leopas7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά. Έχω αγοράσει τον WD τον 500αρη (εξωτερικό) και εχω ένα μικρό προβληματάκι.Ο δίσκος αδυνατεί να ανοίξει μαζί με το άνοιγμα του υπολογιστή. (Κλείνει όμως κανονικά). Τα windows κολλάνε στα αρχικά γράμματα πρίν το χαρακτηριστικό σήμα. Επισης πάω να μπώ στο bios και κολλάει και αυτό. Το πρόβλημα λύνεται (δηλαδή μπαίνει κανονικά) όταν τον αποσυνδέσω (βγάλω το καλώδιο). Θέλω να προσθέσω πώς έχω κάνει κανονικά εγκατάσταση το application installer. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
caution Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Search the forum... ( κάτι με μία επιλογή USB latency @ BIOS )
leopas7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Ευχαριστώ για την απάντηση όμως άκρη δεν έβγαλα γιατί λένε ότι πρέπει απο το Bios να κάνεις disable το παρακάτω : Advanced->Usb configuration -> Legacy USB Support. Το συγκεκριμένο δυστυχώς δεν μπορώ να το βρώ στο δικό μου bios. Καμμιά λύση ακόμα???
caution Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μήπως υπάρχει κάποια παρεμφερής επιλογή με άλλο όνομα; Είναι το BIOS up-to-date;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.