Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Από που τη κατέβασες; από private tracker λογικά, την έχουν βγάλει εδώ και μέρες
AfterForever Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Προσωπικά την κατέβασα μέσω rapidshare, έστειλα στο φίλο το link. Αν θέλετε σας στέλνω, αν και δε νομίζω ότι είναι δύσκολο να την κατεβάσει κάποιος.
lizardking Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Προσωπικά την κατέβασα μέσω rapidshare, έστειλα στο φίλο το link. Αν θέλετε σας στέλνω, αν και δε νομίζω ότι είναι δύσκολο να την κατεβάσει κάποιος. στείλε μου τα links εάν μπορείς , είναι καινούργια έκδοση αυτή από την 7100?
tzinos Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 ειναι ιδεα μου ή κατι δεν παει καλα με την διαχειριση δισκων? εχω ξαναναφερει οτι μετα απο καθε ρεσταρτ μου εγαζε οτι ενας απο τους σκληρους μου ηθελε disk chek. το εκανα 2 φορες δεν βρηκε τιποτα, αλλα σε καθε ρεσταρτ το ξαναζηταει. πλεον αυτος ο δισκος δεν δουλευει και τρεμω στην ιδεα να εχω χασει ενα τερα με μπ3ς. Βεβαια καποια στιγμη θα τον δοκιμασω σε αλλο συστημα διοτι ψιλιαζομαι οτι ειναι απλα κολημα τον 7. Σημερα εβλεπα μια ταινια απο αλλον σκληρο και ξαφνικα σταματα να παιζει, οτι και να πατουσα δεν γινοταν τιποτα. Παω να βρω τον φακελο να την ξαναφορτωσο και δεν υπηρχε ο σκληρος στο συστημα!! τελος παντον μετα απο ρεσταρτ λειτουργει κανονικα. Και τελος μου φαινεται οτι η ταχυτητα αναγνωσης ειναι μειωμενη ειδικα αμα εχουν τιγκαρει οι σκληροι, και πολλες φορες καθυστερει αρκετα ακομα και να αλλαξει φολντερ
MiaUGR Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Χμμμ...από ότι είδα από το release candidate, κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη: Ίδια designίλα που λανσαρίστηκε στα Vista (παρόμοια Vista-style themes και παρουσιαστικό), πολύ πιο πολύ memory friendly, σχετικά πιο σταθερό από το προηγούμενο αποτυχημένο πακέτο. Δεν παύει φυσικά να αποτελεί ακόμα ένα λειτουργικό της Microsoft, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (κάποια κολλήματα, αργές ταχύτητες σε κάποιες διαδικασίες κ.ο.κ) . Και φυσικά η Microsoft μπορεί να έχει το όνομα αλλά δεν έχει τη χάρη: εξακολουθεί να είναι πολύ πίσω σε σχέση με τους "αντιπάλους" της , που επιμένουν φθηνά, σταθερά και (συνήθως) πιο οικονομικά
Tzimmys Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Καλά. Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
disqualified Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 εξακολουθεί να είναι πολύ πίσω σε σχέση με τους "αντιπάλους" της , που επιμένουν φθηνά, σταθερά και (συνήθως) πιο οικονομικά τι ειδους προταση ειναι αυτη? ειναι μπροστα ή πισω που εχει το μεγαλυτερο μεριδιο στην αγορα οι αλλοι επιμενουν φθηνα και συνηθως πιο οικονομικα? Καποιες φορες δλδ ειναι φθηνοι αλλα οχι πιο οικονομικοι? Πραγματικα εξηγησε μου αυτην την προταση :p:p
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 λες και νοιάζει την Microsoft ρε MiaGR, το μερίδιο είναι τόσο μεγάλο που απλά δεν έχει σημασία... btw ξέχασες να πεις ότι είναι πιο γρήγορα από τα προηγούμενα...
