Προς το περιεχόμενο

Η συνδεση πεθαινει το ΑΠΟΓΕΥΜΑ!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pε παιδια εχω connx 24 και ενταξει μια χαρα γενικα...

ΑΠο το απογευμα 6-7 και μετα , μου ρχεται να το σπασω..:mad:

Σερνεται,κολλαει να ανοιξει σελιδες και κυριως οτι εχει να κανει με το να γραψω καπου.. π.χ τωρα που γραφω στο ποστ ειναι τραγικα τα πραγματα.. παταω και τα εμφανιζει μετα απο καποια δευτερολεπτα αυτα που γραφω.Ειναι απιστευτα εκνευριστικο και σπαστικο.

Και παραξενο!!! Μονο το απογευμα????

Να προσθεσω οτι δε νομιζω καποιος να μου κλεβει ιντερνετ γιατι το εχω wep2 ασφαλεια

Δημοσ.

Το να μάθεις αν συνδέεται και κάποιος άλλος είναι εύκολο, πχ μπαίνεις στη σελίδα ρυθμίσεων του router σου και κοιτάς πόσοι clients είναι πάνω.

Δημοσ.

Μήπως ανοίγει κανα torrent? το απόγευμα? Ή κανας γείτονας συνδέεται στο router σου? Και με wpa2 αν είναι Οτενετ ή On telecoms μπορεί να συνδεθεί. :D Έχε τύχει να συνδεθώ σε On telecoms ενώ έχει Wpa χωρίς καν να βάλω κλειδί.

Δημοσ.
Το να μάθεις αν συνδέεται και κάποιος άλλος είναι εύκολο, πχ μπαίνεις στη σελίδα ρυθμίσεων του router σου και κοιτάς πόσοι clients είναι πάνω.

φιλε για πες λεπτομερειες με ενδιαφερει εχω το speedtouch 585i v6 που παω για να δω αν με κλεβουν?

Δημοσ.

Δεν ξέρω τα setup pages όλων των routers απ'έξω, πάντως πάτησε 192.168.1.254 στο browser σου για να ανοίξεις το setup του, οπότε ψάξε από εκεί να βρεις κάποια σχετική σελίδα με στατιστικά/κατάσταση/connected clients... κάτι τέτοιο.

Από την άλλη αν δε βρεις κάτι, παρατήρησε από που ξεκινάει να δίνει local IP το router σου, πχ αν η πρώτη που δίνει είναι 192.168.1.65 και κάποια στιγμή δεις πως έχεις 192.168.1.66 ή μεγαλύτερη, καλό είναι να μπεις σε υποψίες μήπως έδωσε πρώτα σε άλλον (αυτό είναι μια περίπτωση, δε θα σου δώσει απάντηση αν ο άλλος πήρε μεγαλύτερη IP ή αν απλά πήρες μεγαλύτερη IP μετά από reconnect).

Υ.Γ. Αν δε βρεις άκρη μπορείς να χρησιμοποιήσεις κι ένα "IP range" scanner από 192.168.1.1 εώς 192.168.1.254 για να δεις πόσες ενεργές θα βρεις.

Δημοσ.

Φίλε μου δημιουργείται συνήθως ένα πρόβλημα όταν μένεις σε πολυκατοικία όπου στους κάτω ορόφους-ισόγειο υπάρχουν μαγαζιά με φωτεινές πινακίδες διαφημιστικές δημιουργείται βραχυκύκλωμα!!μου 'ρθε φλασιά που είπες μετά το απόγευμα :lol:!Αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο εκεί που μένεις αγνόησε αυτό που είπα!

Δημοσ.

wep2 δεν υπάρχει.

Μάλλον wpa2 εννοείς.

Άλλαξε το password του router, και άλλαξε και το password του wifi.

Επέτρεψε μόνο στη δική σου mac address να συνδέεται στο wifi, και κάνε hidden το ssid (άλλαξε το κιόλας για να μην το ξαναβρεί κάποιος που μπορεί να σε κλέβει).

Απαγόρευσε την πρόσβαση στο setup του router από το internet (από την εξωτερική ip του).

Στο web interface του router μπορείς να δεις τα συνδεδεμένα devices, είτε στο wifi είτε στο LAN, και να δεις αν κάποιος έχει μπει στο δίκτυο σου...

Ανάλογα με τον router έχει και άλλη σελίδα...

Στο speedtouch έχει και με δενδρική απεικόνιση ανά interface τους υπολογιστές που είναι συνδεδεμένοι.

Δημοσ.

ΛΟΙΠΟΝ εχουμε και λεμε..

1.το απογευμα δε συμβαινει κατι διαφορετικο στη γειτονια μου/οικοδομη μου.

Παντως ακουσα και το εξης: οταν ανοιγε ενας την πορτα απο το γκαραζ της οικοδομης του,εκανε επανεκκινηση το ρουτερ :lol:

2.Ναι λαθος το εγραψα για τον τυπο ασφαλειας . Εχω wpa2.

3.SwAToNeR πως γινεται αν ηθελε κωδικο να μην στο ζητησε ???

4.Καλα ολα αυτα φιλε "kfyros" με τις αλλαγες κωδικων ΑΛΛΑ ελα που δεν μπορω να μπω στις ρυθμισεις του ρουτερ... Ειχα κανει και ολοκληρο ποστ. Εχω το Linksys vag 200.

ΑΠλα αρνειται να μπει.. ΜΟΝΟ μια φορα καταφερα να μπω(οπου εβαλα και τους κωδικους μου) οταν για καποιο λογο μετα απο reset του router (που εκανα εγω) ετυχε να ειναι και κοκκινο το λαμπακι του ιντερνετ και μπηκα..

5. φιλε "PCharon" τι ακριβως ειναι αυτο ?

Υ.Γ. Αν δε βρεις άκρη μπορείς να χρησιμοποιήσεις κι ένα "IP range" scanner από 192.168.1.1 εώς 192.168.1.254 για να δεις πόσες ενεργές θα βρεις.

Για δωσε περισσοτερες πληροφοριες σε παρακαλω

Δημοσ.

Βασικά δε ξέρω τι πρόβλημα είχε το router αλλά μερικές φορές το έβλεπα με encryption μετά απο refresh το εβλεπα χωρίς encryption και έκανα connect. Και να πω οτι τύχαινε εκείνη τη μέρα να παίζει ο ιδιοκτήτης; Γινόταν καμιά βδομάδα αυτό. Μέχρι που του απενεργοποίησα το κωδικό εγώ απο το router του :D.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...