Προς το περιεχόμενο

Γινεται να κανω τα windows vista να μοιαζουν με mac?

barrcode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλη ερωτηση,γινεται να ξεφορτωθω το βαρετο desktop των windows και να το αλλαξω με mac?ΠΡΟΣΟΧΗ δεν θελω να αλλαξω λειτουργικο απλα την εμφανιση.Δηλαδη μολις ειμαι στην επιφανεια εργασιας να νομιζω οτι εχω mac.Εχω βαλει ηδη την εργαλειοθηκη των mac και θελω να αλλαξω και την μπαρα των windows.

Πρωτα απο ολα δεν ξερω αν ειναι ασφαλες. Εχει κανεις καμια ιδεα?

Δημοσ.

υπαρχει ενα προγραμμα που σου βγαζει στο κατω μερος της οθονης το μενου που εχουν τα mac (εαν το εχεις δει και καταλαβαινεις τι σου λεω).

εαν κανεις ενα ψαξιμω στο google θα βρεις...

αυτη τη στιγμη δεν το θυμαμε. εαν το θυμηθω θα το ποσταρω...

κατι στα γρηγορα που βρηκα ειναι

http://www.engadget.com/2004/06/09/turn-your-pc-into-a-mac/

Δημοσ.

Αυτο λεει για windows xp.Μηπως δεν κανει για vista?

Εχω βρει προγραμμα για να μου βγαζει την εργαλειοθηκη των mac,θελω να αλλαξω την κατω μπαρα των windows και θελω να βαλω την μπαρα των mac που ειναι πανω και δειχνει ωρα klp

-----Προστέθηκε 10/11/2008 στις 09 : 38 : 49-----

Βρηκα ακριβως αυτο που ηθελα.Αν καποιος θελει πληροφοριες ας μου στειλει!

Δημοσ.

Παιδιά το flyakite είναι "βαρύ"; Και δεν εννοώ επεξεργαστικά.. Προσπαθώ πάντα να έχω lite εκδόσεις λογισμικού ώστε το browsing σε αυτό να είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερο..

Αλλα το flyakite μου φάνηκε πανέμορφο!!! (έχω μια mac λατρεία) Υπάρχει κάποιος να πεί εντυπώσεις απο πρίν και μέτα στην απόκριση;

Δημοσ.

Γιατί να κάνεις τα xp να μοιάζουν με mac και όχι να εγκαταστήσεις mac σε pc!!!:-D

To project ονομάζεται osx86. Μπορείς να το βρείς με μία αναζήτηση σε torrents site.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μπορεί να μην είναι συμβατή η έκδοση που θα κατεβάσης με το pc σου, είναι συμβατό μόνο με επεξεργαστές SSE2 & SSE3 και θα πρέπει να κάνεις format τα winxp.:mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...