nikos66 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Εχει μήπως κανείς αυτή την οθόνη να μου πει εντυπώσεις? Εχω σχεδόν καταλήξει στην αγορά της, αλλά θα θελα μια τελευταία γνώμη. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978102&product=1180622
mangai Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Mέ τα ίδια χρήματα παίρνεις πολύ καλύτερη.Η ίδια η LG λέει γιά την σειρά Wxx42(1942,2042,2242):"Perfect Solution for Various Office Environments".Γιά χρήση γραφείου δηλ. όχι ταινίες ή παιχνίδια! Από σύμπτωση έχω μοντέλλο της "ιδιας σειράς" σε λιγότερες ίντζες.Κάνει μόνο γιά εργασίες γραφείου...
nikos66 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Για γενική χρήση έχω την οθόνη και όντως η βασική της λειτουργία θα είναι εφαρμογές γραφείου - αραιά και πού καμιά ταινία και σχεδόν ποτέ παιχνίδια. Αυτό που με έκανε να κολλήσω στη συγκεκριμένη είναι ότι έχει ρύθμιση ύψους, το οποίο θεωρώ σημαντικό. Ποια έχεις εσύ και ποια προτείνεις;
mangai Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Σου γράφω 3 από τις καλύτερες ιστοσελίδες που ασχολούνται με το θέμα. Έχουν διαφορετικό ύφος αλλά όλες έχουν "αντικειμενικά" κριτήρια.Λοιπόν καλύτερη ενημέρωση θα βρείς εδώ:http://www.xbitlabs.com/articles/monitors/ εδώ:http://www.testfreaks.com/monitors/ καί εδώ:http://www.otest.co.uk/f/0/2619/1071/1.html
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Και εγω σου γραφω τη καλυτερη σελιδα που ασχολειται διεξοδικα με οθονες: Ειναι μια τεραστια πηγη πληροφοριων, αξιζει αν εχεις χρονο και ορεξη να διαβασεις. http://www.prad.de/en/monitore/index2.html
pusher Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Mέ τα ίδια χρήματα παίρνεις πολύ καλύτερη.Η ίδια η LG λέει γιά την σειρά Wxx42(1942,2042,2242):"Perfect Solution for Various Office Environments".Γιά χρήση γραφείου δηλ. όχι ταινίες ή παιχνίδια! Από σύμπτωση έχω μοντέλλο της "ιδιας σειράς" σε λιγότερες ίντζες.Κάνει μόνο γιά εργασίες γραφείου... Σκέφτομαι κι εγώ να πάρω την ίδια οθόνη. Εκτός από αυτό που αναφέρεις λέει και "Optimized for moving images". Αυτή η οθόνη έχει response time 5ms και Dynamic Contrast 8000:1. Τι άλλο πρέπει να έχει μία οθόνη για να θεωρείται κατάλληλη για gaming και ταινίες; EDIT: Η L226WA που προτείνεται στην περιγραφή για ταινίες και παιχνίδια έχει μικρότερο Dynamic contrast (που δεν είναι σίγουρα σημαντικό), 6 μοίρες μικρότερη γωνία θέασης στον οριζόντιο άξονα και το ίδιο πάνελ με την W2242P. Γιατί λοιπόν να θεωρείται καλύτερη από την πρώτη στον τομέα των ταινιών και των παιχνιδιών; Τι παίζει εδώ παιδιά; Ας με διαφωτίσει κανείς! -----Προστέθηκε 3/12/2008 στις 07 : 41 : 58----- Επειδή σκοπεύω σύντομα να παραγγείλω περιμένω να ακούσω τις απόψεις. Σε τι δεν είναι καλή η συγκεκριμένη οθόνη; Όπως είπα παραπάνω και άλλες που προτείνονται στη σελίδα της LG για βίντεο και παιχνίδια έχουν παραπλήσιες προδιαγραφές.
nikos66 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Pusher, εγώ πάντως την πήρα τελικά. Δεν έχω κάνα μάτι ειδικού και τη θέλω για γενική χρήση (λίγο από όλα), οπότε δεν μπορώ να σου μιλήσω <επιστημονικά>. Αλλά έτσι ως αίσθηση απλού χρήστη, έχω ξετρελαθεί και τη θεωρώ μια από τις πιο πετυχημένες αγορές που έχω κάνει ποτέ.
pusher Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Pusher, εγώ πάντως την πήρα τελικά. Δεν έχω κάνα μάτι ειδικού και τη θέλω για γενική χρήση (λίγο από όλα), οπότε δεν μπορώ να σου μιλήσω <επιστημονικά>. Αλλά έτσι ως αίσθηση απλού χρήστη, έχω ξετρελαθεί και τη θεωρώ μια από τις πιο πετυχημένες αγορές που έχω κάνει ποτέ. Κι εγώ την παρήγγειλα τελικά. Έχοντας πολύ μικρότερο χρόνο απόκρισης από την τωρινή μου 19'' μεγαλύτερη αντίθεση και φωτεινότητα φαντάζομαι ότι θα με ικανοποιήσει κι εμένα η αγορά της.
pusher Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ερώτηση προς όσους έχουν την οθόνη αυτή: Όταν δουλεύει κάνει έναν ελαφρύ ήχο;
Mr V Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 εγω εχω αγορασει τα 6 τελευταια χρονια 3 οθονες lg και ολες τους δεν ειχαν ουτε ενα καμμενο pixel...Σου προτεινω να επιλεξεις lg...Τωρα για μοντελο πρεπει να τα δεις απο κοντα.
giorgos147 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Πάντως αν δίνετε κάτι παραπάνω,πολύ καλή είναι και αυτή Την πήρα πριν κάνα μήνα περίπου και είναι πολύ καλή.Έχει και πολύ ωραία χρώματα...Ζωηρά
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Στους τομείς <<μαύρο χρώμα>> και "backlight bleeding" πως τα πάνε οι συγκεκριμένες; Για την ταχύτητα δεν ρωτάω.Θεωρώ ότι δεν τίθεται θέμα.
xatzis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Η οθόνη είναι πολλή καλή για γενική χρήση άριστη για τον μέσο χρήστη! Τώρα για τα games δεν είναι οτι καλύτερο αλλά και πάλη nikos66 θα μείνεις ευχαριστημένος!Την έχω κοντά ένα μηνα τώρα και σε σχέση με μια philips 15":shock: που είχα είναι τζάμι! Απο "backlight bleeding" που λες _BASSstarlet_ πάει πολλή καλά. Το μαύρο είναι μαύρο όχι γκρίζο στο συγκεκριμένο monitor. Αλλά πιστεύω την σήμερον ημέρα όλες τα παν καλά από χρωματισμούς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.