user-64 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 γεια σε ολους εχω τον φορητο υπολογιστη toshiba sattelite P100-143 ο συγκεκριμενος φοραει Nvidia Ge force Go 7900GS λοιπον εδω και 2 φορες μου κανει το εξης περιεργο προβλημα και συγκεκριμενα οποτε παιζω WoW συμβαινει το εξης : χανεται ξαφνικα η skills bar χανεται το minimap χανεται το υπολοιπο group απο το παρτυ και κολλαει ο χαρακτηρας και γενικοτερα ολο το συστημα την πρωτη φορα που το επαθε το θεωρησα φυσικο γιατι το ειχα ανοικτο πολλες ωρες την δευτερη φορα και συγκεκριμενα πριν απο 1 ωρα οταν το ανοιξα ξαφνικα το ξαναεπαθε εχω ψαξει σχετικα forum της blizz αλλα πουθενα και κανεις τα BIos ειναι τα τελευταια οσο και οι οδηγοι της καρτασ γραφικων πιστευω οτι αρχισει να τα παιζει η καρτα γραφικων καμια αλλη γνωμη καποια ενεργεια που θα μπορουσα να κανω μηπως και συνελθει? PS1:Hardware γενικα γτ ειναι θεμα καρτα γραφικων (πιστευω δλδ) PS2:Ο φορητος επανερχεται και δουλευει κανονικα υστερα απο χειροκινητο restart ευχαριστω user-64
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.