nikos21aek Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Τις προάλλες μου έδινε ένας χρήστης με 587kb/sec Ειλικρινα σας μιλάω μου φαίνεται seedarei το torrent Σωκρατης Μάλαμας δισκογραφεία στο gt.Άμα δεν το έχει κλείσει ακόμη...δείτε το...!!!Πώς το κάνει αυτό??????
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 η adsl2+ δίνει με Annex M μέχρι 3.5mbps upload...αρκεί βέβαια να το έχει "ενεργοποιήσει" ο ISP σου και να το υποστήριζει το router σου... ο χρήστης που έστελνε με τόσο είτε ήταν στο εξωτερικό ή seedαρε από κανά ΑΕΙ/ΤΕΙ ή την δουλειά του...
nikos21aek Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 η adsl2+ δίνει με Annex M μέχρι 3.5mbps upload...αρκεί βέβαια να το έχει "ενεργοποιήσει" ο ISP σου και να το υποστήριζει το router σου... ο χρήστης που έστελνε με τόσο είτε ήταν στο εξωτερικό ή seedαρε από κανά ΑΕΙ/ΤΕΙ ή την δουλειά του... Touς το ζητάω εγώ να το ενεργοποιήσουν?To έχουν όλες οι εταιρίες?Κοστίζει παραπάνω?Εγώ φορθνετ έχω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 όχι περιμένεις να το ενεργοποιήσουν εκείνοι ΑΝ το ενεργοποιήσουν ποτέ... (μέχρι στιγμής κανείς)
antonl Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Γενικά δε γίνεται να πάρεις ADSL με μεγαλύτερο upload. Ίσως σε μισθωμένη γραμμή αλλά κοστίζει ΠΟΛΥ παραπάνω. Φαντάζομαι πως εννοείς 587kΒ(ytes)/sec ε; edit: Άργησα
nikos21aek Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Γενικά δε γίνεται να πάρεις ADSL με μεγαλύτερο upload.Ίσως σε μισθωμένη γραμμή αλλά κοστίζει ΠΟΛΥ παραπάνω. Φαντάζομαι πως εννοείς 587kΒ(ytes)/sec ε; edit: Άργησα έννοώ ότιδήποτε παραπάνω από το 1mbps.Αυτός μάλλον η από πανεπιστήμια θα ήταν ή κανενας supervisor εκεί που είχε τα κερατά του!
SwAToNeR Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Annex m αν δεν είσαι εταιρικός πελάτης δε πρόκειται να το δείς ελλάδα. Δίνεται Sdsl, annex m ή πας για κύκλωμα με κάποιον πάροχο. 500 kb θα είναι είτε απο εξωτερικό είτε απο πανεπιστήμιο. Τόσο upload δε δίνεται αλλού στην ελλάδα δυστυχώς. Εκτός αν έχεις να τα σκάσεις ψάξου αλλά εικονομικά σε συμφέρει seedbox καλύτερα
nikos21aek Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Annex m αν δεν είσαι εταιρικός πελάτης δε πρόκειται να το δείς ελλάδα.Δίνεται Sdsl, annex m ή πας για κύκλωμα με κάποιον πάροχο. 500 kb θα είναι είτε απο εξωτερικό είτε απο πανεπιστήμιο. Τόσο upload δε δίνεται αλλού στην ελλάδα δυστυχώς. Εκτός αν έχεις να τα σκάσεις ψάξου αλλά εικονομικά σε συμφέρει seedbox καλύτερα Oxi ρε συ ενημεροτικά ρωτάω και αν γινόταν τσάμπα γιατι όχι?πλάκα κάνεις?
geioannou Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 τσαμπα !!! καλα θα ηταν. αλλα τετοιες υπηρεσιες τσαμπα δυσκολο.
SwAToNeR Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Ναι βέβαια 5μβιτ upload σε ένα αρχείο δε θα δεί ποτέ. Αλλά ΟΚ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.