disqualified Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Οχι οι θερμοκρασιες που δινεις ειναι απολυτα φυσιολογικες και θα ελεγα και πολυ μικρες σε σχεση με το δικο μου vostro αυτη τη στιγμη Λεω οτι δεν ειναι δυνατον να εκανες encoding και να μην ηταν υψηλοτερες οι θερμοκρασιες σου Τι laptop εχεις?
Physics_Rulez Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 HP elitebook 8530p. Οι θερμοκρασίες είναι σίγουρα υψηλές γιατί πρώτη φορά αισθάνομαι το laptop ζεστό. Υποτίθεται ότι δεν έχει πλαστικά μέρη γι αυτό το λόγο. Μπορεί να είναι και η ιδεα μου.. τι να πω.
godslayerxp Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Τότε ίσως είναι αυτό που σου είπα για το δίσκο και το superfetch/index αν και φαντάζομαι θα το είχες παρατηρήσει ότι είναι απασχολημένος χωρίς λόγο για πολύ ώρα (και δεν πιστεύω ότι ο δίσκος θα μπορούσε να προκαλέσει σημαντική διαφορά στην θερμοκρασία του laptop)...ίσως η μητρική... δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο...
disqualified Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Κοιτα ο επεξεργαστης δυσκολο να μην ζεσταινοταν πιο πολυ στο encoding. Αυτο που θερμαινεται πιο πολυ απο τα XP ειναι η καρτα και ο σκληρος και αυτο ειναι φυσιολογικο
Physics_Rulez Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Ok θα ψάξω να κλείσω το indexing... Άλλωστε μετά το everything δε χρειάζεται
disqualified Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Απορια. Το elitebook σου φαινεται να εχει Τ9400 με μια αναζητηση στο skroutz
Physics_Rulez Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Το δικό μου έχει τον P8600. Είναι διάφορα μοντέλα...
Skylined Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 ΟΚ!!τελικα εγω την εκανα την λαλακια!!δεν ειχε κανενα προβλημα!!!αντε να φορτωσεις drivers τωρα Tί είχες κάνει; Τώρα θυμήθηκα πως είχα πρόβλημα εγκατάστασης σε δύο διαφορετικές μητρικές λόγω ram. Στη μία, πριν κάτι χρόνια, τις είχα βάλει σε λάθος υποδοχές και στην άλλη, αρκετά πρόσφατα, για λόγους που δε γνωρίζω μπόρεσα να κάνω εγκατάσταση λειτουργικού μόνο όταν έβγαλα τρία sticks και άφησα μόνο ένα. Τόσοι καλοθελητές testers των win 7 RC και ένας δε μπορεί να απαντήσει; Να το ρωτήσω ξανά; Αξίζει να περάσω τα win 7 RC 7127 x64 σαν κύριο λειτουργικό αντικαθιστώντας πλήρως τα Vista x64; Είναι αρκετά σταθερά και συμβατά ή θα αντιμετωπίζω συνέχεια προβλήματα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
skiabox Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Skylined : εννοειται οτι αξιζει. Τα windows 7 rc ειναι μια κλαση μονα τους σε σχεση με rc προηγουμενων windows.
Physics_Rulez Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Tί είχες κάνει; Τώρα θυμήθηκα πως είχα πρόβλημα εγκατάστασης σε δύο διαφορετικές μητρικές λόγω ram. Στη μία, πριν κάτι χρόνια, τις είχα βάλει σε λάθος υποδοχές και στην άλλη, αρκετά πρόσφατα, για λόγους που δε γνωρίζω μπόρεσα να κάνω εγκατάσταση λειτουργικού μόνο όταν έβγαλα τρία sticks και άφησα μόνο ένα. Τόσοι καλοθελητές testers των win 7 RC και ένας δε μπορεί να απαντήσει; Να το ρωτήσω ξανά; Αξίζει να περάσω τα win 7 RC 7127 x64 σαν κύριο λειτουργικό αντικαθιστώντας πλήρως τα Vista x64; Είναι αρκετά σταθερά και συμβατά ή θα αντιμετωπίζω συνέχεια προβλήματα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Εγώ τα έχω ως κύριο λειτουργικό χωρίς προβλήματα, αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ το ίδιο και για σένα γιατί όπως καταλαβαίνεις είναι win 7 RC με λίγα λόγια θα τα δοκιμάσεις και θα δεις.
Skylined Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Να στε καλά. skiabox σ' ευχαριστώ για την απάντηση και πολύ σωστά τα λες, αλλά πιο πολύ ρωτάω αν αξίζει από άποψη σταθερότητας και συμβατότητας -κάποτε είχα εγκαταστήσει τον Ι.Ε.8 beta και ήταν αρκετά ασταθής/ενοχλητικός άλλα βέβαια το release candidate είναι πιο κοντά στο τελικό προϊόν. Είναι που διάβασα αρκετά από τα προβληματάκια που αναφέρονται στο νήμα και μου δημιουργήθηκε η απορία για το αν παρουσιάζονται όλα μαζί ή σε μεμονωμένους χρήστες. Physics_Rulez χρήσιμη και η εμπειρία σου. Όσο για τα μεγάλα γράμματα που έβαλες κατά μίμησή μου, όταν έγραψα με κανονική γραμματοσειρά πέρασα απαρατήρητος τρις, άλλα όταν "φώναξα" αμέσως πήρα απαντήσεις. Είδες πόσο χρήσιμα είναι τα μεγάλα γράμματα μερικές φορές έστω και αν είναι εκνευριστικά;
skiabox Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Τοσο η συμβατοτητα οσο και η σταθεροτητα ειναι σε απιστευτο βαθμο. Μιλαμε για ενα λειτουργικο που θα αφησει εποχη.
Skylined Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Τοσο η συμβατοτητα οσο και η σταθεροτητα ειναι σε απιστευτο βαθμο.Μιλαμε για ενα λειτουργικο που θα αφησει εποχη. Λαμπρά. Θα τα περάσω με την πρώτη ευκαιρία
kapezanos Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Αντι να το αφηνω να κανει load μονο του πατουσα εκει που ελεγε press any key to load from cd! Βεβαια εξακολουθω να εχω ενα προβλημα!οταν εκανα restart το pc και εβαλα να κανει boot απο το σκληρο μου εβγαλε οτι εξαιτιας μιας μεταβολης στο λειτουργικο υπαρχει προβλημα και οτι λειπει το αρχειο file:/windows.-BT/windows/syste32/winload.exe !! οταν εβαλα παλι το boot στο cd ολα καλα!! Πως λυνεται αυτο??επισης παιζει προβλημα με το msn messenger στα 7???
Physics_Rulez Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 6παιζει προβλημα με το msn messenger στα 7??? Νάδα! φτου φτου μια χαρά είναι. Επαναλαμβάνω όμως οτι μοιάζουν πάρα πολύ με τα vista και δεν έχω βρεί ακόμα (ουσιαστικές) διαφορές, εκτός του οτι είναι λίίίίίγο πιο γρήγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.