debonair_86 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Προσπαθώ να αγοράσω κάτι απο ebay (για πρώτη φορά) και ενω κανω εγγραφη για pay pal μου λεει πως κατι δεν παει καλα με την κάρτα μου, η οποία είναι Visa electron του Ταμιευτηρίου, ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ κάποιος φοβάμαι πως θα το χάσω...
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Αυτη η καρτα ειναι πιστωτικη ή χρεωστικη ???Μηπως εχει εκδοθει για συγεκριμενο μονο σκοπο οπως πληρωμη δοσεων ???Τι σου λεει οτι δεν παει καλα ?
stefanos_79 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Φιλε δεν θα κανεις δουλεια με Visaelectron.Κι εγω ειχα μια και δεν την εκανε δεκτη και αναγκαστηκα και εβγαλα μια prepaid.Αυτες οι καρτες μαλλον ειναι μονο για ελλαδικο χωρο και δεν ισχυουν παγκοσμιως (worldwide valid).Μην προσπαθεις αδικα
sndev Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Φιλε δεν θα κανεις δουλεια με Visaelectron.Κι εγω ειχα μια και δεν την εκανε δεκτη και αναγκαστηκα και εβγαλα μια prepaid.Αυτες οι καρτες μαλλον ειναι μονο για ελλαδικο χωρο και δεν ισχυουν παγκοσμιως (worldwide valid).Μην προσπαθεις αδικα 3σ διαφορετικές κάρτες visa electron έχω περάσει στο pay pal ποτέ δεν είχα πρόβλημα καμιά όμως δεν έτυχε να είναι του ταμιευτηρίου για να σου πω αν τη δέχεται σίγουρα η όχι..
debonair_86 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 3σ διαφορετικές κάρτες visa electron έχω περάσει στο pay pal ποτέ δεν είχα πρόβλημα καμιά όμως δεν έτυχε να είναι του ταμιευτηρίου για να σου πω αν τη δέχεται σίγουρα η όχι.. Απο ποια τράπεζα είχες αν είναι να παω να βγάλω -----Προστέθηκε 10/11/2008 στις 09 : 33 : 57----- Αυτη η καρτα ειναι πιστωτικη ή χρεωστικη ???Μηπως εχει εκδοθει για συγεκριμενο μονο σκοπο οπως πληρωμη δοσεων ???Τι σου λεει οτι δεν παει καλα ? Είναι μόνο αναληψης-καταθεσης, φοβάμαι να βάλλω πιστωτική, και έλεγα μηπως έβαζα μια απλή κάρτα και έβαζα μέσα μόνο το αντίστοιχο ποσό της αγοράς
stefanos_79 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 3σ διαφορετικές κάρτες visa electron έχω περάσει στο pay pal ποτέ δεν είχα πρόβλημα καμιά όμως δεν έτυχε να είναι του ταμιευτηρίου για να σου πω αν τη δέχεται σίγουρα η όχι.. ΤΙ να πω εγω εχω δοκιμασει Visa Electron απο Εμπορικη,Millennium,Γενικη και δεν πηρε καμια .Πως τα καταφερες και απο ποια τραπεζα να μας το πεις
zousgr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Εγώ από Alpha με την electron τόσα χρόνια κανένα πρόβλημα. Από paypal μέχρι bwin..
Praetorianos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Κι εγώ έχω περάσει μια Visa Elektron από Alpha επίσης κανένα πρόβλημα από paypal και blizzard παλιά, μέχρι διάφορα ελληνικά μαγαζιά.
barrcode Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Εγω εχω βγαλει μια prepaid απο τραπεζα κυπρου και περιμενω την ενεργοποιηση της.Απο οσα εχω ρωτηση στην τραπεζα υποστηριζει paypal!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.