kpartsi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 και εγω για τετοια χρηση το θελω ... να το κουβαλαω μαζι μου σχεδον οπου ταξιδευω... Εγώ από τη στιγμή που είναι ο μοναδικός βασικός μου υπολογιστής σε χρήση και δεν χρησιμοποιώ desktop ούτε εξωτερική οθόνη όταν είμαι στο γραφείο ή στο σπίτι, αποφάσισα να θυσιάσω λίγο την φορητότητα προς όφελος της μεγαλύτερης οθόνης και των επιδόσεων. Αυτές είναι προσωπικές επιλογές που μόνο εσύ μπορείς να κάνεις γνωρίζοντας τις ανάγκες σου.
Greek-Chater Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 2-3 εκατοστα μεγαλυτερο μεγεθος... δεν ειναι και τοσο μη φορητο... αλλα δεν ξερω τι να κανω...
iced Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Να παρεις το 15αρι αμεσως, χωρις σκεψη. Καλες ειναι οι 13.3 ιντσες αλλα οχι για πολυ δυστηχως... Θα σε κουρασει αρκετα για πολυ χρηση. Καποια στιγμη θεωρουσα οτι θα μπορεσω να την βγαλω μονο με ενα macbook 2.4 αλλα τελικα δεν μπορεσα... Δηλαδη αν το μετανιωσεις θα ειναι σοβαρο και θα πρεπει να μπεις στο τρυπακι να το πουλησεις και να παρεις το αλλο. Ενω αν παρεις το 15αρι απλα θα ειναι ελαχιστα πιο μεγαλο αλλα πολυ περισσοτερο ανετο. Ειπα και πριν μην χανουμε την ουσια, απο την στιγμη που θα παρεις laptop τι να ειναι χ εκατοστα τι να ειναι χ+3 εκατοστα. Εσυ τον χωρο στην τσαντα σου θα το διαθεσεις ετσι και αλλιως.
Greek-Chater Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Και εγω ετσι πιστευω οτι το μικρο καποια στιγμη θα με κανει να το πουλησω... και επειδη το λαπτοπ το χρειαζομαι για 5 χρονια τουλαχιστον στρεφομαι στο Προ.... http://www.notebook.de/apple-macbook-pro-154-zoll-mit-24ghz-g-642/ Λεω να το παρω απο εδω.... επεκταση εγγυησης να παρω? Γινετε να την παρω αργοτερα?
haHa Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Αν το παρεις απο εκει, εχει μονο 30 ευρω μεταφορικα.. Να παρεις κ την επεκταση εγγυησης. Ειναι κριμα να επενδυσεις σε ενα φορητο 1700+ ευρω κ να σου χαλασει κ να μην σε καλυπτει η εγγυηση. Την εγγυηση μπορεις να την παρεις απο εκει μεσα στον πρωτο χρονο απο την αγορα του υπολογιστη. Υ.Γ.: Να διαλεξεις την αγγλικη εκδοση (με αγγλικο πληκτρολογιο κλπ) με κοστος 1 ευρω για να μην σου ερθει με γερμανικο.
Greek-Chater Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Οταν λεμε αγγλικο το αμερικανικο ε?
benzinas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα,μια ερωτηση τι σημαινει αυτο "Λογισμικό Mac OS X v10.5 Leopard αγγλικό με ελληνική λειτουργικότητα " οτι το OS ειναι στα ελληνικα? Βασικα εγω θελω το πληκτρολογιο πανω να μην εχει τους ελληνικους χαρακτηρες,το OS να ειναι στα αγγλικα(να υπαρχει και ελληνικο layout φυσικα...),γινεται?ετσι δεν ειναι το αγγλικο?
kebinB Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 είχα πειρα με ενα μαυρο macbook. όντως μέτα απο 2 μήνες η καταστάση χαρακτιρίστηκε κουραστίκη. ηρθει το pro 15αρι και είναι όντως αλλη φάση..
Greek-Chater Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Οποτε μονοδρομος ειναι το 15,4 ... ελπιζω να μην το μετανιωσω...
iced Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Αλλος ενας με ιδια εμπειρια... Οποτε πας για 15.4 αλλα με applecare
kebinB Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Αλλος ενας με ιδια εμπειρια... Οποτε πας για 15.4 αλλα με applecare applecare για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο φιλαράκο ;ρ
Greek-Chater Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 ναι επειδη δεν παιζει να βρω 2059 ευρω... γινεται να παρω την εγγυηση προς το καλοκαιρι?
kpartsi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Έχεις ένα χρόνο προθεσμία από την ημέρα αγοράς του υπολογιστή να παρατείνεις την εγγύηση.
Greek-Chater Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 επειδη την βρηκα στο ebay.de 259 μπορω να την παρω απο εκει???...και να παρω το laptop απο το notebook.de??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.