Προς το περιεχόμενο

Aρχείο avi και Χβοχ 360!

margiannis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να μου πείτε αν μπορώ να ενσωματώσω υπότιτλους σε ένα αρχέιο avi ή Divx ή Χvid και μετά να το κάψω σε ένα dvd και να το δω στο Xbox μου.:cry:

Εάν ξέρετε πείτε μου όμως και κανα πρόγραμμα με το οποίο μπορώ να το κάνω διότι διάβασα όλα τα sticky threads και άκρη δεν έβγαλα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:-D

Δημοσ.

Εχω το αρχείο Divx ή avi και θέλω να ενσωματώσω τους υπότιτλους και μετα να τους γράψω σε dvd για να μπορει να τους διαβάσει το Xbox.(Aυτό για τον φίλο που είπε πως δεν κατάλαβε)

Δημοσ.

1. Βαλε Virtual Dub

2. Κανε εγκατασταση το VobSub

3. Στο VobSub θα ανοιξεις τους υποτιτλους (το αρχειο str ή sub) και μετα θα το κάνεις save σε μορφη κατι που λεει για Sub Alpha.

3.Tρεχεις το Virtual Dub ανοιγεις το αρχειο avi και μετα πάτα στο filters και πατα προσθηκη μετα αναζητηση και βρες το φιλτρο subtitler (μπορει να μην χρειαζεται και να το εχει απο μονο του) και μετα πατα οκ και πριν κανεις save as avi θα πας στο comprension και έπελεξε αν έχεις το Divx 6.8 Pro (2 logical gpus) ή ο parsifal θα σου πει ακριβως τι να βάλεις και μετα κανε save as avi και περιμενεις περιπου 15 λεπτα (ανάλογα την διαρκεια του βιντεο).

Δημοσ.

Tο Virtualdub δεν μου ανοίγει όμως το αρχείο avi.Μου λέει:

Couldn't locate decompressor for format DIVX (DIVX 4+)

Virtualdub requires a video for windows (vfw) com[atible codec to decompress video.Directshow codecs,such as those used by windows media player,are not suitable.

Δημοσ.
Παιδιά θέλω να μου πείτε αν μπορώ να ενσωματώσω υπότιτλους σε ένα αρχέιο avi ή Divx ή Χvid και μετά να το κάψω σε ένα dvd και να το δω στο Xbox μου.:cry:

Εάν ξέρετε πείτε μου όμως και κανα πρόγραμμα με το οποίο μπορώ να το κάνω διότι διάβασα όλα τα sticky threads και άκρη δεν έβγαλα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:-D

Αδερφέ μας μπέρδεψες... Μιλάς για ΧΒΟΧ1 ή ΧΒΟΧ360; Επειδή μάλλον εννοείς το 2ο και μάλλον θα τρέχεις Windows, δοκίμασε το XVID4PSP το οποίο τα σπάει... Και τι το θες το dvd; Πέτα την ταινία σε ένα usb stick και καθάρισες.

EDIT: Μιλάς για 360... Χεχε... my bad...

Δημοσ.
Εχω το αρχείο Divx ή avi και θέλω να ενσωματώσω τους υπότιτλους και μετα να τους γράψω σε dvd για να μπορει να τους διαβάσει το Xbox.(Aυτό για τον φίλο που είπε πως δεν κατάλαβε)

Πάλι δεν το εξήγησες επαρκώς. Το «να τους γράψω σε dvd» μπορεί να σημαίνει 2 διαφορετικά πράγματα:

1. Μετατροπή σε δισκάκι DVD-VIDEO, που μπορούν να αναπαραχθούν σε οποιοδήποτε επιτραπέζιο DVD player. Δεν ξέρω πώς να εξηγήσω καλύτερα τον όρο "DVD-VIDEO", σκέψου τα DVD που νοικιάζουμε από τα video clubs

2. Επανακωδικοποίηση των αρχείων σε νέα αρχεία video (με κατάληξη AVI, MPEG, MKV, οτιδήποτε) που θα περιέχουν τους υποτίτλους «καμμένους» (burnt-in) μέσα στην εικόνα. Στη συνέχεια, εγγραφή αυτών των αρχείων σε δισκάκι ως Data DVD

Τα προγράμματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις διαφέρουν ανάλογα με την περίπτωση. Τί από τα δύο παραπάνω θέλεις να κάνεις;

Δημοσ.
Αυτό ακριβώς κάνει και το πρόγραμμα...

