sleepy_head Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δοκίμασες να ξαναπεράσεις τους drivers? Δεν είναι οι drivers.
Tzimmys Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Έβαλα τους καινούριους 185.85 nvidia drivers και ο kmplayer είναι τίγκα στο pixel. Το είχα ξαναπάθει με άλλους drivers και λύθηκε με αλλαγή τους, αλλά αν κάποιος ξέρει το γιατί συμβαίνει κ πώς διορθώνεται θα ήταν καλύτερα.
liopyr Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δεν έχω διαβάσει όλες τις προηγούμενες (121σελ.ffs) αν έχει ξανατεθεί το πρόβλημά μου sorry. Έχω πρόβλημα με τον ήχο. Αναγνωρίζει ως default εξόδους τις spdif&HDMI, και όχι τις απλές mini jack που έχω τα ηχεία μου. Μετά από διάφορες προσπάθειες με drivers της realtek και επιλογές από το panel της, κατάφερα να θέσω τα "speakers" ως default, αλλά μόνο από το kmplayer έχω ήχο, (και εκεί όχι 5.1, δε δουλεύουν τα 2 μπροστά-πλαινά ηχεία). Από εκεί και πέρα ούτε windows ήχοι, ούτε από browser, ούτε απο winamp, ούτε από πουθενά. Το έχει πάθει κάνας άλλος?
markelos Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 liopyr κατέβασε τους drivers από το site της μητρικής καλύτερα. Εγώ αυτό έκανα και δε μου παρουσίασε ποτέ πρόβλημα. Αν υποθέσω ότι παίζεις με onboard κάρτα ήχου μιας και αναφέρεις τη realtek.
liopyr Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 liopyr κατέβασε τους drivers από το site της μητρικής καλύτερα. Εγώ αυτό έκανα και δε μου παρουσίασε ποτέ πρόβλημα. Αν υποθέσω ότι παίζεις με onboard κάρτα ήχου μιας και αναφέρεις τη realtek. Δεν έχει βγάλει η nv mobo drivers για τα 7... Tων vista δεν έπαιξαν.
pban Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Εγω δοκιμασα να βαλω πριν το assasins creed και δν μου το εμφανιζει σε πληρη οθονη οταν παω να παιξω. Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει;
markelos Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δεν έχει βγάλει η nv mobo drivers για τα 7... Tων vista δεν έπαιξαν. Εγώ με των vista έπαιξα... Gigabyte 965P-DS4 η μητρική. Τι να σου πω, υπομονή και keep looking. Μπορεί σε κάποιο ξένο forum να την βρεις την άκρη.
liopyr Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Εγώ με των vista έπαιξα... Gigabyte 965P-DS4 η μητρική. Τι να σου πω, υπομονή και keep looking. Μπορεί σε κάποιο ξένο forum να την βρεις την άκρη. Τα παράτησα προς το παρών. Δεν βρήκα πουθενά κάποια λύση, έψαξα. Πιθανόν να είναι κάποιο "tic" κάπου και να μη το έχω πάρει χαμπάρι. Who knows...
darklordvader77 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 ρε παιδες, εμενα γιατι παιζει ΜΟΝΟ στο media player, το δεξι ηχειο, ενω στα vlc,power dvd,Media player classic, κ Bs Player κανονικα? εψαξα τις ρυθμισεις του MP12, οριζω την ξεχωριστη καρτα ηχου, αλλα κ παλι...
adamspir Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 edit: ξέχασα και ένα παράξενο που παρατηρώ από χτες. Όταν έχω ανοιχτό live messenger με όλα τα παράθυρα κλειστά και κάvω minimize τον firefox ανοίγει το παράθυρο του msn Ξέρει κανείς αν γίνεται το messenger να πάει στο tray όταν είναι ανοιχτό με τα παράθυρα κλειστά; Για να ειναι στο tray ο live messenger, βαλε τον να τρεχει σε compatibillity mode vista sp2!!!
alexzzz Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Για να ειναι στο tray ο live messenger, βαλε τον να τρεχει σε compatibillity mode vista sp2!!! Ευχαριστώ!!! Δουλεύει άψογα
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Τα εγκατέστησα και εγώ. Πραγματικά δεν μπορώ να βρώ τη διαφορά που έχουν από τα vista. Είναι κάτι που δεν βλέπω;
markelos Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Για να ειναι στο tray ο live messenger, βαλε τον να τρεχει σε compatibillity mode vista sp2!!! Ωραίος ρε συ, έτσι εξαφανίζεται και το bug
gf030 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Παιδες συχνα-πυκνα συνηθως μετα απο restart η εγκατασταση προγραμματος δεν εχω προσβαση στο net (φωτο). Το εχετε ξαναδει, υπαρχει καποια λυση;
Pacino Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Για να ειναι στο tray ο live messenger, βαλε τον να τρεχει σε compatibillity mode vista sp2!!! Ευχαριστώ πολύ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.