Tzimmys Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Και τα δύο ξαναμπαίνουνε αν θέλεις. =Taskbar%20Start%20Menu"]Εδώ.
markelos Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Εμένα δυστυχώς δεν παίζει σωστά η Avermedia Hybrid κάρτα TV. Ο ήχος έρχεται κανονικά αλλά βλέπω μόνο μία γκρι οθόνη. Αυτές οι κάρτες τηλεόρασης πάντα με παίδευαν όταν άλλαζαν τα λειτουργικά. Δοκίμασε να δεις τιβι με το windows media center.
sleepy_head Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Εχθές έβαλα τα RC και εγώ αλλά προέκυψε πρόβλημα. Έβαλα τους οδηγούς για την κάρτα γραφικών από το site της ATI (2900xt), προσπαθώ να βάλω την ανάλυση σε 1920χ1080 αλλά όταν το κάνει έχω ένα μαύρο κενό σε όλες τις πλευρές τις οθόνης. Σε 1680χ1050 πάει κανονικά. Έχω ανεβάσει μια εικόνα για να δείτε, είναι λίγο μεγάλη σε μέγεθος: http://i5.photobucket.com/albums/y182/OWtoreador/IMAGE_037.png
Toufas Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Πόλυ θετικές εντυπώσεις από τα 7....networking με xp,ubuntu(vista δεν έχω να try ) χωρίς προβλήματα,boot λίγα secs λιγότερο από xp και (μάλλον είμαι από τους λίγους...)πολύ βολικό το taskbar.Games δοκίμασα μόνο demigod και warcraft 3 για την ώρα. Το μόνο σπαστικό είναι οτί δεν μπορώ να βρω τρόπο να μου δίχνει subs o mpc και wmp...(.mkv).. εκανα post για το πως να το κανεις αυτο πιο πανω.
pournaras Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Εχθές έβαλα τα RC και εγώ αλλά προέκυψε πρόβλημα. Έβαλα τους οδηγούς για την κάρτα γραφικών από το site της ATI (2900xt), προσπαθώ να βάλω την ανάλυση σε 1920χ1080 αλλά όταν το κάνει έχω ένα μαύρο κενό σε όλες τις πλευρές τις οθόνης. Σε 1680χ1050 πάει κανονικά. Έχω ανεβάσει μια εικόνα για να δείτε, είναι λίγο μεγάλη σε μέγεθος: http://i5.photobucket.com/albums/y182/OWtoreador/IMAGE_037.png Για δοκιμασε να παιξεις με τη συχνοτητα, μηπως τα Herz σου το φερουν στα ισια.
Pacino Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Μου έγινε και το πρώτο στραβό!! Επεξεργάζομαι ένα αρχείο .c με το notepad++ και οταν πατάω save βλέπω "please check whether is this file opened in another program" ...και είμαι σίγουρος ότι δεν είναι ανοιχτό από αλλού!! edit: ξέχασα και ένα παράξενο που παρατηρώ από χτες. Όταν έχω ανοιχτό live messenger με όλα τα παράθυρα κλειστά και κάvω minimize τον firefox ανοίγει το παράθυρο του msn Ξέρει κανείς αν γίνεται το messenger να πάει στο tray όταν είναι ανοιχτό με τα παράθυρα κλειστά; edit2: Κατάλαβα ότι κάτι παίζει με τα δικαιώματα που έχω στο δίσκο που είναι το αρχείο...οπότε λογικά θα το βρώ...
sleepy_head Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Για δοκιμασε να παιξεις με τη συχνοτητα, μηπως τα Herz σου το φερουν στα ισια. Δυστηχώς καμία αλλαγή.
SilverCloak Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Games Testing: 2/4 Working Fallout 3: Check. Working right AoE III+Expansions: Check. Working right. Neverwinter Nights 2, fully updated, no expansions: Cross. Not Working. Error: 3d Harware Acceleration not Supported or Enabled Mass Effect: Cross. Not Working. Error: MassEffectConfig.exe has stopped functioning. Click to Close. Os: Win 7 x64 7.068 Rig: i7920,Saphire 4870 1GB (Drivers: 8.600.0.0), 6GB Ram... κτλ.
markelos Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 edit: ξέχασα και ένα παράξενο που παρατηρώ από χτες. Όταν έχω ανοιχτό live messenger με όλα τα παράθυρα κλειστά και κάvω minimize τον firefox ανοίγει το παράθυρο του msn Ξέρει κανείς αν γίνεται το messenger να πάει στο tray όταν είναι ανοιχτό με τα παράθυρα κλειστά; Kωλοbug από τις πρώτες betas... Κάποτε θα λυθεί. Δυστηχώς καμία αλλαγή. Δοκίμασες να ξαναπεράσεις τους drivers?
tritonas00 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Games Testing: 2/4 Working Fallout 3: Check. Working right AoE III+Expansions: Check. Working right. Neverwinter Nights 2, fully updated, no expansions: Cross. Not Working. Error: 3d Harware Acceleration not Supported or Enabled Mass Effect: Cross. Not Working. Error: MassEffectConfig.exe has stopped functioning. Click to Close. Os: Win 7 x64 7.068 Rig: i7920,Saphire 4870 1GB (Drivers: 8.600.0.0), 6GB Ram... κτλ. ownership στους φακελους τους στα program files και compatibilty και εγκατασταση του directX 9c 2008 δοκιμασες μηπως και νοιωσει?
dre@mc@tcher Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Exω κατεβασει την 64 bit εκδοση και δεν μπορω να δω βιντεο στο youtube δεν γινεται σωστα install το adobe flash. Ξερει κανεις πως το φτιαχνω?
activex Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Exω κατεβασει την 64 bit εκδοση και δεν μπορω να δω βιντεο στο youtube δεν γινεται σωστα install το adobe flash. Ξερει κανεις πως το φτιαχνω? τρέξε τον 32bit firefox (η explorer) και βάλε adobe flash κανονικά...
mastro Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δοκίμασε να δεις τιβι με το windows media center. Μπα... Ούτε με media center. Πρέπει να είναι καθαρά θέμα driver.
dre@mc@tcher Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 τρέξε τον 32bit firefox (η explorer)και βάλε adobe flash κανονικά... Δουλευει thx! Κριμα δεν υπαρχει εκδοση για 64 bit. Παντως με 2gb ram dd3/1333 δεν εχω κανενα αλλο προβλημα ως τωρα με τα 64 bit Ειδωμεν
adi32 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Το μονο που μου τη σπαει ειναι οτι μεσα στα παραθυρα πλεον καλυπτεται ολος ο χωρος και δεν εχεις πουθενα να κενο ωστε να πατησεις πχ το ποντικι ωστε να κανεις ενα σωστο paste η drag n' drop. (εννοω απο τα εικονιδια, που πλεον εχουν το χαρακτηριστικο τετραγωνο γυρω τους και ειναι κολλητα το ενα με το αλλο, η οταν εισαι σε list mode που παλι ειναι ενεργη ολη η γραμμη και οχι μονο το ονομα του αρχειου).Εχω ριξει απειρες φορες αρχεια μεσα σε ασχετους φακελους, ακομη και μεσα σε zip. Εχουμε καμμια λυση για αυτο; Το εψαξα και μονο στο θεμα Windows classic γινεται οπως ηταν στα xp Αλλα το θεμα αυτο ειναι οπως τα παλια Win2000 Υπαρχει κανενας τροπος με msstyles ή αλλιως να βαλουμε απλες μπαρες και χωρις διαφανειες κλπ Για τον windows explorer και τα κουμπια delete copy κλπ τα καταφερα με τον Xplorer2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.