Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα ρε παιδιά γιατί δε μου τα βγάζει? Έκανα εννοείτε update αλλά δε βρίσκει τίποτα.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και εγώ στην αρχή δεν τα κατάφερα αλλά μετά ήταν όλα οκ.Πήγαινε control panel,all control panel items,windows update.Θα σου βγάλει ένα παράθυρο και θα λέει:

τόσες important και τόσες προεραιτικές updates.Εσύ πάτα τις προαιρετικές και αφού επιλέξεις ένα update από την πρώτη στήλη,στη δεύτερη επέλεξε τη γλώσσα που θες και πάτα ok.Μόλις τελειώσει το update και αφού γίνει επανεκκίνηση,πήγαινε control panel, time,language and area και επέλεξε σε όλα την ελληνική γλώσσα.Αφού γίνει αποσύνδεση και ξανασυνδεθείς είσαι ok.

Δημοσ.

Έχω πατήσει. Τίποτα. Τις 2 optional εξακολουθεί να μου δίνει τις οποίες δε θέλω να εγκαταστήσω.

Δημοσ.

Markelos σε ευχαριστώ πολύ. Αλλά τζίφος. Με λίγο ψάξιμο βρήκα αυτό. Απομονώνω αυτό

7127 won't receive updates, the only updates you will get will be driver updates and for installed Microsoft apps from Microsoft Update.

Κατέβασα και το greek language pack που μου έδψσες, αλλά ενώ το βλέπει κανονικά, δε μου επιτρέπει να το εγκαταστήσω.

94611530.png

Δημοσ.

Έχασα (εχτές που τα ξανάνοιξα) τα εικονίδια (και τον κάδο) του desktop!

Πάω στην καρτέλα ρυθμίσεων τικ-ξετικ - πάπαλα!!! Τίποτα δεν εμφανίζεται πια...

Δημοσ.

ρε παιδια απο οτι διαβασα σε αλλα φορουμς,ηδη η ελληνικη γλωσσα μαζι με αλλες 30 σημερα εχει δοθει απο το windows update,εμενα ομως ακομα δεν λεει να το δειξει.

Δημοσ.

Τα superfetch, τα defrag και τα indexing όποτε θέλει αυτό παραμένουν και στα 7? Ακόμα να αφήσουν το χρήστη, να κάνει ότι θέλει αυτός? Πάλι με services θα παίζουμε ε?

• Super Moderators
Δημοσ.

το superfetch είναι χρησιμότατο σε μηχανήματα με αρκετή ram...

το indexing και το automatic defrag τα κάνεις disable, σιγά τον κόπο

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν μπορούμε να πάμε πίσω στην 7100 απο την 7127 και πως χωρίς να χάσουμε αρχεία, settings κλπ;

Δημοσ.
[/color]παίδες το deamon tools δεν παίζει με την έκδοση 7127. Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα αντίστοιχο να παίζει ?

magic iso παίζει μια χαρά. Στο sleep mode εμένα μου κολλάνε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...