sphinxgr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Είχα ένα tagan 480 και κλασσικά... κάηκε!!!! και δεν ξέρω αν και στην επόμενη η ζημιά είναι προφανής ή έτσι ήταν απο κατασκευης του Δεν ξέρω αν τα καινούργια έχουν διορθώσει τα σχετικά προβλήματα του παρελθόντος... Ποιος ξέρει άλλωστε?!!! Θέλω λοιπόν ένα τροφοδοτικό 1000watt+, έχετε να προτείνετε κάτι που να είναι όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστο???? Σε tagan και καλή τιμή είχα δει το TAGAN TG1300-U6 1300W TURBOJET PLUS SERIES (150€) αν σου κάτσει όμως?!!!!!! (υπήρχε και άλλο θέμα με τα tagan αλλά δυστυχώς είναι κλειδωμένο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 για πες από τι αποτελείται το σύστημα σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 p4 3Ghz, 7HDs, 2dvd roms, 2*12cm ανεμιστηράκια, 1 raid controller και τα υπόλοιπα τα γνωστά που έχει κάθε σύστημα. Τους δίσκους λέω να τους μειώσω πλέον... και να πάρω έναν 1gb αντί για 4*250κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Πόσα τέτοια pc θες να συνδέσεις με το παραπάνω τροφοδοτικό; Πιστεύω πως αν θες μέχρι τέσσερα σε παίρνει άνετα. Τουλάχιστον από άποψη ισχύος. Ναι εννοώ ότι είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 με ένα ποιοτικό 500αρι είσαι μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Καλά προφανώς και είναι υπερβολικό, αλλά αν τα 650 έχουν 100 ευρώ τότε γιατί όχι ακόμα 50 για 1300!!! Απλά πιστευω πως χάνει σε ποιότητα το tagan και θα ψάξω κάτι σε corsair ή enermax. Καμιά ίδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 1000Watt; Έχεις USB powered θερμοσίφωνα; Honestly, με αυτό http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1031511&page=2&category=69977705&catalog=20 είσαι μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Επειδή μου τη σπάσατε...:http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1141465&x=30&category=69977705&catalog=20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν που έχω καταλήξει... Corsair TX750W link #2 στα 100 ευρώ Corsair HX620W στα 100 ευρώ και τέλος Enermax PSU EPR625AWT PRO82 + 625W στα 93 ευρώ (όπου έχω την εντύπωση πως κατασκευαστικά είναι ακριβώς ίδιο με το MOD82 εκτός βέβαια απο την δυνατότητα προσαρμογής των καλωδίων που δεν με ενδιαφέρει καθόλου) Ανάμεσα σε αυτά τα τρία όμως ποιό:???? (στο καθένα υπάρχει σύνδεση με αναλυτικό τεστ) Σκεφτόμουν εναλλακτικά αν άξιζε ENERMAX LIBERTY 620W vs ENERMAX EMD625AWT MODU82+ 625W με ίδια τιμή και αν έχουν κάποιες διαφορές? (115€) Τέλος παρατήρησα πως στα enermax το πλαίσιο δίνει 3 χρόνια εγγύηση ενώ το e-shop σε κάποια ένα και σε άλλα τρία Τι λέτε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Corsair HX620w από μένα...πάρα πολύ καλό τροφοδοτικό και απίστευτα ήσυχο... μακρυά από τo Liberty της Enermax... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneofthem Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 εμένα τόσα watt πάλι υπερβολικά μου φαίνονται για το σύστημα αλλά anyway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuko Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Corsair HX620w από μένα...πάρα πολύ καλό τροφοδοτικό και απίστευτα ήσυχο... μακρυά από τo Liberty της Enermax... Τι ακριβώς κακό έχει (ή είχε) ή σειρά Liberty ; Γιατί έχω 2 εδώ και 2 χρόνια, και άλλο 1 έβαλα σε φίλο ( 2 χ500 και 1χ400 ) και όλα δουλεύουν σα σκυλιά απροβλημάτιστα. Ειδικά στο Ινσόμνια είχε πάρει πολύς κόσμος το Liberty 500 και δε θυμάμαι να διάβασα παράπονα. Τώρα αν εννοείς για κάποιο λόγο ειδικά ΤΟ 620 μόνο...;; Το Corsair 620 = ΝΑΙ To 750 = ΟΧΙ , έχει πάρει κάποιες μέτριες/κακές κριτικές http://www.anandtech.com/casecoolingpsus/showdoc.aspx?i=3445&p=9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 είναι overpriced και όχι ιδιαίτερα καλή σειρά της Enermax... έχουν ειπωθεί αρκετά εδώ μέσα για τα Liberty τον τελευταίο χρόνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Τι ακριβώς κακό έχει (ή είχε) ή σειρά Liberty ; Γιατί έχω 2 εδώ και 2 χρόνια, και άλλο 1 έβαλα σε φίλο ( 2 χ500 και 1χ400 ) και όλα δουλεύουν σα σκυλιά απροβλημάτιστα. Aν ψάξεις γενικότερα στο net, θα δεις πως η Liberty σειρά έβγαλε μπόλικες fail παρτίδες. Μπορεί τα δικά σου να μην ανήκουν σε αυτές... HX620W και από εμένα για future-proof λόγους. Το 425 της enermax φτάνει για αυτό το σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuko Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Εγώ πάντως δεν έχω ακούσει το παραμικρό, και ούτε βρίσκω για προβλήματα, ούτε στο google, ούτε εδώ μέσα .. Λέω γιατί ο Thresh είπε "μακρυά" , όχι για τον αν είναι καλή αγορά αυτή τη στιγμή - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΛΗ ΑΓΟΡΑ, είναι μεν παλιό μοντέλο (2 ετών) με ό,τι συνεπάγεται, αλλά ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ / ΔΕΙ / ΔΙΑΒΑΣΕΙ για προβλήματα Άλλο το 1, άλλο το άλλο. Στο θέμα και εγώ το Corsair 620 προτείνω, αλλά σύμφωνα με το review που έδωσα (το θεωρώ από τα πιο αξιόπιστα σάιτ προσωπικά) όχι το Corsair 720. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.