ΑΑΑ δεν το ηξερα.

Parsifal λογικα θέλει να ενσωματωσει τους υποτιτλους στο αρχειο avi και μετα να το κάνει σε DVD φορματ για να το παιζουν σε ολα τα DVD player.

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο φίλος Knightrider θέλω να κάνω.Λοιπόν για να καταλάβετε.

Έχω το αρχείο avi το οποίο είναι η ταινία και έχω και το αρχείο των υπότιτλων σε ξεχωριστό αρχειο(αρχείο srt συγκεκριμένα).Εγώ λοιπόν τώρα θέλω με αυτά τα 2 αρχεία να φτιάξω ένα αρχείο το οποίο να έχει μέσα του τους υπότιτλους, δηλαδη να ξεκινάει η ταινία και να έχει απο κάτω τους υπότιτλους.Μετά αυτό το αρχείο θέλω να το μετατρέψω σε ένα τύπο αρχείου το οποίο να το αναγνωρίζει το Xbox 360.Tωρα τι τύπο αρχείο υποστηρίζει το Xbox 360 δε ξέρω αλλά το πιο λογικό είναι να υποστηρίζει Divx.Θέλω να μου πείτε τί μπορω να κάνω αλλά και το πρόγραμμα που μπορώ να το κάνω.Επίσης θέλω να μου πείτε αν μπορώ να το γράψω σε flasaki και να το δω απο εκεί.Ευχαριστώ και ελπίζω να καταλάβατε τι ακριβώς ζητάω!:-)

Δημοσ.

Ακόμη χειρότερα έτσι όπως τα λες, δηλαδή 2 reencodings. Την απώλεια ποιότητας δεν τη σκέφτεσαι;

Γνώμη μου είναι να φτιάξεις με τη μία ένα DVD-VIDEO με τους υποτίτλους ως selectable stream και να ξεμπερδεύεις. Δες στο Insomnia Wiki το άρθρο [[Με ποιο πρόγραμμα;]] για προγράμματα που κάνουν μετατροπή από avi/divx/mp4/mkv σε DVD. Ακόμη καλύτερα βέβαια θα ήταν αν μπορούσε το XBOX360 σου να παίξει άμεσα τα AVI με ελληνικούς υποτίτλους σε ξεχωριστό αρχείο SRT. Δε γνωρίζω αν το 360 μπορεί να το κάνει, αλλά για το πρώτο XBOX υπήρχαν (και υπάρχουν) πολύ δυνατές λύσεις όπως το XBMC.

Δημοσ.
Αυτό που λέει ο φίλος Knightrider θέλω να κάνω.Λοιπόν για να καταλάβετε.

Έχω το αρχείο avi το οποίο είναι η ταινία και έχω και το αρχείο των υπότιτλων σε ξεχωριστό αρχειο(αρχείο srt συγκεκριμένα).Εγώ λοιπόν τώρα θέλω με αυτά τα 2 αρχεία να φτιάξω ένα αρχείο το οποίο να έχει μέσα του τους υπότιτλους, δηλαδη να ξεκινάει η ταινία και να έχει απο κάτω τους υπότιτλους.Μετά αυτό το αρχείο θέλω να το μετατρέψω σε ένα τύπο αρχείου το οποίο να το αναγνωρίζει το Xbox 360.Tωρα τι τύπο αρχείο υποστηρίζει το Xbox 360 δε ξέρω αλλά το πιο λογικό είναι να υποστηρίζει Divx.Θέλω να μου πείτε τί μπορω να κάνω αλλά και το πρόγραμμα που μπορώ να το κάνω.Επίσης θέλω να μου πείτε αν μπορώ να το γράψω σε flasaki και να το δω απο εκεί.Ευχαριστώ και ελπίζω να καταλάβατε τι ακριβώς ζητάω!:-)

Το 360 εδώ και πολύ καιρό παίζει divx. Κατέβασε το προγραμματάκι που σου είπα, κάνε convert την ταινία και πέτα την σε ένα stickάκι και είσαι good to go (gears of war...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...