tritonas00 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 κόψε κάτι μάστορα E ok!Εννουσα 10!Αλλα τα 7 εχουν τον 11 LOL!
Windows 7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 ειμαι χρηστης windows εδω και 10 χρονια και νομιζω οτι εχουν ερχισει και γινονται αηδια! εβαλα τα 7 και ηταν απαισια.!χιλιεσ φορεσ καλυτερα τα βιστα! τωρα χρησημοποιω μακ και δεν προκειται να κσαναχρισημοποιησω γουηντοσ ποτε αν δεν διορ8ο8ουν παρα πολυ
tritonas00 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 ειμαι χρηστης windows εδω και 10 χρονια και νομιζω οτι εχουν ερχισει και γινονται αηδια! εβαλα τα 7 και ηταν απαισια.!χιλιεσ φορεσ καλυτερα τα βιστα! τωρα χρησημοποιω μακ και δεν προκειται να κσαναχρισημοποιησω γουηντοσ ποτε αν δεν διορ8ο8ουν παρα πολυ Μπορεις σε παρακαλω να μας εξηγησεις και τους λογους που δεν σε ικανοποιησαν?
adi32 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 μπορεις αν ειναι δυνατον να μου πεις fps crysis σε xp και win7 ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 E ok!Εννουσα 10!Αλλα τα 7 εχουν τον 11 LOL! έχει DX11 μέσα στην beta? wow, δεν το περίμενα
Sotosgl Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Πρωτο bug!!! Εβαλα δοκιμαστικα τα προγραμματα και τους Drivers απο την αρχαια μου Cam Logitech Quickcam Messenger και δεν μου ανοιγε το Control Panel και γενικα οτι ειχε σχεση με το λειτουργικο παλι καλα η απεγκατασταση δουλεψε κομπλε! Με τα Gadjets ξερει κανεις τι παιζει?Μετα την ενεργοποιηση εξαφανιστηκαν ολα... Παντως οι εντυπωσεις μου μεχρι τωρα ειναι τελειες και μην ξεχναμε ειναι Beta
tritonas00 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 μπορεις αν ειναι δυνατον να μου πεις fps crysis σε xp και win7 ? Δεν τα μετρησα αλλα στο ματι δεν ειδα διαφορα. -----Προστέθηκε 11/1/2009 στις 05 : 17 : 12----- έχει DX11 μέσα στην beta? wow, δεν το περίμενα Και ετσι εχουμε το πρωτο WOW! ΛΟΛ! -----Προστέθηκε 11/1/2009 στις 05 : 17 : 46----- Πρωτο bug!!!Εβαλα δοκιμαστικα τα προγραμματα και τους Drivers απο την αρχαια μου Cam Logitech Quickcam Messenger και δεν μου ανοιγε το Control Panel και γενικα οτι ειχε σχεση με το λειτουργικο παλι καλα η απεγκατασταση δουλεψε κομπλε! Με τα Gadjets ξερει κανεις τι παιζει?Μετα την ενεργοποιηση εξαφανιστηκαν ολα... Παντως οι εντυπωσεις μου μεχρι τωρα ειναι τελειες και μην ξεχναμε ειναι Beta Εβαλες τις vista εκδοσεις αυτων?
Sotosgl Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Εβαλες τις vista εκδοσεις αυτων? Oταν λεω αρχαια το εννοω! Δεν εχει καν Drivers για Vista εβαλα των Xp μπας και αλλα δεν.... Αλλα και απο το Action Center πεταγε το μηνυμα για την Cam αλλα δεν εδινε καμοια λυση.. Τεσπα με τα πολλα... Το προγραμμα ανοιγε οι drivers δεν δουλευαν και το Pc τα ειχε παιξει
tritonas00 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 E λογικο ειναι με τοσο παλιους drivers..και τοσο παλιο hardware.
