Προς το περιεχόμενο

Screecapturing από PS3 και Χ360 στο PC

vern75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(Αναδιατυπωμένο στα ελληνικά...)

Λόγω και δουλειάς, προσπαθώ να βρω ένα τρόπο να κάνω Screecapturing από PS3 και Χ360 στο PC. Διάβασα σε forums του εξωτερικού πως γίνεται μέσω video capture card ή tv tuner card, χωρίς όμως κανείς να αναφέρει τον τρόπο. Ξέρει κάποιος πως γίνεται; Ή αν υπάρχει άλλος τρόπος;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Επειδή δεν την πολυβρίσκω στο net (εξ άλλου η υλοποίηση παίζει ρόλο) δες αν στο κουτί τις έγραφε VIVO (Video In / Video Out).

Και κάπου στο Device Manager θα λέει ότι έχεις κάποιο Video capture device αν έχει video in :-)

Δημοσ.

Caution για την ακρίβεια είναι η ATI Radeon Χ1950 ΧΤΧ (512 MB). Από ότι είδα και στα χαρακτηριστικά της γιατί δεν θυμόμουν, έχει Video-in/out. Το θέμα είναι η συνδεσμολογία. Με τι καλώδιο συνδέω το PS3 και με τι το Χ360. Ένας φίλος πρότεινε coaxial to s-video για το PS3, αλλά μου είπε πως θα χρειαστώ και εφαρμογή που να φέρνει το video από το PS3 στο monitor. Πραγματικά είμαι χαμένος με τις συνδεσμολογίες. Που θα πάω σπίτι, θα τσεκάρω πάντως από το Device Manager για το video capture device. Για να το εντοπίσω, κοιτάω στο sound, video and game controllers αν δεν κάνω λάθος; Στις δουλειάς π.χ. μου βγάζει Legacy Video capture device

Δημοσ.

Composite ή S-video (συνήθως καλύτερη εικόνα).

Ακόμα και το VLC έχει επιλογή Open Capture Device και έτσι μπορείς να κάνεις την δουλειά σου ;)

Δημοσ.

Με το Composite ή S-video. αναφέρεσαι στη σύνδεση του Χ360; Το είδα για το VLC, αλλά φυσικά για να το τεστάρω θα πρέπει πρώτα αν συνδεσω την κονσόλα :P

Δημοσ.

Κάτω από το Sound video and games controller.

Μην απογοητεύεσαι πάντως, παίζει να μην έχεις εγκαταστήσει όλους στους drivers. Για κατέβασε του τελευταίους (το μεγάλο πακέτο) και ξαναψάξε ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...