεις να κανεις τεστ μια γραμμη με το ποσο γρηγορα ανοιγει μια σελιδα.ειναι τελειως ακυρο διοτι φορτωνουν διαφορα και δεν μπορεις να δεις διαφορα πολλες φορες απο 10 σε 20 mbit.kata τα αλλα πραγματι τα Pings ειναι λιγο μεγαλα.υπομονη.καποια στιγμι θα γινει αναβαθμιση.

καταλαβαίνω αλλά το τρελό πρόβλημα με τα pings είναι από τον Σεπτέμβριο όχι μόνο τώρα τον Νοέμβριο...

δλδ πόσο πια να περιμένουμε? :o (ρητορική)

Δημοσ.
@poulinos

Έστω εταιρεία που έχει δύο πακέτα, πχ ένα 24άρι και ένα 8άρι. Αυτός που πληρώνει το 24άρι δεν πρέπει να έχει την απαίτηση να κλειδώνει πάνω από το 8άρι ? Αν όχι γιατί να μη πληρώνει το 8άρι ? Και στη τελική γιατί να είναι ]μέχρι 24 mbps αλλά όχι μέχρι 19,90 ευρώ ???

Και κάτι άλλο ...

αυτό το ... εώς 24 mbps πρέπει για μένα να έχει και κάτω όριο. Μπορεί πχ να παίζω στο 0,1 mbps ?

ας το πω μια τελευτεα φορα να τελειωσει το θεμα.σου λενε μεχρι 24 επειδη δεν ξερουν στα ποσα θα κλειδωσεις.οποτε ναι δεν γινετε στον καθεναν να λενε α εσυ κλειδωσες στα 10 σε βαζουμε στα 15 ktl.η θα πρεπε να διαλεγεις ενα πακετο απο την αρχη οπως στον οτε η αλλιως πληρωνεις κατι ενιαιο.βεβεα στον οτε πληρωνεις και ενα παγιο.οπτοε δεν γινετε να ειναι μεχρι 19,90.δεν θα κοιτανε στον καθενα σε 200.000 πελατες που κλειδωνει για να δουν τι θα χρεωσουν.και οχι επειδη το adsl παιζει οπως παιζει δενμπορεις να απαιτησεις να παιξεις καπου.ειναι μεχρι 24 και οταν λενε μεχρι 24 σημαινει απο το να μην παιξεις καθολου λογω αποστασης η χαλκου μεχρι να παιξεις 24.δεν υπαρχει κατωτατο οριο και δεν γινετε να υπαρχει κατωτατο οριο.απλα καποιοι κανουν στο περιπου υποθεσεις που θα παιξεις.πχ εγω σου λεω οτι αμα μενεις κοντα στην μιχαναλακοπουλου και στο αλεξανδρα το νοσοκομειο θα εχεις κοντα στα 20 mbit .και πραγματι παρα πολυ εχουν 20.δεν ειναι ομως ο κανονας.μπορει καποιος να εχει χαλια χαλκο και να παιξει στα 3 οπως εχω δει ατομο σε 1,5 km απσσταση που θα πρεπε να παιξει 16 και megabit επαιζε 4.και ειχε τρεισ γραμμες adsl και ολες στα τεσσερα με διαφορετικες ετερειες.φταιει ολο το καλωδιο καιδεν μπορει να γινει τιποτα.και ναι μπορει να παιζεις και στο miso megabit μπορει και καθολου.πχ στο σκαραμαγκα δεν παιζει κανεις σχεδον σε ενα σημειο επειδη πεφτουν αστικο κεντρο ασπροπυργου που βρισκεται 7 km μακρια .οποτε no adsl

καταλαβαίνω αλλά το τρελό πρόβλημα με τα pings είναι από τον Σεπτέμβριο όχι μόνο τώρα τον Νοέμβριο...

δλδ πόσο πια να περιμένουμε? :o (ρητορική)

θα σε γελασω

Δημοσ.

Nα πω και εγώ το προβληματάκι μου.

Έχω το Siemens cl-110 και κλήδονα στα 14.000-15.000kbps περίπου, εδώ και λίγο καιρό βλέπω ότι είναι στα 7.381kbps, μήπως έχω καμία βλάβη και πρέπει να τους πάρω κανένα τηλέφωνο?

Ευχαριστώ!

Παραθέτω και το status της γραμμής μου!

<a href=http://img378.imageshack.us/img378/3128/adsllinestatuslm6.th.png' alt='adsllinestatuslm6.th.png'>thpix.gif[/img]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...