Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Oσον αφορα στο bug με τον firefox και msn στο minimise ...λυνεται ειτε με compatibility mode οπως ειπαν πιο πανω...ή και με μια απλη ρυθμιση στον firefox...

Ανοιχτε το about:config (στην γραμμη διευθυνσεων)

και καντε δεξι κλικ/new/boolean δωστε της το ονομα config.trim_on_minimize και μετα καντε την true.Επανεκινηση του firefox και ολα κομπλε.

http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=770130

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Είπα να βάλω και γω τα 7 να τα δοκιμάσω. 'Εβαλα τα 64bit, built 7100 αλλά αντιμετωπίζω πρόβλημα με τους drivers της κάρτας γραφικών. Έχω την 8600m gs, κατεβαζω τους drivers απο το site της nvidia (185.85 notebook win7 64bit) αλλά όταν πάω να τους εγκαταστήσω μου βγάζει το μήνυμα : Ο εντοπισμός προγραμμάτων οδήγησης που είναι συμβατοί με το υλισμικό που διαθέτετε αυτήν τη στιγμή δεν είναι δυνατός από το πρόγραμμα αρχικής ρύθμισης NVIDIA. Η εγκατάσταση θα τερματιστεί τώρα.

Καμια βοήθεια?

Ευχαριστώ

Αν δεν παίζεις παιχνίδια δε νομίζω να χρειάζονται drivers, μείνε με αυτούς των win. Διαφορετικά περίμενε να βγει καμιά καινούρια έκδοση, η nvidia βγάζει συχνά πυκνά πλέον για τα win7. Τέλος θα την κάνω την βλαμμένη την ερώτηση αλλά, έχεις laptop έτσι;..

Εχει δοκιμασιε κανεις παιχνιδια στα 7? Αξιζει το κοπο? Επιπλεον, χρειαζονται οι drivers της καρτας γραφικων για να παιξω ενα παιχνιδι του τυπου Pro Evolution?

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2706807&postcount=1194

Για παιχνίδια ναι, λογικά χρειάζονται drivers.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν δεν παίζεις παιχνίδια δε νομίζω να χρειάζονται drivers, μείνε με αυτούς των win. Διαφορετικά περίμενε να βγει καμιά καινούρια έκδοση, η nvidia βγάζει συχνά πυκνά πλέον για τα win7. Τέλος θα την κάνω την βλαμμένη την ερώτηση αλλά, έχεις laptop έτσι;..

Μα ο σκοπός είναι να δοκιμάσω τα windows σε κάθε επίπεδο. Όχι, δεν ενδιαφέρομαι αυτή τη στιγμή για παιχνίδια, αλλά μου τη σπάει στη βαθμολογία graphics να έχει 1 και να μην μπορώ να εκμεταλλευτώ την κάρτα γραφικών μου.

Ναι, laptop έχω. 'Εχω δοκιμάσει διάφορες εκδόσεις driver της nvidia για windows 7 64 bit beta (ακόμη και των vista) αλλά καμία δε δούλεψε.

Αν έχει κάποιος την 8600m gs και βρήκε drivers που να δουλεύουν ας μου πει την έκδοση μήπως και δω φως στο τούνελ.

Δημοσ.

Με τους νέους οδηγούς της Nvidia (185.85/GTX280) έχω πρόβλημα.

Υπάρχει ένα παίξιμο στην οθόνη όταν βάζω μουσική. Κάρτα χρησιμοποιώ την onboard (Sound max 1.0.0038)

Βέβαια αναγκαστικά έχω περάσει drivers για vista στη κάρτα ήχου. Με τους προηγούμενους της nvidia όμως δεν είχα πρόβλημα. (185.81) Το ίδιο μου είχε συμβεί και με τα vista όταν είχα τους πιο παλιούς στη κάρτα ήχου.

Επιπλέον όταν είμαι με τον driver των windows για τη κάρτα ήχου, ενώ τεστάρω και τα 5.1 δουλεύουν κανονικά, τα προγράμματα αναπαραγωγής επιμένουν να παίζουν stereo.

Επίσης μου συνέβη και κάτι άλλο, έκανα εγκατάσταση τα windows 7 σε raid 0. Για κάποιο λόγο το γύρισα πάλι από bios να κάνει boot από έναν sata με άλλο λειτουργικό.

