Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

physics_rulez χρησιμοποιησε το unlocker

για να δεις ποια εφαρμογη τον χρησιμοποιει και κανε unlock

παιδια,εχω ενα προβλημα με τους τονους σε opera 10 alpha και win 7.

οποτε παταω το κουμπι για τονο βγαζει-->΄΄

καμια help?

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια εγω τα εβαλα και βρηκα την υγεια μου , τοσο στον κυριο υπολογιστη μου , οσο και στο netbook asus100ha , απλα ειναι καταπληκτικα ,θυμηθητε αυτο το λειτουργικο θα αφησει εποχη ,

Βρηκε με τη μια τα παντα !!!! , ειναι ταχυτατο και τρομερα σταθερο και απολυτη συμβατοτητα με τα vista

Ειχα βαρεθει τα windows , πηγα και εβαλα leopard , αλλα τωρα με τα windows 7 ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.

Δημοσ.
physics_rulez χρησιμοποιησε το unlocker

για να δεις ποια εφαρμογη τον χρησιμοποιει και κανε unlock

παιδια,εχω ενα προβλημα με τους τονους σε opera 10 alpha και win 7.

οποτε παταω το κουμπι για τονο βγαζει-->΄΄

καμια help?

Φίλε μου το unlocker δεν δουλεύει σε windows 7, έβαλα ένα άλλο προγραμματάκι που τώρα δε θυμάμαι πως το λένε...

To drive είναι κλειδωμένο από "svhost" ή "system κάτι" αν θυμάμαι καλά αλλά δεν γίνεται unlock με τίποτα.

Με τους τόνους δεν έχω πρόβλημα! (7127)

Είχα περιστασιακά στην 7100

Δημοσ.
γραψε στο command prompt

netsh interface tcp set global autotuninglevel=disabled

Ξερεις μαγικα φιλε μου ε?:))) αν εχεις διαθεση μου εξηγεις τι ειναι αυτη η εντολη..?ειμαι περιεργος ¨)

υπόψιν φίλε kapezanos θέλει να τρέξεις το cmd σαν administrator...

ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!
Δημοσ.
Ξερεις μαγικα φιλε μου ε?:))) αν εχεις διαθεση μου εξηγεις τι ειναι αυτη η εντολη..?ειμαι περιεργος ¨)

ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!

Το TCP ειναι ενα απο τα πρωτοκολλα το οποιο χρησιμοποιειται κατα τη διαρκεια αποστολης-ληψης δεδομενων στο internet στο επιπεδο transport layer στην ιεραρχια των 7 επιπεδων του μοντελου του OSI

Κατα τη διαρκεια αποστολης και ληψης δεδομενων στελνονται acknowledgement μηνυματα οτι εχει ληφθει ενα πακετο και υπαρχουν συγκεκριμενοι περιορισμοι.

Ενας απο αυτους ειναι το συνολο των δεδομενων που μπορει να λαβει ο υπολογιστης σου (TCP πακετα) χωρις να στειλει μηνυμα οτι τα εχει λαβει. Τα vista εχουν μια λειτουργια που λεγεται autotuning και περιοριζει αυτο το συνολο δεδομενων το οποιο σε περιπτωσεις οπως αυτη του MSN ενδεχεται να δημιουργησει προβλημα οπως φαινεται και γι αυτο με αυτη την εντολη γινεται disabled

Ελπιζω να καταλαβες και οποιος θελει μπορει να κανει διορθωσεις σε αυτο που ειπα αν υπαρχει καποια ανακριβεια

Δημοσ.

Καλούτσικα φαίνονται, τα έβαλα στον iMac σε δεύτερο μικρό partition 20GB, αλλά το OSX δεν το φτάνουν με τίποτα από οποιαδήποτε άποψη. Με μια πρώτη ματιά βλέπω κάποιες μικροβελτιώσεις στην εμφάνιση και τη λειτουργικότητα σε σχέση με τα vista.

Τα έβαλα και πριν λίγο καιρό σε έναν acer laptop με amd και 512MB ram, μπορώ να πω πάνε καλύτερα (τουλάχιστον για αρχή) απ' ό,τι περίμενα.

Συνολικά πάντως αν θέλουμε να το δουμε, δεν πρόκειται για καινούργιο λειτουργικό σύστημα αλλά για βελτίωση(?? - ο καιρός θα δείξει) των Vista.

Δημοσ.

Ναι

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.
Καλούτσικα φαίνονται, τα έβαλα στον iMac σε δεύτερο μικρό partition 20GB, αλλά το OSX δεν το φτάνουν με τίποτα από οποιαδήποτε άποψη. Με μια πρώτη ματιά βλέπω κάποιες μικροβελτιώσεις στην εμφάνιση και τη λειτουργικότητα σε σχέση με τα vista.

Τα έβαλα και πριν λίγο καιρό σε έναν acer laptop με amd και 512MB ram, μπορώ να πω πάνε καλύτερα (τουλάχιστον για αρχή) απ' ό,τι περίμενα.

