Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
σε τι απόσταση κάθεσαι και σου φαίνονται μικρά τα γράμματα σε αυτή την ανάλυση σε τόσο μεγάλη τηλεόραση?

πάντως καλό θα ήταν να πάρεις κανονικό monitor για windows usage και να έχεις την TV για ταινίες/games και έτσι...

Περίπου στα 2m είμαι. Στα Vista όπως είπα με 1280x768 βλέπω άψογα! Δέν ξέρω τι έχουν κάνει λάθος?

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

αυτό δεν λέει κάτι, σε προηγούμενα posts αν θυμάμαι καλά διάβασα ότι παίζουν καλύτερα στα 7 πχ οι drivers της Nvidia για Vista παρά οι drivers για τα 7...

Δημοσ.
αυτό δεν λέει κάτι, σε προηγούμενα posts αν θυμάμαι καλά διάβασα ότι παίζουν καλύτερα στα 7 πχ οι drivers της Nvidia για Vista παρά οι drivers για τα 7...

Βασικά τώρα που το παρατήρησα έχει απενεργοποιημένες τις επιλογές για GPU Scalling και αλλαγής ανάλυσης. Μόνο μέσα από το Control Panel τον Seven μπορώ να αλλάξω ανάλυση. Θα δοκιμάσω να βάλω τα drivers για Vista.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:59 ----------

Έχεις βάλει όμως την RC ή εισαι ακόμα με την 7077 όπως εγώ; Επειδή διαβάζω πιο πολλά προβλήματα στην RC ;)

Build 7100 λέει εμένα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:20 ----------

Τίποτα δέν άλλαξε. Το ίδιο πράγμα.

Δημοσ.

Τίποτα δέν άλλαξε. Το ίδιο πράγμα.

Αστο...μην ασχολεισαι με ενα "τέρμα δύσχρηστο" λειτουργικο.

Ξαναδοκιμασε οταν θα φτασει RTM το λειτουργικο μηπως εχουν βελτιωθει τα πραγματα.

• Super Moderators
Δημοσ.

εγώ πάντως το βρίσκω περίεργο που τα βλέπει άψογα σε non native ανάλυση (Vista) παρά ότι του φαίνονται χάλια (Seven) :o

διότι είναι γνωστό ότι οι tft ΠΡΕΠΕΙ να παίζουν στην native (μέγιστη) ανάλυση τους αλλιώς υπάρχουν προβλήματα ευκρίνειας γεωμετρίας κτλπ κτλπ

Δημοσ.

διότι είναι γνωστό ότι οι tft ΠΡΕΠΕΙ να παίζουν στην native (μέγιστη) ανάλυση τους αλλιώς υπάρχουν προβλήματα ευκρίνειας γεωμετρίας κτλπ κτλπ

Μαλλον το εχει συνηθισει αλλιως...

Δημοσ.

Δοκίμασε να τρέξεις το ClearType Text.

Personalize-->Display-->Adjust ClearType Text

Ακόμα και με το ClearType είναι θολά:-( Ο Bourdoulas έχει την 4770 νομίζω με drivers από το cd και εγώ την 2900xt με drivers από το site της ATI για Windows 7.

Δημοσ.
Αν εγκαταστησω win 7 rc, οταν βγει η final, θα μπορεσει να 'καθισει' απο πανω χωρις format?

όπως λέει εδώ:

http://www.microsoft.com/windows/windows-7/download.aspx

"you’ll need to rebuild your test PC to replace the OS and reinstall all your programs and data."

Νομίζω έχει αναφερθεί και πιο πάνω. Θα θέλει καινούργια εγκατάσταση!

Δημοσ.

Οσοι εχετε τα 7 basic (λογω ανεπαρκειας καρτας γραφικων) και θελετε ενα πιο ζωηρο χρωμα αντι του ξεθωριασμενου (γαλαζιου) της taskbar και των windows υπαρχει costomization για να γινουν βαθυ μπλε

σε αυτο το site οι οδηγιες

http://www.unawave.de/aufhuebschen/win-7-basic-design-en.html?lang=EN

ΠΡΟΣΟΧΗ : αν δεν ειστε 100% σιγουροι αφηστε το ! υπαρχει περιπτωση αν κατι παει στραβα να μην μπορουν να ξεκινησουν τα windows 7 παρα μονο με επαναφορα συστηματος !

post-23533-129063005815_thumb.jpg

Δημοσ.

Καπου ειχα δει τις ημερομηνιες ανα γλωσσα , και τα Ελληνικα ηταν ημερομηνια κυκλοφοριας των 7 (Αγγλικων) +73 ημερες

Αν υποθεσουμε οτιβγαινουν τα Αγγλικα τελος Οκτωβριου (οπως εχει ειπωθει στο ιντερνετ σαν πιθανη ημερομηνια) βαλε + 73 ημερες...Ιανουαριο 2010 τα ελληνικα

• Super Moderators
Δημοσ.

μέσα στα Χριστούγεννα θα βγουν τα Windows 7...άρα για τα ελληνικά ακόμα πιο πίσω αν ισχύει αυτό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...