sotirisl Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 παιδες καλησπέρα, όταν δοκιμάσω να κατεβάσω περισσότερα από 1 αρχεία (ή όταν υπάρχει υψηλή δραστηριότητα δικτύου) μμου πετάει blue screen of death. Κάρτα LAN συτή που έχει η μητρική (Asus P5K), δηλαδή μια atheros. any ideas?
alexzzz Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 ναι ρε αλεξ αλλα δεν εχω και dvd... thats the point άλλο αυτό... αυτή τη δικαιολογία την δέχομαι γιατί την έχω πατήσει και εγώ
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι μόλις ανοίγω από το control panel το Biometric Devices κρασάρει (το πρόγραμμα, όχι τα windows). Κατά τα άλλα είναι μια χαρά για beta. Κανένα άλλο πρόβλημα. (τα 64bit)
Toufas Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 δε σε βολεύει το " shutdown -s -t **** " ; δεν θελω να κλεισει το pc Eδω το αλλαξες και δεν δουλευει?? ναι ειναι στα 45 λεπτα Αυτό σε εμένα γινόταν και στα xp. Όποτε παίζει video δεν κλείνει ποτέ η οθόνη. δεν θελω οταν παιζει video, οταν τελειωνε στα vista, εκλεινε η οθονη.
tritonas00 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 παιδες καλησπέρα, όταν δοκιμάσω να κατεβάσω περισσότερα από 1 αρχεία (ή όταν υπάρχει υψηλή δραστηριότητα δικτύου) μμου πετάει blue screen of death. Κάρτα LAN συτή που έχει η μητρική (Asus P5K), δηλαδή μια atheros. any ideas? Εμφανεστατο!!Ο driver της atheros ειναι του @@λου ή ο stock driver που βαζουν τα 7 για την καρτα σου ειναι επισης του @@λου!!Υπομονη για νεοτερη εκδοση.
sleepy_head Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 ναι οντως αυτο με το ventrilo. θα δοκιμασω σημερα με compatibility mode Δοκίμασα compatibility mode windows xp sp3 και το πρόβλημα παραμένει. Αν βρεις τη λύση πόσταρε
sotirisl Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Εμφανεστατο!!Ο driver της atheros ειναι του @@λου ή ο stock driver που βαζουν τα 7 για την καρτα σου ειναι επισης του @@λου!!Υπομονη για νεοτερη εκδοση. το φαντάστηκα αλλά το πρόβλημα εμφανίζεται και με τους εξής 4 drivers (με την σειρά που τους δοκίμασα): 1) με αυτούς που ξεκινάει το λειτουργικό μετά την εγκατάσταση 2) Με αυτούς που σου λέει να κατεβάσεις το windows update 3) με τελευταίους που κατέβασα από το site του κατεσκευαστή 4) με αυτούς που μου υπήρχαν στο cd όταν πήρα την μητρική και στις 4 περιπτώσεις το πρόβλημα παραμένει
Da_rudakos Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Ρε παιδακια εγω εχω αλλο προβλημα. Εβαλα 32bita και μου βρισκει 3.2 γιγα ραμ αντι για 4. . Γιατι ? Λεω να βαλω καπακι 64 βιτ,τι λετε ? Ευχαριστω!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 το είπες και μόνος σου, έβαλες 32bit για αυτό βλέπει 3.2gb ram...
Da_rudakos Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Μα ενα φιλαρακι εβαλε 32bit και βλεπει 4 γιγα κανονικα ..
skiabox Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Ξερει κανεις πως απενεργοποιω το touchpad στα windows7 rc ? Ευχαριστω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 και πάλι δεν τα αξιοποιεί, είναι περιορισμός των 32bit XP/Vista/7...για αυτό καλύτερα πήγαινε σε 64bit
GReddyRx7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Έχει κανείς πρόβλημα στην αναπαραγωγή mkv αρχείων? Έχω BS PLAYER και τρώει κολλήματα. Δέν είναι από το μηχάνημα. Επίσης έχω και το εξής πρόβλημα. Έχω οθόνη 37αρα Full HD samsung και ενώ στα Vista έχω ανάλυση 1280χ768 και τα βλέπω όλα τέλεια στα Seven φαίνεται χάλια η οικόνα σε αυτήν την ανάλυση. Με πρωτίνει να βάλω ανάλυση 1920χ1080 αλλά φαίνονται τα γράμματα πολύ μικρά. Άμα βάλω 125% την γραμματοσειρά είναι καλύτερα αλλά το παθαίνει ο firefox και τα δείχνει πολύ μεγάλα όλα και αναγκάζομαι και μπαίνω με chrome που δέν μαρέσει. Ψηλοχαζομάρα τα Seven πάντως πιστεύω πολύς ντόρος για το τίποτα...
tritonas00 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Επίσης έχω και το εξής πρόβλημα. Έχω οθόνη 37αρα Full HD samsung και ενώ στα Vista έχω ανάλυση 1280χ768 και τα βλέπω όλα τέλεια στα Seven φαίνεται χάλια η οικόνα σε αυτήν την ανάλυση. Με πρωτίνει να βάλω ανάλυση 1920χ1080 αλλά φαίνονται τα γράμματα πολύ μικρά. Άμα βάλω 125% την γραμματοσειρά είναι καλύτερα αλλά το παθαίνει ο firefox και τα δείχνει πολύ μεγάλα όλα και αναγκάζομαι και μπαίνω με chrome που δέν μαρέσει. Ψηλοχαζομάρα τα Seven πάντως πιστεύω πολύς ντόρος για το τίποτα... 1280χ768 αναλυση σε 37αρα οθονη?? Πω πωωωωωωω Ψηλοχαζομάρα τα Seven πάντως πιστεύω πολύς ντόρος για το τίποτα... Το αναλυεις λιγο αυτο αν θελεις..?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.