vagpap Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Περίμενε πάντως 2-3 μέρες, "να ζεσταθεί" όπως λες και εσύ. Εμένα τις πρώτες 2 ημέρες ήταν στα 2Mbit και μετά ενεργοποιήθηκα και κλειδώνω πλέον στα 15Mbit. Και ρίξε και μια ματιά στις ρυθμίσεις σου στο router ;-)
Land_Of_Banania Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Αν δεν κάνω λάθος κάτω από 4 δηλώνεται βλάβη στον ΟΤΕ. Οπότε μην τρελαίνεσαι, δεν θεωρείται φυσιολογικό το 3548 που πιάνεις. Πάρε ένα τηλέφωνο στην Forthnet, κάνε υπομονή και δυο πακέτα τσιγάρα μέχρι να νιώσουν να απαντήσουν και πες τι συμβαίνει και αν δε βγει άκρη πες να δηλώσουν βλάβη της γραμμής στον ΟΤΕ.
kfyros Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Ή δήλωσε το βλάβη ρε μεγάλε, και βάλτους να στο φτιάξουν.. Δεν είναι λογικό αυτό που λες... Μπορείς να σε έχουν συνδέσει σε λάθος πόρτα στο dslam τους , ή να έχει πρόβλημα η πόρτα τους. Ή τέλος πάντων να υπάρχει κάποιο πρόβλημα και να στο λύσουν. Μην κάνεις κεφάλι κατευθείαν. Δεν γίνεται να χάλασε η γραμμή που συνδεόταν στα 8 ξαφνικά... Αμέσως ψάχνετε όλοι τους νομικούς. Με συνεννόηση λύνονται όλα τα προβλήματα (ή τουλάχιστον τα περισσότερα). -----Προστέθηκε 10/11/2008 στις 11 : 49 : 00----- Αν δεν κάνω λάθος κάτω από 4 δηλώνεται βλάβη στον ΟΤΕ. Οπότε μην τρελαίνεσαι, δεν θεωρείται φυσιολογικό το 3548 που πιάνεις. Πάρε ένα τηλέφωνο στην Forthnet, κάνε υπομονή και δυο πακέτα τσιγάρα μέχρι να νιώσουν να απαντήσουν και πες τι συμβαίνει και αν δε βγει άκρη πες να δηλώσουν βλάβη της γραμμής στον ΟΤΕ. Παλιά ο ΟΤΕ. Έχει μπει full LLU στη forthnet. Δεν έχει καμιά δουλειά ο ΟΤΕ πλέον. Αυτούς κηνυγάει...
klainmaingr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Να συμφωνήσω και γω με την πιθανότητα να έχεις μπεί σε λάθος dslam.. Όπως και να'χει ξέρω οτι υπάρει ένα ελάχιστο κατώτατο που δικαιολογεί την χωρίς περαιτέρω υποχρέωση διακοπή της σύμβασης.. Ψάχτο... Good luck.
kfyros Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μπας και σου έχουν δώσει λάθος router (απλό adsl και όχι 2plus)? Ικανούς τους έχω. --------------------------------------------------------------------------------------- Στην On έχω κάνει αίτηση για το πακέτο On office , με διακοπή του OTE και της vivodi που είχα, και τα γίδια, ενώ μου είχαν πει ότι πρώτα θα στείλουν τον εξοπλισμό , και μετά θα κοπεί η γραμμή μόνο τη μέρα της αλλαγής για λίγες ώρες με προγενέστερη ενημέρωση , μου έκοψαν τη γραμμή σήμερα το πρωί χωρίς καμιά ενημέρωση, και χωρίς να έχουν στείλει ούτε αυτή τη μαλακία το ελεεινό το pirelli , ούτε τίποτα. Τους πήρα τηλέφωνο, και αύριο θα στείλουν τεχνικό να έρθει να το στήσει και να ενεργοποιήσει τα πάντα. Μου δώσανε και τη static ip για να ρυθμίσω τα dns. Βέβαια χρειάστηκε η συζήτηση να είναι κάπως έτσι : (OFF είναι ο συνέταιρος, ON είναι αυτοί) OFF:Μήπως μας κόψατε τη γραμμή εσείς γιατί δεν έχουμε ούτε τηλέφωνο , ούτε internet , ούτε τίποτα. ON:Ναι , σας έχουμε προγραμματίσει για μεταφορά και ενεργοποίηση σήμερα. Αύριο θα σας πάρει τεχνικός για να κανονίσετε ραντεβού τις επόμενες μέρες. OFF:Ξέρετε, είμαστε εταιρεία πληροφορικής, και μας κόψατε το internet, τα τηλέφωνα, τα emails και κάποια sites που κάναμε webhosting. Είχατε πει ότι θα ενημερώνατε και ότι θα στέλνατε τον εξοπλισμό πριν την διακοπή και δεν έχουμε λάβει τίποτα... ΟΝ: Ξέρετε, στις επαγγελματικές συνδέσεις η εγκατάσταση γίνεται από εμάς . Θα σας καλέσει τεχνικός αύριο. OFF: Ξέρετε, αυτό που λέτε, είναι ότι κλειδώσατε την επιχείρηση μου, και ότι θα με πάρετε τηλέφωνο για να κανονίσουμε ραντεβού να την ξεκλειδώσετε κάποια στιγμή. Δεν ξέρω αν φαίνεται σε μένα μόνο παράλογο, σε εσάς πως φαίνεται? Τι μπορεί να γίνει άμεσα για να μην χρειαστεί να μιλήσουν οι δύο εταιρίες σε άλλο επίπεδο (μέσω δικηγόρων ας πούμε)?? ON: ....... Χίλια συγγνώμη, έχετε απόλυτο δίκιο , το έβαλα Επείγον, και αύριο θα σας καλέσει τεχνικός για να έρθει αυθημερόν να κάνει εγκατάσταση και σύνδεση. OFF: Ευχαριστώ, θα περιμένω τηλέφωνο σας για την εγκατάσταση. To be continued tomorrow ... Το ρεζουμέ είναι ότι τέτοιες μαλακίες κάνουν όλοι. Πολύ πιθανόν να χρειαστεί να έχεις κι εσύ κάποιου τέτοιου είδους κουβέντα. Και να κρατάς πάντα το όνομα αυτουνού που μίλησες. Αν κάτι δεν γίνεται όπως πρέπει, ζήτα αυτόν .