Risky Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Εγώ έκατσα και έκανα update στην 7127 χ64 για το μοναδικό κωλοbug που είχα (φτιάχνω την quicklaunch και σε κάθε επανεκκίνηση εξαφανίζεται) και δε φτιάχτηκε.Αν ξέρει κανείς κάποια λύση (γιατί δεν έχω βρει κάτι) ας ενημερώσει. Ευχαριστώ. Ακολούθησα τις παρακάτω οδηγίες και από τότε δουλεύει μια χαρά: Right click the taskbar, go to Toolbar -> New Toolbar and type “%UserProfile%\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch” into the folder box, then click Select Folder. To make it look like it would in Windows Vista, right click the taskbar, uncheck “Lock the Taskbar”, then right click the divider and uncheck “Show Title” and “Show Text”. Then right click the taskbar and check “Show Small Icons” and you should be done.
AfterForever Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Αυτό κάνω ΣΕ ΚΑΘΕ restart / logoff. Στο επόμενο έχει σβηστεί. Το έχω ενεργοποιήσει και από αλλού, τα ίδια. Γαμωτ.
iant Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Έβαλα τελικά την RC … Ήταν ΠΙΟ αργά από το Build 7057 32Bit !!! Μου φάνηκε ή όχι; Όταν στην αρχή βάζουμε κωδικό (Product KEY) έβαλα με "-" και δεν τον πήρε!!! Μετά διάβασα πως δεν είναι υποχρεωτικό να πληκτρολογώ "-" !! :oops: Έβαλα τον Vista driver για την Κάρτα Ήχου, Chipset από το site της Albatron – δεν είχα ήχο χωρίς αυτά! Για την Κάρτα Γραφικών δεν βρήκα τίποτα – έμεινε με τον δικό του driver! Εννοείτε χωρίς Aero … Αποτέλεσμα – το video (Windows Media Player) έκανε σπασίματα, κολλούσε, το ίδιο και ήχος! Βάζοντας ανάλυση 1024*768 κάπως καλυτέρευσε εικόνα video, ήχος – ΟΧΙ ! Χρήση του CPU συνέχεια ήταν από 15% μέχρι 55% - με κλειστά ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Κουνάς το ποντίκι και βλέπεις να σέρνεται!!! Σαν να έγγραφα με NERO ένα CD στα XP ! Μήπως λόγο του driver της κάρτας γραφικών τέτοιο κόλλημα;;; Άρχισα ότι έβλεπα (AutoUpdates, Firewall κ.τ.λ) να απενεργοποιώ – τίποτα, σέρνεται! Έκανα και update – πάλι το ίδιο! Πάντως ακόμα δεν κατάφερα να τα κάνω (τα Win 7) να δουλέψουν ικανοποιητικά … Το σύστημα μου : Pentium 4 2.4 Albatron PX865PEC Pro(V2.0) ATI Radeon 9250 128MB DDR 1 GB
dre@mc@tcher Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Ξερει κανεις πως μπορω να βγαλω το αυτοματο sleep mode? Γιατι ok καλο οταν ξεχνας το pc ανοιχτο αλλα στο downloading δεν λεει. Ασε που ειναι και bugged κοιμαται και ξυπναει μονο του και μετα θελει restart για να μου αναγνωρισει τους εξωτερικους σκληρους
inray Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Πηγαίνεις στο "Control Panel - Hardware and Sound - Power Options - Change plan settings" και βάζεις "Never" στο "Put the computer to sleep" setting.
disqualified Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Ξερει κανεις πως μπορω να βγαλω το αυτοματο sleep mode? Γιατι ok καλο οταν ξεχνας το pc ανοιχτο αλλα στο downloading δεν λεει. Ασε που ειναι και bugged κοιμαται και ξυπναει μονο του και μετα θελει restart για να μου αναγνωρισει τους εξωτερικους σκληρους δε θυμαμαι να εχει μπει σε αναμονη pc μου κατα τη διαρκεια του downloading
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.