harrysvr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Εχω μια ip camera , η οποία ενώ τη βλέπω σε τοπικό δύκτιο απο το software της, και με βλέπουν(βάζοντας 192. κλπ), δεν την βρίσκει κανένα τρίτο πρόγραμμα πχ. active web cam, τι μπορεί να συμβαίνει;
geioannou Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 μηπως πρεπει manual να πας σε καθε προγραμμα και να του δηλωσεις την cam. εμενα σε loptop με ενσωματομενη cam ενω παντα δουλευει...εαν παω να ανοιξω καποιο προγραμμα τυπου messenger h skype (που χρεισιμοποιουν cam) γινετε χαμος.επρεπε να του το δυλωσω εγω. ποσο μαλλον εσενα που ειναι και εξωτερικη. χωρις να ειναι απολυτο αυτο που λεω, ψαξε και αυτη την εκδοχη
harrysvr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Το πρόγραμμα ζητάει ip , user and password, τα βάζω και πάλι τίποτε...
stefotaf Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Γεια σας παιδια, Θέλω μια βοήθεια παρακαλώ, έχω μια ip cαmerα αλλά δεν μπορώ(καθώς είμαι λίγο άσχετος) να ανοίξω την πόρτα 80 στο fritx fon box η δεν μου αφήνει το firewall του φριτζ υποθέτω.Υπάρχει τρόπος να ανοίξω την πόρτα 80 για να μπορούν να με βλέπουν οι άλλοι από τον internet explorer? Eυχαριστώ προκαταβολικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.