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 1)Τι να περιμένω φίλε μου ; Να ζεσταθεί οι γραμμή ; 2)Αντιθέτως φίλε μου, το έψαξα πολύ, και μου εγγυήθηκαν (υπεύθυνος καταστήματος) ότι θα είμαι σε καλύτερη κατάσταση απ'ότι τώρα. Δεν απαίτησα 24άρα, αλλά όχι και να είμαι στο 1/4 από πριν... Ποιος φταίει λοιπόν ; Μου εγγυήθηκαν κάποια πράγματα και δεν τα τηρούν. 3)Στα 3548 κλειδώνει... (τρελαίνομαι μόνο που το σκέφτομαι) screenshots από το router plz για να δούμε τα στατιστικά της γραμμής... επίσης ξεσύνδεσε τα πάντα από την τηλεφωνική γραμμή και άφησε μόνο το router πάνω...
parsifal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Όχι τέτοια screenshots. Ο ThReSh εννοούσε screenshots όπου να φαίνονται στα πόσα Kbps κλειδώνει ο router, με πόσο line attenuation και με πόσο SNR.
we_will_rise Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Όχι τέτοια screenshots. Ο ThReSh εννοούσε screenshots όπου να φαίνονται στα πόσα Kbps κλειδώνει ο router, με πόσο line attenuation και με πόσο SNR. Και πως τα βρίσκω αυτά;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 είναι εκεί που λέει Status δώσε τα αναλυτικά που έχει attenuation, snr κτλπ κτλπ
parsifal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μα πιο πάνω δε γράφεις αυτό; 3)Στα 3548 κλειδώνει... (τρελαίνομαι μόνο που το σκέφτομαι) Στο ίδιο μενού του router, δε βλέπεις και επιπλέον στατιστικά της γραμμής σε decibel (dB) ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 ελπίζω να είσαι με ethernet και όχι με usb...
xouzel Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Ειχα τα ιδια προβληματα με Tellas οταν πρωτοεκανα συνδεση το Μαρτιο αλλα με μερικα τηλεφωνα και ορισμενα μπινελικια, ολα ετρεξαν μια χαρα λιγες μερες μετα και εως τωρα. Ελπιζω και στο μελλον. Θεμα λαθος ρυθμισεων ηταν. Γι αυτο φιλε, τηλεφωνο στη Φορθνετ, πριν κανεις λαθος κινησεις που ισως τις πληρωσεις ακριβα (ποινη διακοπης γραμμης). Ως τοτε παρηγορησου με την τιμη. Σκεψου οτι για τα ιδια, στον ΟΤΕ θα πληρωνες περιπου τα 3πλασια !!!! (29.90 η γραμμη συν περιπου 16-17 το παγιο)
we_will_rise Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Με ethernet συνδέομαι. Το 3548 μου το είχε πει ο υπάλληλός τους... Device Information This information reflects the current status of your DSL router. System Up Time 00:21:02:35 DSL Speed (DS/US) 19948/1020 Kbps LAN IP Address 192.168.1.1 Default Gateway 194.219.239.209 Primary DNS server 193.92.150.3 Secondary DNS server 194.219.227.2 Firmware Version 3.63w Boot Loader Version 1.0.37-6.8.5 DSL Driver Version A2pB023k.d20h Wireless Driver Version 3.131.35.6.cpe2.0a Wireless BSSID 00:21:63:44:1C:9C Ethernet MAC Address 00:21:63:44:1C:99 USB MAC Address 00:21:63:44:1C:9A Memory Size 4MB Flash / 16MB SDRAM σήμερα πάντως είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα, στο download έπιασα τα 700 και στο upload φτάνω τα 100..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 DSL Speed (DS/US) 19948/1020 Kbps με τόσο συνδέεσε... δλδ 19mbit... πάμε άλλη μια φορά... ΔΕΝ testάρεις την ταχύτητα σου με download meters OYTE από rapidshare ΟΥΤΕ με p2p programs... βάζεις download manager με segmented downloading (Flashget, Getright, IDM, DAP κτλπ κτλπ) κατεβάζεις αρχείο από Nvidia.com ή ATI.com μέσω του download manager...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.