druzok21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 μπορεί να μου πει κάποιος αν γίνετε αυτόματη καταγραφή του chat στο facebook όπως πχ στο msn?
tsakonas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Κραταει ενα history, δε ξερω για ποσο... εχει τυχει δλδ να δω μετα απο 1-2 μερες το chat history στο ιδιο παραθυρο. Να το σωζει για παντα, ψιλοχλωμο... για αυτο τα βασικα πες τα με P.M -----Προστέθηκε 10/11/2008 στις 09 : 32 : 09-----
druzok21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Η κόρη μου κάνει chat και πατάει διαγραφή συνομιλίας. στο msn υπάρχει μια ρύθμιση που κάνει αυτόματη καταγραφή σε επιλεγμένο φάκελο στον υπολογιστή. αν υπάρχει και στο facebook κάτι τέτοιο ή αν υπάρχει κάποιο προγραμα που μπορώ να εγκαταστήσω.Οποιος ειναι πατέρας καταλαβαινει γιατι το θέλω. το chat στο internet δεν ξέρεις με ποιον μιλάει
klainmaingr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Η φύση του facebook δεν αφήνει τόσο άμεσες επιλογές για κάτι τέτοιο όσο το msn.. Κατανοητό αυτό που θέλεις να κάνεις αλλα αν το καταλάβει το σίγουρο είναι οτι θα έχεις ΠΟΛΥ μεγαλύτερα προβλήματα που αφορούν εμπιστοσύνη και σεβασμό.. Τεσπα επειδη δεν με αφορά βρήκα και αυτό... Κάτι σχετικό μάλλον θα σε βοηθήσει (ο παιδαγωγός μέσα μου δεν θέλει να το δώσει, αλλα ο tech guy υπερισχύει ) http://www.formessengers.com/
Blondeamon Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Απαράδεκτος εάν το κάνεις αυτό φίλε μου. Και εσύ σίγουρα έκανες κάποτε μα*****τσες αλλά δεν θα ήθελες να ξέρει η μάνα σου τα πάντα έτσι δεν είναι ? Εάν είσαι καλός πατέρας σημαίνει οτι της έδωσες ήδη τα φώτα για να προσέχει και να κρίνει μόνη της. Υ.Γ Αγνόησε τα παραπάνω αμα μιλάμε για κοριτσάκι κάτω των 13-14. Για 15χρονη είναι τραγικά , για πιο κάτω σε καταλαβαίνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.