kofer Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα! Έχω ένα notebook sony vaio με vista και σκληρό 250GB. Για διάφορους λόγους, θέλω να βάλω και xp στον ίδιο δίσκο... Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό πρόγραμμα για partition? Στο google που έψαξα, οι περισσότεροι προτείνουν το "Partition Magic". Όμως είδα ότι αρκετοί με το συγκεκριμένο, έχασαν τα αρχεία τους... Υπάρχει τέτοια περίπτωση? Δεν υπάρχει κάποιο με σίγουρα αποτελέσματα, χωρίς προβλήματα? Ποιο προτείνετε? Ευχαριστώ πολύ!
teo64x Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Ποτέ δεν προτείνω το PartitionMagic - το αντίθετο μάλιστα. Και απορώ γιατί κάποιο το προτείνουν. Σχεδόν πάντα προτείνω το Acronis, το οποίο θυμίζει αρκετά το PartitionMagic στη χρήση, αλλά είναι πάρα πολύ πιο ασφαλές.
kofer Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 προτείνω το Acronis Σε ευχαριστώ πολύ teo64x για την άμεση απάντησή σου! Θα το δοκιμάσω...
SwAToNeR Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Προσοχή το Acronis απο κάποια έκδοση 10.χ και μετά υποστηρίζει Vista.
kofer Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Προσοχή το Acronis απο κάποια έκδοση 10.χ και μετά υποστηρίζει Vista. Ευχαριστώ για την παρατήρηση...
dark_banishing Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Τα windows vista έχουν ενσωματωμένο partition manager. Δεξί κλικ my computer -> manage -> disk management
wizard Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Τα windows vista έχουν ενσωματωμένο partition manager. Δεξί κλικ my computer -> manage -> disk management Αυτό ή κάποιο gparted από κάποιο live cd linux. Νομίζω ότι υπάρχει και live cd gparted. Έχω παίξει πολλές φορές χρησιμοποιώντας το cd του ubuntu και ποτέ δε μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα.
SwAToNeR Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Απλά με το Acronis φτιάχνει καινούργιο partition χωρίς να σβήσεις τίποτα. Ή ξαναενώνεις τα partitions σου χωρίς πρόβλημα πάλι. Ένα reboot θέλει για κάθε διαδικασία που θα κάνεις. Πχ έχω ήδη windows στον δίσκο και θέλω να φτιάξω ένα δεύτερο κομμάτι χωρίς να ξανακάνω format κλπ. [EDIT] Acronis Disk Director 10.0 Build 2.160 και μετά δουλεύει σε Vista.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.