tsakonas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Χαιρεται, Θελω ενα απλο αρχειο .bat, το οποιο να εκτελειται κατα την εκκινηση (το βαζω στο startup) και να διαγραφει ολα τα περιεχομενα ενος φακελου (υποφακελοι,αρχεια) οχι ομως και τον ιδιο τον φακελο! Εχω δοκιμασει το RD /S /Q C:/Α/Β/ αλλα μου σβηνει και τον Β φακελο... εγω θελω να σβησει τα περιεχομενα (υποφακελοι και αρχεια) του Β φακελου και οχι τον Β φακελο. Ευχαριστω εκ των προτερων!!
antonl Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μπακάλικη τελείως λύση. Γιατί δεν κάνεις ένα mkdir μετά;
tsakonas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Γιατι εχει permissions σε διαφορους users και ειναι 30 pc. Μπακαλικη ειναι η ολη φαση, μεχρι να ερθει ο ESX server σε κανα 2μηνο.....
antonl Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 > for /D %%I in ("C:\A\B\*") do rmdir /s/q "%%I" for %%I in ("C:\A\B\*") do del /s/q/f "%%I" Λογικά δουλεύει το παραπάνω batch file...
micos000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Σε μένα πάντως το script του antonl δούλεψε. Δείχνω και ένα 2ο που βρήκα στο http://en.kioskea.net και μ' άρεσε. Αφαίρεσε τα κόκκινα για να δουλέψει κανονικά. Τώρα απλώς είναι για debug και σου λέει μόνο τι θα κάνει χωρίς να σβήνει τίποτα στην πραγματικότητα. :: --- BATCH SCRIPT START ---@echo off setlocal :: EDW DHLWNEIS TON FAKELO :: POY 8ELEIS NA SBHSEIS :: TA PERIEXOMENA TOY set source=C:\a\b\ :: ENERGOPOIHSE THN EPOMENH GRAMMH :: AFAIRWNTAS TO "REM" :: GIA NA SBHNEI KAI OTI ARXEIA :: YPARXOYN STON FAKELO B\ :: (AN YPARXOYN BEBAIA) REM echo Y | del %source%*.* >NUL pushd "%source%" :: APO THN EPOMENH GRAMMH AFAIRESE :: TO "echo" META TO "do" :: GIA NA TA SBYNEI PRAGMATIKA. :: TWRA APLWS SOY LEEI TI 8A KANEI for /f %%a in ('dir /b /a:d /o:-d 2^>NUL') do echo rmdir /s /q "%%a" popd endlocal :: AFAIRESE TO PAUSE GIA NA MHN STAMATAEI :: KAI PERIMENEI GIA PLHKTRO pause :: --- BATCH SCRIPT END ---
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.