vag_del Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Παιδες help Εκανα ποστ και ποιο πριν για το συγκεκριμενο προβλημα. Εχω προβλημα με τη συνδεση στο νετ. Οταν ανοιγω το PC δεν εχω νετ και πρεπει να κανω συνεχομενα restart τις τελευταιες δυο μερες κανα 20λεπτο για να συνδεθεί. Μηπως φταει το οτι πιανει και ασυρματο (δεν εχω κανει conect, και δεν εχω δωσει στοιχεια) η μηπως προκειται για καποιο bug των 7. Το ιδιο προβλημα ειχα διαβασει οτι ειχε και ενα αλλο παλλικαρι σε προηγουμενο ποστ. Με τα ΧΡ δεν υπηρχε τετοιο θεμα. Το ρουτερ ειναι της Level One (ετσι το αναφερω αν και δεν πιστευω να φταιει αυτο). Help
markelos Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Firewall μήπως; IP παίρνεις δυναμικά ή έχεις δώσει στατική;
vag_del Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Firewall δεν νομιζω, ειναι τα default των 7, αλλωστε μετα απο καποια restart παιζει κανονικα. ΙΡ παιρνω δυναμικα. markelos ευχαριστω
venejo Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Εμένα δε θέλουν να κοιμηθούν με το τίποτα. Άλλαξα driver του Lan τα ίδια, άλλαξα και τον AHCI driver με αυτόν της nVidia τα ίδια. Οι υπόλοιποι οδηγοί ειναι WHQL για Win7. Τι άλλο μπορεί να είναι δεν έχω καταλάβει. Αναγκάζομαι να τον κλείνω τελείως....
kapezanos Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Παιδια εχω ενα προβλημα απο οταν εβαλα τα 7!! οταν βαζω να κανει boot απο στον σκληρο, μου πεταει ενα μηνυμα οτι τα winodows δεν μπορουν να ανοιξουν επειδη το αρχειο file:/windows.-BT/windows/syste32/winload.exe λειπει ή ειναι κατεστραμενο! οταν το βαζω ομως στο boot from cd παει στην οθονη press any key to boot from cd το αφηνω,δεν παταω τπτ,παει σε επομενη οθονη και μου εχει 2 επιλογες. Windows 7 & windows Vista αμα επιλεξω τα 7 κανει start κανονικα και ολα δουλευουν μια χαρα!πως μπορω να το φτιαξω αυτο?ετσι ωστε οταν βαζω boot from hard drive να bootarei κανονικα??? περιμενω τα φωτα σας!!!
markelos Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Παιδια εχω ενα προβλημα απο οταν εβαλα τα 7!! οταν βαζω να κανει boot απο στον σκληρο, μου πεταει ενα μηνυμα οτι τα winodows δεν μπορουν να ανοιξουν επειδη το αρχειο file:/windows.-BT/windows/syste32/winload.exe λειπει ή ειναι κατεστραμενο! οταν το βαζω ομως στο boot from cd παει στην οθονη press any key to boot from cd το αφηνω,δεν παταω τπτ,παει σε επομενη οθονη και μου εχει 2 επιλογες. Windows 7 & windows Vista αμα επιλεξω τα 7 κανει start κανονικα και ολα δουλευουν μια χαρα!πως μπορω να το φτιαξω αυτο?ετσι ωστε οταν βαζω boot from hard drive να bootarei κανονικα??? περιμενω τα φωτα σας!!! Πόσο καιρό τα έχεις βάλει τα 7; Με dual boot σε vista δουλεύεις; Αν βάλεις το dvd και πατήσεις press any key to boot from cd δε σου βγάζει επιλογή repair;
kapezanos Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Πόσο καιρό τα έχεις βάλει τα 7; Με dual boot σε vista δουλεύεις; Αν βάλεις το dvd και πατήσεις press any key to boot from cd δε σου βγάζει επιλογή repair; εκανα φορματ αλλα κρατησα και τα παλια αρχεια..ξερεις που λενε μεσα στο pc windows old!εκανα repair στην επιλογη boot αλλα δεν εφτιαξε τπτ!δεν εκανα reapair στισ αλλες επιλογες που εχει..
