kapezanos Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Νάδα!φτου φτου μια χαρά είναι. Επαναλαμβάνω όμως οτι μοιάζουν πάρα πολύ με τα vista και δεν έχω βρεί ακόμα (ουσιαστικές) διαφορές, εκτός του οτι είναι λίίίίίγο πιο γρήγορα. προσπαθω να μπω αλλα τπτ!και δεν παιζει να ειναι απο firewall γιατι το τσεκαρα!
jms Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 καλησπέρα για να περάσω τα 7 πάνω από τα σβίστα προσπάθησα να κάνω μόντα μέσω του vistalizator για να βάλω γλώσσα τα αγγλικά επειδή δεν περνιούνται πάνω απο ελληνικά... καμιά ιδέα, η εγκατάση δεν προχωράει στο checking combatibilty μένει εκεί να φορτώνει η μπάρα υγ1 το ξέρω ότι είναι ηλίθιο να χρησιμοποιήσω τα 7 αλλά το ίδιο ηλίθιο είναι τα σβίστα να μπαίνουν νταβατζιλίκι σε λάπτοπ και να τα παίρνεις υποχρεωτικά. υγ2 η αναζήτηση δεν μου δωσε κάτι το σχετικό Ευχαριστώ
kapezanos Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 καλησπέραγια να περάσω τα 7 πάνω από τα σβίστα προσπάθησα να κάνω μόντα μέσω του vistalizator για να βάλω γλώσσα τα αγγλικά επειδή δεν περνιούνται πάνω απο ελληνικά... καμιά ιδέα, η εγκατάση δεν προχωράει στο checking combatibilty μένει εκεί να φορτώνει η μπάρα υγ1 το ξέρω ότι είναι ηλίθιο να χρησιμοποιήσω τα 7 αλλά το ίδιο ηλίθιο είναι τα σβίστα να μπαίνουν νταβατζιλίκι σε λάπτοπ και να τα παίρνεις υποχρεωτικά. υγ2 η αναζήτηση δεν μου δωσε κάτι το σχετικό Ευχαριστώ Κανε boot from cd και προσπαθησε απο κει!μπορει να βγαλεις ακρη! δεν θες να χασεις τα αρχεια σου??
Physics_Rulez Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 προσπαθω να μπω αλλα τπτ!και δεν παιζει να ειναι απο firewall γιατι το τσεκαρα! Τι μήνυμα σου δίνει; Μερικές φορές δεν κάνει login όσες φορές και αν clickάρεις (από τα XP αυτό), γιατί ανοίγει 2 φορές το exe του messenger. Πρέπει από task manager να κλείσεις τις msnmsgr.exe και msmsgs.exe και να ξαναδοκιμάσεις.
shadowfax-1- Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 προσπαθω να μπω αλλα τπτ!και δεν παιζει να ειναι απο firewall γιατι το τσεκαρα! 2 προβληματα ειχα 2 φορες η λυση ηταν παρομοια: Check The time and date
dkoum Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Νάδα!φτου φτου μια χαρά είναι. Επαναλαμβάνω όμως οτι μοιάζουν πάρα πολύ με τα vista και δεν έχω βρεί ακόμα (ουσιαστικές) διαφορές, εκτός του οτι είναι λίίίίίγο πιο γρήγορα. καλημερα ο πυρηνας του λειτουργικου windows 7 ειναι των windows vista στα 7 αυτο που εχει βελτιωθει ειναι το user interface το user account control και συνολικα το performance του λειτουργικου σε σχεση με τα vista οπως οταν ειχαν βγει τα windows xp που βασιζονταν στον πυρηνα των windows 2000 οταν βγουν τα 7 οτι εφαρμογεσ και συσκευες τρεχουν σε vista θα τρεχουν και στα 7
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 ο πυρηνας του λειτουργικου windows 7 ειναι των windows vista στα 7 αυτο που εχει βελτιωθει ειναι το user interface το user account control και συνολικα το performance του λειτουργικου σε σχεση με τα vista άσχετα βέβαια αν έχει αλλάξει το 70% του...
weirdo Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 παιδιά κάπου διάβασα πως αν ρήξεις τα αρχεία του dvd σε ένα flashaki, bootarei κανονικά και ξεκινάει την εγκατάσταση από εκεί, ισχύει αυτό ? το δοκίμασα με εξωτερικό σκληρό k δεν δούλεψε.
KleKoR Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Τα έβαλα!! αλλά έχω πρόβλημα με το live messenger... δεν συνδέετε... δεν είναι πρόβλημα το firewall... κάτι αναφέρει ο shadowfax-1- για Check The time and date αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοεί...
mindtrapper Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 παιδιά κάπου διάβασα πως αν ρήξεις τα αρχεία του dvd σε ένα flashaki, bootarei κανονικά και ξεκινάει την εγκατάσταση από εκεί, ισχύει αυτό ? το δοκίμασα με εξωτερικό σκληρό k δεν δούλεψε. Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό που λες αλλά κοίτα στο BIOS της προτεραιότητες στους δίσκους. Αν κάπου σου λέει USB Drive ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων βάλτον πάνω από τον σκληρό που έχεις το λειτουργικό σου μέσα για να κάνει boot από εκεί.
weirdo Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 έχω επιλέξει boot from usb αλλα μου βγάζει disk error ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:16 ---------- το εκανα, ηθελε μια διαδικασια τελικα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:17 ---------- http://www.bloggersbase.com/articles/technology/computers/install-windows-7-from-a-usb-key/
kapezanos Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Τα έβαλα!! αλλά έχω πρόβλημα με το live messenger... δεν συνδέετε... δεν είναι πρόβλημα το firewall... κάτι αναφέρει ο shadowfax-1- για Check The time and date αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοεί... Το ιδιο προβλημα εχω κ εγω φιλε μ!!
disqualified Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Αν εχεις αυτο το error code 81000306 γραψε στο command prompt netsh interface tcp set global autotuninglevel=disabled
KleKoR Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Αν εχεις αυτο το error code 81000306 γραψε στο command prompt netsh interface tcp set global autotuninglevel=disabled δούλεψε!!!!! Σ' ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!! υπόψιν φίλε kapezanos θέλει να τρέξεις το cmd σαν administrator... start->all programs->accessories->command prompt δεξι κλικ και run as administrator
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Ένα προβληματάκι που τελικά παρατήρησα είναι οτι δεν μπορώ να κάνω ασφαλή κατάργηση τον εξωτερικό e-sata σκληρό γιατί μονίμως χρησιμοποιείται από το σύστημα. Ακόμα και όταν τον συνδέω μετά την εκκίνηση του συστήματος και μετά απο λίγο προσπαθήσω να κάνω ασφαλή κατάργηση... τρώω πόρτα. Πάντα. Αυτό με τα XP δεν γινόταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.