Συνολικά πάντως αν θέλουμε να το δουμε, δεν πρόκειται για καινούργιο λειτουργικό σύστημα αλλά για βελτίωση(?? - ο καιρός θα δείξει) των Vista.

Σωωωπα !!!! δε μου λες στο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ OSX πως κανεις cut /paste πολλα αρχεια , απο σκληρο σε σκληρο ???, ποσα games μπορεις να παιξεις ??, ποσες ενεργειες πρεπει να κανεις για να κανεις close ενα προγραμμα ???

anyway τα windows 7 για να πω την αληθεια αντιγραψανε παλι τα mac αλλα πως να το κανουμε ειναι καλλιτερα !!!!

Δημοσ.

Αυτό έχει να κάνει με τα προγράμματα που έχεις περασμένα και τρέχεις. Προσωπικά έχω 4 giga αλλά συνήθως καταναλώνει τα 1,5 Οπότε κρίνε εσύ. Υπάρχουν και προγράμματα που μπορείς να βλέπεις ανά πάσα στιγμή πόση ram καταναλώνεις. Αν δε περνάς ποτέ τα 3, δε χρειάζεται να ξοδευτείς.

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα χρηματων...Μιλαμε για DDr 1(40€ τις πουλανε με μεταφορικα απο ebay)

Απλα...Υπαρχει ποτε περιπτωση να χρειαστεις πανω απο 2?Εγω τρεχω oblivion και I.E. και δε παει πανω απο 1.7gb.

Και απλα επειδη ηδη εχω παρει το 1 πακετο 2*1gb να ξερω...Αξιζει να παρω και 1 2ο πακετακι και αν γλυτωσω και αλλα 5€ μεταφορικα;

Δημοσ.
Παιδες αξιζει να βαλω 4 giga Ram για Win 7 η αρκουνε και τα 3?(εχω 64bitα)

αν δεν παιζεις παιχνιδια, ή βαριές εφαρμογές, δεν χρειάζεται πανω απο 2 γιγα.

τωρα, εσυ που παίζεις... ειναι αναλογα το παιχνιδι.

Κάνε μια δοκιμη με το Oblivion: σέταρε τη virtual memory (paging file), σταθερό μέγεθος και πολύ μικρή, πχ. minimum 50 Mb, maximum 50 Mb, reboot, παιξε το παιχνίδι σε "φορτωμένες πίστες" (οτι κι αν σημαινει αυτό, ιδέα δεν έχω απο τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου),

και αν αρχίσουν τα σκασίματα, μπλε οθόνες και αλλα περίεργα... σημαινει οτι το os+game θα ήθελαν κι άλλη μνήμη.

(οταν τελειώσεις το πείραμα, ξαναβάλε τη ρυθμιση της v.m. εκει που ήταν πριν - πχ. system managed size)

αν πιστευεις οτι θα κρατήσεις για καιρό ακόμα αυτο το σύστημα (με την DDR1), πχ. αλλα 2 χρονια, μπορει να αξιζει η αγορά.

επίσης: Win 64-bit οταν έχεις σύνολο κάτω απο 3,5 γίγα μνήμη, ειναι άχρηστα.

ή μάλλον χειρότερα απο 32μπιτα. Τα παντα καταναλώνουν περισσότερη μνήμη, χωρις κάποιο χειροπιαστό όφελος.

Δημοσ.
Σωωωπα !!!! δε μου λες στο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ OSX πως κανεις cut /paste πολλα αρχεια , απο σκληρο σε σκληρο ???, ποσα games μπορεις να παιξεις ??, ποσες ενεργειες πρεπει να κανεις για να κανεις close ενα προγραμμα ???

anyway τα windows 7 για να πω την αληθεια αντιγραψανε παλι τα mac αλλα πως να το κανουμε ειναι καλλιτερα !!!!

Την απάντηση τη δίνεις μόνος σου. Τα win7 πάλι αντιγράψανε από το πιο εύχρηστο λειτουργικό. Επειδή έχεις εσύ μάθει να λειτουργείς με έναν συγκεκριμένο τρόπο στα windows, δεν σημαίνει ότι είναι και ο καλύτερος ούτε και ότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να γίνει το ίδιο πράγμα.

Όπως λες, είναι καλύτερα τα win γι' αυτό αντιγράφουνε τα mac :)

Σε λίγο καιρό που θα αρχίσει να γεμίζει το registry των windows και θα θέλουν φορμάτ έλα να ξαναπούμε ποιο είναι καλύτερο λειτουργικό σύστημα! :)

Τέσπα, ένα χαρακτηριστικό ωραίο των win7 είναι το virtual xp, μακάρι να λειτουργεί και καλά.

Δημοσ.
Ελπιζω να καταλαβες και οποιος θελει μπορει να κανει διορθωσεις σε αυτο που ειπα αν υπαρχει καποια ανακριβεια
τη γενικη ιδεα την καταλαβαινω!περα απ αυτο .... .... τεσπα εισαι πολυ εξυπηρετικος και ξερεις τι σου γινεται απ οτι φαινεται!!ευχαριστω πολυ!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...