AfterForever Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Εγώ σε ένα λάπτοπ που φόραγε μία Χ600 δεν μπορούσα να βάλω τους drivers της Χ600 από την ΑΤΙ (σαν σε κανονικό επιτραπέζιο δηλαδή που είχε την κάρτα ξεχωριστά), ήθελε όλο το πακέτο, ATI Xpress 200M, που είχε και drivers για το chipset, ένα SMBus και κάτι τέτοια. Κοίτα μήπως είναι παρόμοια η περίπτωσή σου.
SilverCloak Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 update στη λίστα παιχνιδιών. (4/5 working) To Mass Effect παίζει κανονικά μετά την εγκατασταση του update και των τελευταίων οδηγών της ATI (8.612.0.0). To patch ήταν η λύση γιατί αλλιώς δεν τρέχει με multi-core vista το παιχνίδι. Επίσης το config του θέλει XP SP2 compatibility για να δεις όλες τις επιλογές. Έλεος. Το Civilization IV super turbo complete edition παίζει απροβλημάτιστα. To Neverwinter Nights 2, αρνείται να παίξει. Έκανα όλα όσα είπε ο tritonas, (drivers, ownership, directx του παιχνιδιού install). Τα ίδια. Δεν έχω hardware 3D ή είναι disabled. Κάτι δεν πάει καλά με τον driver ή το DirectX, μάλλον τον driver. Θα δούμε. Εν τω μεταξύ στο netbook εισέπραξα άλλη μια BSoD, αυτή τη φορά στην προσπάθεια αφύπνισης απο sleep. Και σε αυτή έγραφε μουντζούρες. Νομίζω ότι έχω και εδώ πρόβλημα με τον driver των γραφικών (δεν το έχω πειράξει - ότι βρήκε).
sleepy_head Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Στο ventrilo κάποιες φορές έχει "lag" και μετά από λίγα λεπτά ακούς όλους αυτούς που είπαν κάτι ενώ εσύ δεν μπορούσες να ακούσεις τίποτα. Αρκετά ενοχλητικό. Το sleep δουλεύει μια χαρά.
Toufas Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 ναι οντως αυτο με το ventrilo. θα δοκιμασω σημερα με compatibility mode προβλημα που εχω εγω : οταν εχω βαλει να δω μια ταινια και τελειωσει, τα power options για να κλεισουν την οθονη δεν το κανουν. δεν ειχα τετοιο προβλημα στα vista (οταν παω να κοιμηθω παντα βαζω κατι να παιζει μεχρι να με παρει ο υπνος)
activex Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 ναι οντως αυτο με το ventrilo. θα δοκιμασω σημερα με compatibility mode προβλημα που εχω εγω : οταν εχω βαλει να δω μια ταινια και τελειωσει, τα power options για να κλεισουν την οθονη δεν το κανουν. δεν ειχα τετοιο προβλημα στα vista (οταν παω να κοιμηθω παντα βαζω κατι να παιζει μεχρι να με παρει ο υπνος) δε σε βολεύει το " shutdown -s -t **** " ;
shadowfax-1- Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Παιδια μια Help οποιος μπορει.Αν η μητρικη μας δεν εχει drivers για win 7(ουτε καν για Vista,το ειχα γραψει και 1-2 σελιδες πριν)μπορουμε να κανουμε κατι;η θα πρεπει να μεινω με τα 32μπιτα XP? Δε μου αναγνωριζει καν τον sata τον 640ρη(ενω στο bios τον βλεπει κανονικα)
tritonas00 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 ναι οντως αυτο με το ventrilo. θα δοκιμασω σημερα με compatibility mode προβλημα που εχω εγω : οταν εχω βαλει να δω μια ταινια και τελειωσει, τα power options για να κλεισουν την οθονη δεν το κανουν. δεν ειχα τετοιο προβλημα στα vista (οταν παω να κοιμηθω παντα βαζω κατι να παιζει μεχρι να με παρει ο υπνος) Eδω το αλλαξες και δεν δουλευει??
sleepy_head Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 προβλημα που εχω εγω : οταν εχω βαλει να δω μια ταινια και τελειωσει, τα power options για να κλεισουν την οθονη δεν το κανουν. δεν ειχα τετοιο προβλημα στα vista (οταν παω να κοιμηθω παντα βαζω κατι να παιζει μεχρι να με παρει ο υπνος) Αυτό σε εμένα γινόταν και στα xp. Όποτε παίζει video δεν κλείνει ποτέ η οθόνη.
pavlos77 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Παντως εμενα οι drivers 185.85 και με GPU XFX 9800GT ειναι μια χαρα δεν εχουν προβλημα.Αν και δεν εχω δοκιμασει κανενα παιχνδι...
Nikosgiann Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 ρε παιδια σε ενα pc που εχω μεσα 2 σκληρους,και στον εναν απο αυτους τα XP,γινεται να εγκαταστησω τα windows 7 στον αλλο σκληρο με το daemon tools....??? (βαριεμαι να το καψω σε dvd για να κανω την εγκατασταση απο εκει...)
tritonas00 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 ρε παιδια σε ενα pc που εχω μεσα 2 σκληρους,και στον εναν απο αυτους τα XP,γινεται να εγκαταστησω τα windows 7 στον αλλο σκληρο με το daemon tools....??? (βαριεμαι να το καψω σε dvd για να κανω την εγκατασταση απο εκει...) Φυσικα και μπορεις .Και γω ετσι εχω κανει.!!
Nikosgiann Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 ναι ρε αλεξ αλλα δεν εχω και dvd... thats the point
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.