Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχει πάθει κανένας άλλος? Έχει γίνει το start up μου πολύ αργό. Έχω κάνει defrag, έχω καθαρίσει registry, στο start up έχω μόνο τα πολύ απαραίτητα. Παρόλα αυτά αργεί φοβερά να ξεκινήσει. Να καταλάνετε έχω και το riva tuner στο start up, και να τρέξει κάνει κανα λεπτό. Καμιά ιδέα κανείς?

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εχει τρεξει κανενας το grid στα 7 ?

το εβαλα το ξαναβαλα και τιποτα... κολαει ακομα και με compability επιλογη

Mπας και βρήκες άκρη τι φταίει?

Και σε εμένα crash-άρει στην οθόνη με το λογότυπο... :-(

Δημοσ.

Έβαλα και εγώ σήμερα το πρωϊ την 7127 x86 με clean install για να εχω το κεφάλι μου ήσυχο. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Έιδα πως δουλέυει ο Gigabit Realtek Lan Driver, που μέχρι την 7100 ήθελε άλλη με το χέρι απο το site της Realtek.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:36 ----------

Screensaver δεν δουλέυουν (τα δικά τους)...

Δημοσ.
xρειαστηκες τελικα format?

Όχι, από πάνω μπήκαν με upgrade.

ps.

64bit antivirus δοκιμάστε το symantec endpoint protection και θα εκπλαγείτε

Δημοσ.

2n1ddts.png

Εχω win 7 x64 rc b7100

Οταν παω να τρεξω τον explorer απο την βασικη menu bar εκει που ειναι το desktop shortcut δεν ανοιγει ο explorer (explorer.exe) και παιρνω το παραπανω error

Aυτο το error το εχει αντιμετωπίσει κανεις ?

Δημοσ.

Κανένα error δεν έχω αντιμετωπίσει! Ακόμα και το πρόβλημα με τις biometric devices το λύσανε στην 7127! Επίσης όχι, δεν παρατηρώ να αργεί στο startup.

Δημοσ.
Κανένα error δεν έχω αντιμετωπίσει! Ακόμα και το πρόβλημα με τις biometric devices το λύσανε στην 7127! Επίσης όχι, δεν παρατηρώ να αργεί στο startup.

Τα κατεβαζω και εγω τωρα και θα σου πω...

Δημοσ.

Ξερει κανεις πως μπορω να το κανω να δουλεψει το PS3 controller? Οι Drivers που ειχα στα Vista δεν λειτουργουν γιατι χρησιμοποιω 64-bit OS και μεσω ΧΡ mode δεν μπορω να τους βαλω γιατι δεν το αναγνωριζει... Καμια ιδεα?

Δημοσ.
τα 64 bit με τα 32 bit seven θα κυκλοφορισουν ταυτοχρονα ?

Προφανός όπως μαζί βγαίνουν οι builds σε x86 και x64, όπως και τα Vista.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...