Προς το περιεχόμενο

ups

plaths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

lol

αναλογα τον υπολογιστη σου αδερφε...Πόσα WATt ειναι π.χ το τροφοδοτικο σου!!?

Τα ups δινουν τιμες σε VoltAmpere ..πολλαπλασιαζε την τιμη αυτη με 0,6 για να εισαι καλλυμενος συντελεστη ισχυος για να βρεις ta watt Που αντέχει το καθένα!

εγω έχω ένα MUSTEK 1000VA εδω και 2 χρονια κ ειμαι ευχαριστημενος 100%!

Δημοσ.

Δες πόσα watt είναι οι συσκευές που θα συνδέσεις πάνω στο UPS και φρόντισε να πάρεις ένα UPS με λίγο παραπάνω φαινόμενη ισχύ σε VA, μετατρέποντας όπως σου είπε ο φίλος moredread. Αν και το 0,6 είναι μικρό νούμερο για συντελεστή ισχύος (περίπου 0,8-0,9).

Δημοσ.
Δες πόσα watt είναι οι συσκευές που θα συνδέσεις πάνω στο UPS και φρόντισε να πάρεις ένα UPS με λίγο παραπάνω φαινόμενη ισχύ σε VA, μετατρέποντας όπως σου είπε ο φίλος moredread. Αν και το 0,6 είναι μικρό νούμερο για συντελεστή ισχύος (περίπου 0,8-0,9).

χοντρικα του εδωσα ένα νουμερο για να είναι υπερκαλυμενος!! προφανως δεν έχει κ πολλα πηνεία μέσα ο υπολογιστης για να καταναλώνει άεργο ισχυ...μονο τα ανεμηστιρια κ οι κινητηρες των σκληρων έχουν ιδιατερη κανάλωση σε άεργο ..άντε να εμφανίζουν κ τα καλωδια του ρευματος αν τα τυλίγουν σε πολλες σπείρες για εξοικονομηση χώρου επαγωγικη συμπεριφορα :P:p τέσπα το καψα :rolleyes:

τελος πάντων επι του θέματος φίλε plaths υπάρχουν SITEs Που του βάζεις τη φοράει το μηχάνημα σου κ σου βγαζουν ονομαστική ισχυ για maximum λειτουργια! γοογλαρε το κ δες ποσα WATt περιπου καις!

;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...