Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ δεν βλέπω το XP PC του LAN μου. Έχω απενεργοποιήσει το Homegroup. Τα δύο PC έχουν το ίδιο όνομα Workgroup. Ping κάνει κανονικά στο XP PC, αλλά δεν το βλέπει στο network computers. :cry: Πολύ περίεργο. Με Vista RC δεν είχα τέτοια!! Τουλάχιστον κατάφερα να δουλέψω τo Avermedia TV-Tuner, έφταιγαν οι drivers φυσικά..

Σημείωση: Όταν από το XP PC πατάω "View Workgroup Computers" κολλάει ο explorer.exe

Μα τι στο καλό συμβαίνει??

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μηπως ξερετε πως μπορω να ελαφρυνω τα 7 απο υπηρεσιες που δεν χρειαζομαι κ.τ.λ. γιατι απο οτι βλεπω πιο βαρια απο τα Βιστα ειναι? Επιπλεον,πως μπορω να βγαλω την αδεια χρησης (ετσι μου φαινεται πως λεγεται )--> αυτο το πραγμα που σου βγαζει καθε φορα που πας να κανεις install?

Δημοσ.
Μηπως ξερετε πως μπορω να ελαφρυνω τα 7 απο υπηρεσιες που δεν χρειαζομαι κ.τ.λ. γιατι απο οτι βλεπω πιο βαρια απο τα Βιστα ειναι?

Ειναι πιο βαρια τα 7 απο τα vista?? Μαλιστα...

Για το δευτερο winver στο start menu και μετα πατα στι link Μicrosoft Software Licence Terms

Δημοσ.

Εβαλα και το περιβοητο xp mode...και ειναι για τα ψιλομπαζα.

Μονο για κανα απλο προγραμματακι, δεν υποστηριζει το hardware

οπως τα κανονικα xp:mad:

Δημοσ.
Εβαλα και το περιβοητο xp mode...και ειναι για τα ψιλομπαζα.

Μονο για κανα απλο προγραμματακι, δεν υποστηριζει το hardware

οπως τα κανονικα xp:mad:

Πιο hardware ακριβως να υποστηριζει?

Δημοσ.
Ας πουμε την καρτα ηχου μου...wamirack 24

Εχει επιλογη να την ορισεις απο την εικονικη μηχανη?Στο vmware εχει παντως...

Δημοσ.
Εχει επιλογη να την ορισεις απο την εικονικη μηχανη?Στο vmware εχει παντως...

Οχι... vmware; σαν το virtual pc; δεν εχω ασχοληθει καθολου με

virtualization.

Δημοσ.

Στο δικο μου το laptop παντως οχι μονο δεν ειναι πιο βαρια τα windows 7rc απο τα vista αλλα υπολογιζω οτι ειναι 10 φορες περιπου πιο γρηγορα απο τα vista.

Το γραφω αυτο γιατι ειδα καποια περιεργα posts τωρα τελευταια.

Δημοσ.
Μου έγινε και το πρώτο στραβό!!

Επεξεργάζομαι ένα αρχείο .c με το notepad++ και οταν πατάω save βλέπω "please check whether is this file opened in another program" ...και είμαι σίγουρος ότι δεν είναι ανοιχτό από αλλού!!

edit: ξέχασα και ένα παράξενο που παρατηρώ από χτες. Όταν έχω ανοιχτό live messenger με όλα τα παράθυρα κλειστά και κάvω minimize τον firefox ανοίγει το παράθυρο του msn :confused:

Ξέρει κανείς αν γίνεται το messenger να πάει στο tray όταν είναι ανοιχτό με τα παράθυρα κλειστά;

edit2: Κατάλαβα ότι κάτι παίζει με τα δικαιώματα που έχω στο δίσκο που είναι το αρχείο...οπότε λογικά θα το βρώ...

http://windows7center.com/windows-7-tips/how-to-minimize-msn-messenger-to-the-system-tray-in-windows-7/

Δημοσ.
Εγώ δεν βλέπω το XP PC του LAN μου. Έχω απενεργοποιήσει το Homegroup. Τα δύο PC έχουν το ίδιο όνομα Workgroup. Ping κάνει κανονικά στο XP PC, αλλά δεν το βλέπει στο network computers. :cry: Πολύ περίεργο. Με Vista RC δεν είχα τέτοια!! Τουλάχιστον κατάφερα να δουλέψω τo Avermedia TV-Tuner, έφταιγαν οι drivers φυσικά..

Σημείωση: Όταν από το XP PC πατάω "View Workgroup Computers" κολλάει ο explorer.exe

Μα τι στο καλό συμβαίνει??

Βρέθηκε λύση. Για όποιον αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα ας κοιτάξει εδώ:

http://windows7forums.com/windows-7-networking/3909-xp-pro-sp3-can-not-connect-win-7-7057-a.html

Δημοσ.

Oσον αφορα στο bug με τον firefox και msn στο minimise ...λυνεται ειτε με compatibility mode οπως ειπαν πιο πανω...ή και με μια απλη ρυθμιση στον firefox...

Ανοιχτε το about:config (στην γραμμη διευθυνσεων)

και καντε δεξι κλικ/new/boolean δωστε της το ονομα config.trim_on_minimize και μετα καντε την true.Επανεκινηση του firefox και ολα κομπλε.

http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=770130

Δημοσ.

Είπα να βάλω και γω τα 7 να τα δοκιμάσω. 'Εβαλα τα 64bit, built 7100 αλλά αντιμετωπίζω πρόβλημα με τους drivers της κάρτας γραφικών. Έχω την 8600m gs, κατεβαζω τους drivers απο το site της nvidia (185.85 notebook win7 64bit) αλλά όταν πάω να τους εγκαταστήσω μου βγάζει το μήνυμα : Ο εντοπισμός προγραμμάτων οδήγησης που είναι συμβατοί με το υλισμικό που διαθέτετε αυτήν τη στιγμή δεν είναι δυνατός από το πρόγραμμα αρχικής ρύθμισης NVIDIA. Η εγκατάσταση θα τερματιστεί τώρα.

Καμια βοήθεια?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εχει δοκιμασιε κανεις παιχνιδια στα 7? Αξιζει το κοπο? Επιπλεον, χρειαζονται οι drivers της καρτας γραφικων για να παιξω ενα παιχνιδι του τυπου Pro Evolution?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...