Bourdoulas Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Στην αναπαραγωγή mkv αρχείων όλα είναι ομαλά με τον Kmplayer που χρησιμοποιώ. Εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα. Στα Windows 7 η εικόνα φαίνεται θολή σε έναν μικρό βαθμό και όχι τόσο καθαρή όσο στα Windows XP (έχω dual-boot σύστημα). Στην αρχή υπέθεσα ότι θα είναι η κάρτα γραφικών. Ακόμα κι όταν άλλαξα κάρτα όμως, το πρόβλημα συνέχισε να υπάρχει. Γνωρίζει κανείς κάτι περί αυτού ή σε όλους έτσι είναι;
GReddyRx7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 1280χ768 αναλυση σε 37αρα οθονη?? Πω πωωωωωωω Το αναλυεις λιγο αυτο αν θελεις..? Τι να αναλύσω? Είναι τέρμα δύσχρηστα! Τα vista μου φαίνονται πολύ ποιό τακτοποιημένα και οργανωμένα.
Pacino Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Παιδιά σήμερα έβαλα το μtorrent και έχει ένα σοβαρό bug. Δε μπορώ να επιλέξω ένα torrent..μετά από λίγα δευτερόλεπτα μου το αλλάζει και διαλέγει ένα "της επιλογής του" Έχει κανείς κάτι παρόμοιο; Λύνεται με κάτι του στυλ compatibility mode; Δοκίμασα με compatibility για vista sp2 αλλά τίποτα... Τώρα το έχω κλειστό..θα δοκιμάσω πάλι άυριο... αν ξέρει κάτι κανείς ενημερώστε... ευχαριστώ..
markelos Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 ... Ψηλοχαζομάρα τα Seven πάντως πιστεύω πολύς ντόρος για το τίποτα... Το αναλυεις λιγο αυτο αν θελεις..? Τι να αναλύσω? Είναι τέρμα δύσχρηστα! Τα vista μου φαίνονται πολύ ποιό τακτοποιημένα και οργανωμένα. Ωχωχωχ, μη μου ταράζεις τον τρίτονα Στην αναπαραγωγή mkv αρχείων όλα είναι ομαλά με τον Kmplayer που χρησιμοποιώ. Εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα. Στα Windows 7 η εικόνα φαίνεται θολή σε έναν μικρό βαθμό και όχι τόσο καθαρή όσο στα Windows XP (έχω dual-boot σύστημα). Στην αρχή υπέθεσα ότι θα είναι η κάρτα γραφικών. Ακόμα κι όταν άλλαξα κάρτα όμως, το πρόβλημα συνέχισε να υπάρχει. Γνωρίζει κανείς κάτι περί αυτού ή σε όλους έτσι είναι; Δοκίμασε να τρέξεις το ClearType Text. Personalize-->Display-->Adjust ClearType Text
adi32 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 1280χ768 αναλυση σε 37αρα οθονη?? Πω πωωωωωωω Εγω σε 46αρα οθονη εχω 1360χ768 Πρεπει να καθεσαι τουλαχιστον στα 4 μετρα μακρυα σε τετοια οθονη και αν βαλεις μεγαλυτερη αναλυση δε θα βλεπεις τιποτα. Παντως στα 7 οπως και στα βιστα δε μου αρεσει καθολου το interface Υπαρχει περιπτωση να βγει καποιο transformation να τα κανουμε οπως τα xp σε εμφανιση? Ολη αυτη η παιδικη χαρα με τα χρωματα τις διαφανειες τον explorer κτλ μου τη δινει
ChaniaMania Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Παλικάρια έχω ένα πρόβλημα με τον windows explorer στα 7! Δεν κάνει auto refresh όταν κάνω μετακίνηση η διαγραφή αρχείων . πχ άμα διαγράψω 3 αρχεία, πηγαίνουν κανονικά στον κάδο αλλά εξακολουθώ να τα βλέπω στην αρχική θέση (μέχρι να πατήσω refresh) Τι μπορεί να φταίει?