agoraki_23 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδιά βοηθήστε με σας παρακαλώ εγκαθιστώ τα windows 7 σε άλλο partition μαζί με τα vista και το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ η διαδικασία εγκατάστασης ολοκληρώνετε κανονικά με όλες τις απαραίτητες απανεκιννήσεις που ήθελαν και τα vista μιας και η εγκατάσταση είναι παρόμοια όταν στο τέλος πάει να μοy μπει στα windows η εικόνα κολλάει στη μαύρη οθόνη λίγο πριν μπει στην επιφάνεια εργασιας με κάτω δεξιά να βλέπω το λογότυπο windows 7 for test purposes only 7000 έκδοση. Το θέμα είναι ότι το ίδιο πρόβλημα είχα και με προηγούμενη prebeta που είχα εγκαταστήσει. Τι μπορεί να παίζει? Ασυμβατότητα υλικού ενώ στα vista δεν εχω κανένα πρόβλημα λίγο δύσκολο...? Απ την άποψη πως έχω core 2 duo στα 2,5 ghz και 4gb μνήμη.και κάρτα γραφικών ati hd3870. Κανένας που να γνωρίζει ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
souza_t_alogaki Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 ειμαι χρηστης windows εδω και 10 χρονια και νομιζω οτι εχουν ερχισει και γινονται αηδια! εβαλα τα 7 και ηταν απαισια.!χιλιεσ φορεσ καλυτερα τα βιστα! τωρα χρησημοποιω μακ και δεν προκειται να κσαναχρισημοποιησω γουηντοσ ποτε αν δεν διορ8ο8ουν παρα πολυ Εχεις πολυ σοβαρα επιχειρηματα οποτε δε μπορουμε να σου πουμε τιποτα.
tritonas00 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδιά βοηθήστε με σας παρακαλώ εγκαθιστώ τα windows 7 σε άλλο partition μαζί με τα vista και το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ η διαδικασία εγκατάστασης ολοκληρώνετε κανονικά με όλες τις απαραίτητες απανεκιννήσεις που ήθελαν και τα vista μιας και η εγκατάσταση είναι παρόμοια όταν στο τέλος πάει να μοy μπει στα windows η εικόνα κολλάει στη μαύρη οθόνη λίγο πριν μπει στην επιφάνεια εργασιας με κάτω δεξιά να βλέπω το λογότυπο windows 7 for test purposes only 7000 έκδοση.Το θέμα είναι ότι το ίδιο πρόβλημα είχα και με προηγούμενη prebeta που είχα εγκαταστήσει. Τι μπορεί να παίζει? Ασυμβατότητα υλικού ενώ στα vista δεν εχω κανένα πρόβλημα λίγο δύσκολο...? Απ την άποψη πως έχω core 2 duo στα 2,5 ghz και 4gb μνήμη.και κάρτα γραφικών ati hd3870. Κανένας που να γνωρίζει ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Προφανως οι drivers της καρτας γραφικων που περνανε στην εγκατασταση ειναι χαλια.Σε safe mode τι λεει?
VasKag Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 σε περιπτωση που υπαρχει αλλο λειτουργικο σε αλλο δισκο, δημιουργειται bootloader?
agoraki_23 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 σε περιπτωση που υπαρχει αλλο λειτουργικο σε αλλο δισκο, δημιουργειται bootloader? Ναι δημιουγείται 100%. σε safe mode δε το δοκίμασα αλλά και να μπένει τι μπορώ να αλλάξω για να μοθ μπει με νορμάλ εγκατάσταση . μπορώ να περάσω drivers σε safe mode?
Πέτρος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Άντε, να "συνεισφέρω" κι εγώ... Τα πέρασα πριν μια βδομάδα (πριν είχα την prebeta), με ανάμεικτες εντυπώσεις. Σήμερα τα ενεργοποίησα, παραδόξως αποφάσισαν να δουν το δίκτυο που έχω στήσει με ΧΡ μέσω του router , γενικά λειτουργούν ικανοποιητικά. Δοκίμασα να περάσω το PoP, τζίφος, αρνείται να ξεκινήσει, πέρα από το Launcher...μικρό το κακό. Μόλις τώρα πέρασα το Mass Effect, όλα καλά, εκτός... από τον ήχο. Για την ακρίβεια, δεν έχω ήχο με οποιαδήποτε ρύθμιση. Υποθέτω ότι φταίει η "ασυμβατότητα" μεταξύ nForce2/Vista/Win7 (από όσο έχω καταλάβει καταργήθηκε πλέον το direct audio), αν και στα Vista λειτουργούσε σωστά με διάφορα κόλπα. Στα 7, έχω ήχο μόνο στα Win, stereo. Σε 3Δ ή για περισσότερα κανάλια, δεν έχω καταφέρει κάτι ακόμα. Κάποια ιδέα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.