Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει τρόπός η σύνδεση που να μου δίνει upload speed πάνω από 1mbps?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις προάλλες μου έδινε ένας χρήστης με 587kb/sec

Ειλικρινα σας μιλάω μου φαίνεται seedarei το torrent Σωκρατης Μάλαμας δισκογραφεία στο gt.Άμα δεν το έχει κλείσει ακόμη...δείτε το...!!!Πώς το κάνει αυτό??????:-D

• Super Moderators
Δημοσ.

η adsl2+ δίνει με Annex M μέχρι 3.5mbps upload...αρκεί βέβαια να το έχει "ενεργοποιήσει" ο ISP σου και να το υποστήριζει το router σου...

ο χρήστης που έστελνε με τόσο είτε ήταν στο εξωτερικό ή seedαρε από κανά ΑΕΙ/ΤΕΙ ή την δουλειά του...

Δημοσ.
η adsl2+ δίνει με Annex M μέχρι 3.5mbps upload...αρκεί βέβαια να το έχει "ενεργοποιήσει" ο ISP σου και να το υποστήριζει το router σου...

ο χρήστης που έστελνε με τόσο είτε ήταν στο εξωτερικό ή seedαρε από κανά ΑΕΙ/ΤΕΙ ή την δουλειά του...

Touς το ζητάω εγώ να το ενεργοποιήσουν?To έχουν όλες οι εταιρίες?Κοστίζει παραπάνω?Εγώ φορθνετ έχω

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι περιμένεις να το ενεργοποιήσουν εκείνοι ΑΝ το ενεργοποιήσουν ποτέ...

(μέχρι στιγμής κανείς)

Δημοσ.

Γενικά δε γίνεται να πάρεις ADSL με μεγαλύτερο upload.

Ίσως σε μισθωμένη γραμμή αλλά κοστίζει ΠΟΛΥ παραπάνω.

Φαντάζομαι πως εννοείς 587kΒ(ytes)/sec ε;

edit: Άργησα :P

Δημοσ.
Γενικά δε γίνεται να πάρεις ADSL με μεγαλύτερο upload.

Ίσως σε μισθωμένη γραμμή αλλά κοστίζει ΠΟΛΥ παραπάνω.

Φαντάζομαι πως εννοείς 587kΒ(ytes)/sec ε;

edit: Άργησα :P

έννοώ ότιδήποτε παραπάνω από το 1mbps.Αυτός μάλλον η από πανεπιστήμια θα ήταν ή κανενας supervisor εκεί που είχε τα κερατά του!

Δημοσ.

Annex m αν δεν είσαι εταιρικός πελάτης δε πρόκειται να το δείς ελλάδα.

Δίνεται Sdsl, annex m ή πας για κύκλωμα με κάποιον πάροχο.

500 kb θα είναι είτε απο εξωτερικό είτε απο πανεπιστήμιο. Τόσο upload δε δίνεται αλλού στην ελλάδα δυστυχώς.

Εκτός αν έχεις να τα σκάσεις ψάξου αλλά εικονομικά σε συμφέρει seedbox καλύτερα :D

Δημοσ.
Annex m αν δεν είσαι εταιρικός πελάτης δε πρόκειται να το δείς ελλάδα.

Δίνεται Sdsl, annex m ή πας για κύκλωμα με κάποιον πάροχο.

500 kb θα είναι είτε απο εξωτερικό είτε απο πανεπιστήμιο. Τόσο upload δε δίνεται αλλού στην ελλάδα δυστυχώς.

Εκτός αν έχεις να τα σκάσεις ψάξου αλλά εικονομικά σε συμφέρει seedbox καλύτερα :D

Oxi ρε συ ενημεροτικά ρωτάω και αν γινόταν τσάμπα γιατι όχι?πλάκα κάνεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...