tritonas00 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Παλικάρια έχω ένα πρόβλημα με τον windows explorer στα 7! Δεν κάνει auto refresh όταν κάνω μετακίνηση η διαγραφή αρχείων . πχ άμα διαγράψω 3 αρχεία, πηγαίνουν κανονικά στον κάδο αλλά εξακολουθώ να τα βλέπω στην αρχική θέση (μέχρι να πατήσω refresh) Τι μπορεί να φταίει? Mαλλον drivers καρτα γραφικων...Ποτε δεν το ειχα αυτο το προβλημα. Γενικα ρε παιδια..τα περισσοτερα προβληματα που βλεπω πιο πανω(μtorrent,θολα βιντεο) δεν τα ειχα ποτε...τι να πω ..πρεπει να ειμαι τυχερος..Θα μου πεις βεβαια με τοσους συνδυασμους hardware ειναι λογικο.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:35 ---------- Τι να αναλύσω? Είναι τέρμα δύσχρηστα! Τα vista μου φαίνονται πολύ ποιό τακτοποιημένα και οργανωμένα. Οπως βολευεται ο καθενας..!
dhmak Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Γειά σου ρε μάγκα tritonas00 πολύ χαλαρά θα είναι στην μονάδα που υπηρετείς και κάθε τρείς και λίγο βρίσκεις πρόσβαση και χρόνο να postάρεις. Ωραίος, μπράβο.
tritonas00 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Γειά σου ρε μάγκα tritonas00 πολύ χαλαρά θα είναι στην μονάδα που υπηρετείς και κάθε τρείς και λίγο βρίσκεις πρόσβαση και χρόνο να postάρεις.Ωραίος, μπράβο. Την δευτερα μπαινω..:p:-)
alexzzz Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Μήλα και πιγκουίνους δεν θα δεις όπου και να πας... αλλά παράθυρα... θα πλύνεις πολλά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Με πρωτίνει να βάλω ανάλυση 1920χ1080 αλλά φαίνονται τα γράμματα πολύ μικρά. σε τι απόσταση κάθεσαι και σου φαίνονται μικρά τα γράμματα σε αυτή την ανάλυση σε τόσο μεγάλη τηλεόραση? πάντως καλό θα ήταν να πάρεις κανονικό monitor για windows usage και να έχεις την TV για ταινίες/games και έτσι...
markelos Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Mαλλον drivers καρτα γραφικων...Ποτε δεν το ειχα αυτο το προβλημα.Γενικα ρε παιδια..τα περισσοτερα προβληματα που βλεπω πιο πανω(μtorrent,θολα βιντεο) δεν τα ειχα ποτε...τι να πω ..πρεπει να ειμαι τυχερος..Θα μου πεις βεβαια με τοσους συνδυασμους hardware ειναι λογικο. Έχεις βάλει όμως την RC ή εισαι ακόμα με την 7077 όπως εγώ; Επειδή διαβάζω πιο πολλά προβλήματα στην RC
tritonas00 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Έχεις βάλει όμως την RC ή εισαι ακόμα με την 7077 όπως εγώ; Επειδή διαβάζω πιο πολλά προβλήματα στην RC χμμμ οχι την 7077 εχω ακομα..αλλα ειναι bug fixes κυριως η rc ..ειδικα με το προβλημα του refresh φαινεται καθαρα οτι ειναι driver..επισης εχω την χ86...για χ64 δεν ξερω.. Γιαυτο οποιος αναφερει καποιο προβλημα καλο ειναι να λεει και ποια εκδοση εχει (86 ή 64) γιατι τα περισσοτερα προβληματα στα ξενα forums τα βλεπω σε χ64.
nikos_90 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 δοκιμασε κανεις να βαλει daemon tools sta 7? μολις παω να το κανω εγκατασταση κ κανει την επανεκινηση και μετα μου ξεκιναει παλι απο την αρχη η εγκατασταση κ θελει παλι επανεκκινηση..τι μπορω να κανω? τρεχω την release candidate ultimate x64 εγω μονο αυτο το προβλημα αντιμετωπιζω με τα 7! κατα τα αλλα ολα τελεια! ρε παιδια το xp mode απο που το κατεβαζουμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.