markelos Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Bootloader πρόβλημα βρωμάει. Ίσως έπρεπε να κάνεις καθαρό install. Διάβασε παρακάτω μπας και βγάλεις άκρη. Εγώ έκανα μια προσπάθεια αλλά είναι αργά και τα μάτια μου βγάζουν καπνούς... Είναι για vista αλλά οι εντολές και τα προβλήματα ίδια. http://neosmart.net/wiki/display/EBCD/Recovering+the+Vista+Bootloader+from+the+DVD http://social.technet.microsoft.com/forums/en-US/itprovistadeployment/thread/189dc129-551f-4336-8c88-fdfaa2fd75d3/
inray Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Αχααά! Από ότι φαίνεται μέσα στον Ιούνιο έρχεται νέα release candidate rc2 ή κάτι τέτοιο. Να και η ανακοίνωση του γνωστού Έλληνα μηχανικού της Microsoft με επιπλέον κάποια χρήσιμα στατιστικά. Ενημερωτικά το τρέχον build είναι το 7140 με ανανεωμένο το socket stack (final και speedy)' date=' fixed superbar renderer και raw print engine, ολοκληρωμένα GP και PS καθώς και μερικές ...εκατοντάδες bug fixes. Και για τους περίεργους, το σύνολο των unique reported issues (μέσω connect και official beta team) έχει φτάσει τα 12.500. Και κάπου εδώ αρχίζουν τα "ωραία παράλογα" της στατιστικής. Εκτός από τα επιβεβαιωμένα υπαρκτά bugs, το μεγαλύτερο μέρος των reported issues (περισσότερο από το 80%) οφείλεται αποκλειστικά και μόνο σε χρήση και ασυμβατότητα Vista drivers. Και από αυτό το σημαντικότατο ποσοστό, η συντριπτική πλειοψηφία είναι Vista drivers που χρησιμοποιήθηκαν αντικαθιστώντας απολύτως λειτουργικούς των Windows 7, bundled ή WU. Σχιζοφρένεια θα τολμούσα να πω. Δυστυχώς από ότι φαίνεται, πάρα πολλοί ακόμα και "έμπειροι" beta testers, παρά τις συστάσεις της Microsoft επιμένουν στην εντελώς λανθασμένη πρακτική της χρήσης Vista drivers όχι ως έσχατη λύση που θα ήταν λογικό, αλλά προς αντικατάσταση ήδη λειτουργικών οδηγών του συστήματος. Και κάτι ακόμα για τους ανυπόμονους. Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου θα κυκλοφορήσει η μέχρι σήμερα χαρακτηριζόμενη ως "RC Refresh", που θα ενσωματώνει τις λειτουργικές αλλαγές και το μεγαλύτερο μέρος των bug fixes, ενώ θα είναι stripped από κάθε μορφή debug symbols (για διαγνωστική χρήση θα είναι διαθέσιμη ξεχωριστή αντίστοιχη stamped έκδοση). Η RC Refresh θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα members του Connect, του IT Momentum και στους επίσημους beta testers, ενώ δεν αποκλείεται να κυκλοφορήσει και ως public αν και αυτό δεν έχει ακόμα αποφασιστεί, όπως και το αν θα χαρακτηριστεί RC2. Πάντως μελετάται το ενδεχόμενο και μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση του win team. Και ακόμα ένα εκτός θέματος στατιστικό στοιχείο έτσι ως "κερασάκι". Ο αριθμός των επίσημων Ελλήνων client OS beta testers είναι 8 όταν οι Βούλγαροι συνάδελφοί τους είναι 37, οι Τούρκοι 75 και οι Κύπριοι 19 (εξαιρουμένων πάντοτε Microsoft employees). Όχι πως έχει ιδιαίτερη σημασία, ωστόσο μου έκανε εντύπωση και όλο και κάτι υποδεικνύει.[/quote'] Και σε αυτό γαμ@τ@ μου πίσω είμαστε; Άκου 19 κύπριοι betatesters και 8 έλληνες.
markelos Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Ξέρει κανείς πως μπορούν να εμφανίζονται οι στίχοι στο media player κατά τη διάρκεια ενός τραγουδιού; Υπάρχει κάποιο plug-in ή κάποια υπηρεσία; Edit: Cool προγραμματάκι http://www.crintsoft.com/mldl.htm
AfterForever Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Εγώ έκατσα και έκανα update στην 7127 χ64 για το μοναδικό κωλοbug που είχα (φτιάχνω την quicklaunch και σε κάθε επανεκκίνηση εξαφανίζεται) και δε φτιάχτηκε. Αν ξέρει κανείς κάποια λύση (γιατί δεν έχω βρει κάτι) ας ενημερώσει. Ευχαριστώ.
1000 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Εγώ έκατσα και έκανα update στην 7127 χ64 για το μοναδικό κωλοbug που είχα (φτιάχνω την quicklaunch και σε κάθε επανεκκίνηση εξαφανίζεται) και δε φτιάχτηκε.Αν ξέρει κανείς κάποια λύση (γιατί δεν έχω βρει κάτι) ας ενημερώσει. Ευχαριστώ. Από που τη κατέβασες;
lizardking Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 παίδες 2 ερωτήσεις καταρχήν έχει βγει και άλλη έκδοση πέραν από την 7100 rc ? και η δεύτερη ερώτηση έχω βάλει τα windows 7 7100 rc 64bit και όταν βάζω το starcraft kai warcraft 3 γίνεται το install κανονικά αλλά όταν πάω να τα τρέξω τότε το pc κρασαρει!! ενώ όταν είχα τα vista 64bit παίζουν κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.