Προς το περιεχόμενο

Δεν γινεται εγγραφη στο Paypal!!

debonair_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να αγοράσω κάτι απο ebay (για πρώτη φορά) και ενω κανω εγγραφη για pay pal μου λεει πως κατι δεν παει καλα με την κάρτα μου, η οποία είναι Visa electron του Ταμιευτηρίου, ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ κάποιος φοβάμαι πως θα το χάσω...:-(

Δημοσ.

Φιλε δεν θα κανεις δουλεια με Visaelectron.Κι εγω ειχα μια και δεν την εκανε δεκτη και αναγκαστηκα και εβγαλα μια prepaid.Αυτες οι καρτες μαλλον ειναι μονο για ελλαδικο χωρο και δεν ισχυουν παγκοσμιως (worldwide valid).Μην προσπαθεις αδικα

Δημοσ.
Φιλε δεν θα κανεις δουλεια με Visaelectron.Κι εγω ειχα μια και δεν την εκανε δεκτη και αναγκαστηκα και εβγαλα μια prepaid.Αυτες οι καρτες μαλλον ειναι μονο για ελλαδικο χωρο και δεν ισχυουν παγκοσμιως (worldwide valid).Μην προσπαθεις αδικα

3σ διαφορετικές κάρτες visa electron έχω περάσει στο pay pal ποτέ δεν είχα πρόβλημα

καμιά όμως δεν έτυχε να είναι του ταμιευτηρίου για να σου πω αν τη δέχεται σίγουρα η όχι..

Δημοσ.
3σ διαφορετικές κάρτες visa electron έχω περάσει στο pay pal ποτέ δεν είχα πρόβλημα

καμιά όμως δεν έτυχε να είναι του ταμιευτηρίου για να σου πω αν τη δέχεται σίγουρα η όχι..

Απο ποια τράπεζα είχες αν είναι να παω να βγάλω:o

-----Προστέθηκε 10/11/2008 στις 09 : 33 : 57-----

Αυτη η καρτα ειναι πιστωτικη ή χρεωστικη ???Μηπως εχει εκδοθει για συγεκριμενο μονο σκοπο οπως πληρωμη δοσεων ???Τι σου λεει οτι δεν παει καλα ?

Είναι μόνο αναληψης-καταθεσης, φοβάμαι να βάλλω πιστωτική, και έλεγα μηπως έβαζα μια απλή κάρτα και έβαζα μέσα μόνο το αντίστοιχο ποσό της αγοράς

Δημοσ.

ΤΙ να πω εγω εχω δοκιμασει Visa Electron απο Εμπορικη,Millennium,Γενικη και δεν πηρε καμια .Πως τα καταφερες και απο ποια τραπεζα να μας το πεις

Δημοσ.

Εγω εχω βγαλει μια prepaid απο τραπεζα κυπρου και περιμενω την ενεργοποιηση της.Απο οσα εχω ρωτηση στην τραπεζα υποστηριζει paypal!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...