Όταν προσπάθησα να ξαναμπω μέσω raid στα 7, μου έβγαλε πως λείπει το αρχείο bootmgr. Ότι μα ότι και αν έκανα, ούτε recover δεχόταν ούτε και το bootmgr βρέθηκε πουθενά. Και από dos που προσπάθησα ενώ έδειχνε πως ολοκλήρωνε όλες τις εντολές με επιτυχία, στη πραγματικότητα τίποτα..

Δημοσ.

Καλημερα.

Λοιπον με 4 giga ram και καταληλο επεξεργαστη αποφασησα να δοκιμασω τα win 7 64bit.Και εκει που λεω να τρεξω κανα benchmark να δουμε τι λεμε σκεφτομαι:"Αγορινα δε πας πρωτα να κατεβασεις drivers;"

Εδω ομως υπαρχει ενα mini prob.U see η mobo ειναι παλια.ΠΟΛΥ (πιθανοτατα)παλια.Και οι drivers που βρηκα σχετικα δεν ειναι για vista64(εψαχνα drivers κυριως για να βρει τον SATA δισκο)αλλα για XP64.

And now?Σβηνω απλα τα 7 και μενω με XP?Η mobo μου ειναι η NF4UK8AA-8EKRS,ο επεξεργαστης amd64*2(4200+),4 γιγα RAM και καρτα γραφικων η 4850.Να κατεβασω και κανενα MS advisor?

Δημοσ.

Καλημέρα και απο εμένα!

Μετά την 1η καλή ενύπωση που έιχα απο την Beta αποφάσισα να δοκιμάσω και την RC (μιλάω πάντα για τις επίσημες απο MS).

Όλα έτρεξαν κανονικά εκτός απο τους drivers της Audigy 2 Που έχω, τους οποίους επιμένει να τους αναβαθμίζει με την άθλια σε ήχο WDM και όταν πέρασα τους drivers της μητρικής (Vista version) αρχίσαν τα κολλήματα μέχρι που καταστράφηκαν. Όταν λέω καταστράφηκαν to system restore δούλεψε αλλα κάποια προγράμματα χτυπαγανε μετά οτι δεν βρίσκουν αρχεία. H μητρική μου είναι η K9N Platinum της MSI.

Μπορεί να βοηθήσει κανείς? Αν αφήσω τους default drivers των windows θα έχω απώλεια απόδοσης στο σύστημα μου?

Δημοσ.

Παιδιά πως μπορώ να στήσω δίκτυο με vista για να μοιράζομαι αρχεία;

edit: βλακεία μου σορρυ κατευθείαν τα βλέπει τα shared.. ο άλλος στο λαπτοπ είχε κλειστό το share (μη βαράτε..μεχρι τώρα μονο με XP ασχολιόμουνα...και Ubuntu)

Δημοσ.
Μα ο σκοπός είναι να δοκιμάσω τα windows σε κάθε επίπεδο. Όχι, δεν ενδιαφέρομαι αυτή τη στιγμή για παιχνίδια, αλλά μου τη σπάει στη βαθμολογία graphics να έχει 1 και να μην μπορώ να εκμεταλλευτώ την κάρτα γραφικών μου.

Ναι, laptop έχω. 'Εχω δοκιμάσει διάφορες εκδόσεις driver της nvidia για windows 7 64 bit beta (ακόμη και των vista) αλλά καμία δε δούλεψε.

Αν έχει κάποιος την 8600m gs και βρήκε drivers που να δουλεύουν ας μου πει την έκδοση μήπως και δω φως στο τούνελ.

Για δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση του driver σε safe mode.

Δημοσ.

Δοκιμασε και να τον περασεις (τον driver) χειροκινητα.

Δημοσ.
Τι εννοείς εσύ χειροκίνητα;

Mε το χερι:P:p

Εννοω να κανει extrack τα αρχεια του driver(αν ειναι extractable o installer βεβαια) και μετα να ενημερωσει με το χερι τον driver απτον device manager με το *.inf αρχειο.

Aν και βλεπω και αλλους σε ξενα forums που εχουν προβληματα με τον driver της nvidia...υπομονη παιδια..ειναι νωρις ακομα..

Οι προηγουμενοι drivers της nvidia για τα 7 μπαινουν??Πχ 181.71 ή οι 185.81.

Δημοσ.
Mε το χερι:P:p

Οι προηγουμενοι drivers της nvidia για τα 7 μπαινουν??Πχ 181.71 ή οι 185.81.

Ναι. Σε περίπτωση που κάτι δε δέχεται μπορούμε να κάνουμε δεξί κλικ και να επιλέξουμε "troubleshoot compatibility" .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...