Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν η ATI θα βγάλει drivers για 7 για τις πιο παλιές κάρτες;

Έχω μια x700 και χτες εγκατέστησα το PES2009. Παίζει σχεδόν απροβλημάτιστα..απλά παρατηρώ κάποια "σπασίματα" στην εικόνα κάποιες στιγμές και σκέφτομαι ότι ίσως το πρόβλημα λυνόταν με drivers από την AMD.

Άντε να δούμε...γιατί μόλις το είδα ότι δεν έχουν βγάλει άρχισα να ψήνομαι για την HD3870 που γλυκοκοιτάω καιρό τώρα :) Έχω p4 όμως και μάλλον δεν αξίζει καινούργια κάρτα :(

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ξέρει κανείς αν η ATI θα βγάλει drivers για 7 για τις πιο παλιές κάρτες;

Έχω μια x700 και χτες εγκατέστησα το PES2009. Παίζει σχεδόν απροβλημάτιστα..απλά παρατηρώ κάποια "σπασίματα" στην εικόνα κάποιες στιγμές και σκέφτομαι ότι ίσως το πρόβλημα λυνόταν με drivers από την AMD.

Άντε να δούμε...γιατί μόλις το είδα ότι δεν έχουν βγάλει άρχισα να ψήνομαι για την HD3870 που γλυκοκοιτάω καιρό τώρα :) Έχω p4 όμως και μάλλον δεν αξίζει καινούργια κάρτα :(

υπάρχει driver πάντως για 7 επίσημα (δεν είμαι σίγουρος αν έχει την κάρτα σου)

http://downloads.guru3d.com/Videocards---ATI-Catalyst-Vista-32|64_c31.html

δοκίμασες ;

για το Pro παίξε λίγο και με το vsync αν και νομίζω ότι στο μηχάνημα σου είναι λογικό

να μην πάει και σφαίρα..

Δημοσ.
υπάρχει driver πάντως για 7 επίσημα (δεν είμαι σίγουρος αν έχει την κάρτα σου)

http://downloads.guru3d.com/Videocards---ATI-Catalyst-Vista-32|64_c31.html

δοκίμασες ;

για το Pro παίξε λίγο και με το vsync αν και νομίζω ότι στο μηχάνημα σου είναι λογικό

να μην πάει και σφαίρα..

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Φαντάζομαι το λινκ που δίνεις είναι για του επίσημους drivers από amd.. εγώ είχα κοιτάξει στο site της εταιρίας αλλά στη λίστα για τα 7 έχει μόνο τις σειρές HD3xxx και HD4xxx. Φαντάζομαι θα υποστηρίξει και τις παλιότερες..

Πάντως θα δοκιμάσω τώρα με το vsync .. το είχα ξεχάσει. Στα xp το είχα ενεργοποιημένο θυμάμαι.

Πάντως μια χαρά παίζει το pro στο συστημά μου (ευτυχώς :-) ) με τα γραφικά στο medium φυσικά! Και τα "σπασίματα" που αναφέρω μη νομίζεις ότι είναι τίποτα τραγικό..απλά δεν τα έκανε στα xp...

Δημοσ.
Ευχαριστώ για την απάντηση.

Φαντάζομαι το λινκ που δίνεις είναι για του επίσημους drivers από amd.. εγώ είχα κοιτάξει στο site της εταιρίας αλλά στη λίστα για τα 7 έχει μόνο τις σειρές HD3xxx και HD4xxx. Φαντάζομαι θα υποστηρίξει και τις παλιότερες..

Πάντως θα δοκιμάσω τώρα με το vsync .. το είχα ξεχάσει. Στα xp το είχα ενεργοποιημένο θυμάμαι.

Πάντως μια χαρά παίζει το pro στο συστημά μου (ευτυχώς :-) ) με τα γραφικά στο medium φυσικά! Και τα "σπασίματα" που αναφέρω μη νομίζεις ότι είναι τίποτα τραγικό..απλά δεν τα έκανε στα xp...

εχεις ενεργοποιημενο το vsync μεσα απο τα settings του PRO στα αρχεια εφαρμογων?(program files)

Δημοσ.

Το δοκίμασα το vsync παιδιά και εξαφανίστηκε το πρόβλημα...

Thanks...δικιά μου βλακεία το είχα ξεχάσει...

Δημοσ.

Για οποιον βαριεται...(lol) εχει γινει leak η 7127 pre-rtm.

7127.0.090507-1820_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD.iso

και

7127.0.090507-1820_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD.iso

Στα γνωστα μερη.

Δημοσ.
Για οποιον βαριεται...(lol) εχει γινει leak η 7127 pre-rtm.

7127.0.090507-1820_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD.iso

και

7127.0.090507-1820_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD.iso

Στα γνωστα μερη.

Ε, όχι πάλι.

Δημοσ.

Εγώ μάλλον όπως το σκέφτομαι θα κρατήσω την RC έκδοση μέχρι να λήξουν τα κλειδιά της. (Μάιος 2010).

Εκτός και αν στην final διορθωθεί κάτι πολύ δραματικό.

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ μάλλον όπως το σκέφτομαι θα κρατήσω την RC έκδοση μέχρι να λήξουν τα κλειδιά της. (Μάιος 2010).

Εκτός και αν στην final διορθωθεί κάτι πολύ δραματικό.

τι τεμπέλης που είσαι ffs...

Δημοσ.
Για οποιον βαριεται...(lol) εχει γινει leak η 7127 pre-rtm

Θέλω να εγκαταστήσω 7127 64μπιτ αρκεί να μη με ταράξει στα bugs και ξοδεύω ώρες για να βρίσκω λύσεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...