Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έβαλα τους καινούριους 185.85 nvidia drivers και ο kmplayer είναι τίγκα στο pixel. Το είχα ξαναπάθει με άλλους drivers και λύθηκε με αλλαγή τους, αλλά αν κάποιος ξέρει το γιατί συμβαίνει κ πώς διορθώνεται θα ήταν καλύτερα.

Δημοσ.

Δεν έχω διαβάσει όλες τις προηγούμενες (121σελ.ffs) αν έχει ξανατεθεί το πρόβλημά μου sorry.

Έχω πρόβλημα με τον ήχο.

Αναγνωρίζει ως default εξόδους τις spdif&HDMI, και όχι τις απλές mini jack που έχω τα ηχεία μου.

Μετά από διάφορες προσπάθειες με drivers της realtek και επιλογές από το panel της, κατάφερα να θέσω τα "speakers" ως default, αλλά μόνο από το kmplayer έχω ήχο, (και εκεί όχι 5.1, δε δουλεύουν τα 2 μπροστά-πλαινά ηχεία).

Από εκεί και πέρα ούτε windows ήχοι, ούτε από browser, ούτε απο winamp, ούτε από πουθενά.

Το έχει πάθει κάνας άλλος?

Δημοσ.

liopyr κατέβασε τους drivers από το site της μητρικής καλύτερα. Εγώ αυτό έκανα και δε μου παρουσίασε ποτέ πρόβλημα. Αν υποθέσω ότι παίζεις με onboard κάρτα ήχου μιας και αναφέρεις τη realtek.

Δημοσ.
liopyr κατέβασε τους drivers από το site της μητρικής καλύτερα. Εγώ αυτό έκανα και δε μου παρουσίασε ποτέ πρόβλημα. Αν υποθέσω ότι παίζεις με onboard κάρτα ήχου μιας και αναφέρεις τη realtek.

Δεν έχει βγάλει η nv mobo drivers για τα 7... :-(

Tων vista δεν έπαιξαν.

Δημοσ.

Εγω δοκιμασα να βαλω πριν το assasins creed και δν μου το εμφανιζει σε πληρη οθονη οταν παω να παιξω. Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει;

Δημοσ.
Δεν έχει βγάλει η nv mobo drivers για τα 7... :-(

Tων vista δεν έπαιξαν.

Εγώ με των vista έπαιξα... Gigabyte 965P-DS4 η μητρική. Τι να σου πω, υπομονή και keep looking. Μπορεί σε κάποιο ξένο forum να την βρεις την άκρη.

Δημοσ.
Εγώ με των vista έπαιξα... Gigabyte 965P-DS4 η μητρική. Τι να σου πω, υπομονή και keep looking. Μπορεί σε κάποιο ξένο forum να την βρεις την άκρη.

Τα παράτησα προς το παρών.

Δεν βρήκα πουθενά κάποια λύση, έψαξα.

Πιθανόν να είναι κάποιο "tic" κάπου και να μη το έχω πάρει χαμπάρι. Who knows...

Δημοσ.

ρε παιδες, εμενα γιατι παιζει ΜΟΝΟ στο media player, το δεξι ηχειο, ενω στα vlc,power dvd,Media player classic, κ Bs Player κανονικα? εψαξα τις ρυθμισεις του MP12, οριζω την ξεχωριστη καρτα ηχου, αλλα κ παλι...:cry:

Δημοσ.

edit: ξέχασα και ένα παράξενο που παρατηρώ από χτες. Όταν έχω ανοιχτό live messenger με όλα τα παράθυρα κλειστά και κάvω minimize τον firefox ανοίγει το παράθυρο του msn :confused:

Ξέρει κανείς αν γίνεται το messenger να πάει στο tray όταν είναι ανοιχτό με τα παράθυρα κλειστά;

Για να ειναι στο tray ο live messenger, βαλε τον να τρεχει σε compatibillity mode vista sp2!!!

Δημοσ.
Για να ειναι στο tray ο live messenger, βαλε τον να τρεχει σε compatibillity mode vista sp2!!!

Ευχαριστώ!!! Δουλεύει άψογα

Δημοσ.

Τα εγκατέστησα και εγώ. Πραγματικά δεν μπορώ να βρώ τη διαφορά που έχουν από τα vista. Είναι κάτι που δεν βλέπω;

Δημοσ.

Ωραίος ρε συ, έτσι εξαφανίζεται και το bug :-)

Δημοσ.

Παιδες συχνα-πυκνα συνηθως μετα απο restart η εγκατασταση προγραμματος

δεν εχω προσβαση στο net (φωτο).

Το εχετε ξαναδει, υπαρχει καποια λυση;

post-55747-129063005428_thumb.jpg

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ!!:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...