alexzzz Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μπλε οθόνες υπαρχουν στα windows 7 ? προς το παρών μόνο σε φόντο
SilverCloak Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μπλε οθόνες υπαρχουν στα windows 7 ? προς το παρών μόνο σε φόντο Ζονγκ. Έφαγα εγώ μια. Memory Fault in non Paged Area. Reboot κτλ. Σε netbook, 7.100, με Firefox με 6 tabs και Thunderbird και 6 παράθυρα irfanview με αντίστοιχες εικόνες. Στην 7η δεν άντεξε. Και σου 'χω πει βρε Κωστή. Μην μου στέλνεις ΧΧΧ. Τα 7 δεν αφήνουν πάνω από 6. Όσο για τα codec, άμα τρέχει ο VLC...
alexzzz Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Ζονγκ. Έφαγα εγώ μια. Memory Fault in non Paged Area. Reboot κτλ.Σε netbook, 7.100, με Firefox με 6 tabs και Thunderbird και 6 παράθυρα irfanview με αντίστοιχες εικόνες. Στην 7η δεν άντεξε. Και σου 'χω πει βρε Κωστή. Μην μου στέλνεις ΧΧΧ. Τα 7 δεν αφήνουν πάνω από 6. Όσο για τα codec, άμα τρέχει ο VLC... Εγώ πάλι όσο και να το έχω ζορίσει το λαπιτόπι δεν είδα...
tritonas00 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Απο xp SP2 και μετα δεν ειχα ποτε μα ποτε blue screen. NEOI NVIDIA DRIVERS GeForce/ION Driver Release 185 [WHQL] Version: 185.85Release Date: May 06, 2009 Operating System: Windows 7 (32-bit) Language: U.S. English File Size: 81.9 MB Download: 32-Bit: http://www.nvidia.com/object/win7_x86_185.85_whql.html 64-Bit: http://www.nvidia.com/object/win7_x64_185.85_whql.html VIDEO : Designing the Windows 7 Desktop Experience Πως κατεληξαν στο UI που βλεπουμε....Concepts. http://videos.visitmix.com/MIX09/C26F Kαι πολλα καινουργια videos στο channel9 http://www.sevenforums.com/news/9036-new-windows-7-videos-channel-9-a.html Kernel and Internals Inside Windows 7 - User Mode Scheduler Inside Windows 7 - Service Control Manager Mark Russinovich – Inside Windows 7 New NUMA Support with Windows 7 Windows 7: Best Practices for Developing for Windows Standard User Taskbar Windows 7 New Taskbar - An Overview Taskbar - Behind the Scenes Designing the Windows 7 Taskbar Jump into the Windows 7 Taskbar Jump Lists Windows 7 Taskbar Beta Feedback Windows 7 Taskbar Advanced Topics Graphics Windows 7 Graphics Architecture Overview – Part 1 Windows 7 Graphics Architecture Overview – Part 2 Windows 7 Graphics Architecture Overview – Part 3 Multi-Touch Using Touch in Line-of-Business Applications Programming Windows 7 Multi Touch – Part 1 Programming Windows 7 Multi Touch - Part 2 Sensor and Location Windows 7: The Sensor and Location Platform - Building Context Aware Applications Ribbon A Lap around Windows 7 Ribbon Ribbon Markup Overview Ribbon Deep Dive Windows Animation Manager Windows Animation Overview Libraries and Federated Search Windows 7: Find and Organize Part 1 - The User Experience Windows 7: Find and Organize Part 2 - Building Federated Search applications Windows 7: Empower users to find, visualize and organize their data with Libraries and the Explorer PowerShell PowerShell V2 Functions PowerShell V2 Sessions and Debugging PowerShell V2 Modules General The story behind a few of the new Windows 7 wallpapers Windows 7 RC Features Slideshow on eWeek
skiabox Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Ποιο JRE (java runtime environment) εχετε εγκαταστησει οσοι εχετε windows 7 64bit ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:59 ---------- Εμενα παντως ο windows explorer τρωει κατι παγωματα ωρες ωρες και φυσικα δεν ξαναεπανερχεται (τουλαχιστον το παγωμενο instance) οποτε τρωει kill. Στα θετικα σημεια ειναι οτι δεν φενεται να επηρεαζεται το υπολοιπο συστημα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:50 ---------- Δε μου βρισκουνε και μια συσκευη τα 7
Pacino Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Τις τελευταίες ώρες τεστάρω κι εγώ τα Windows 7 RC και μ'αρέσουν πολύ. Χρειάζομαι χρόνο να συνιθίσω λίγο το περιβάλλον καθώς έρχομαι απο XP (έπρεπε να τα βγάλω να μη με ψήνουν να γυρίσω πίσω-ίσως σε λίγες μέρες να τα καθαρίσω). Αυτό που μου άρεσε πιο πολύ είναι ότι δε χρειάστηκε να ψάξω για drivers..δουλεύουν όλα άψογα out of the box (το είχα δει με διανομές λίνουξ και περίμενα να το δω και στα win κάποια στιγμή). Σκέφτομαι όμως, καθώς βλέπω ότι συζητάτε και για drivers, αν χρειάζεται να βάλω κάτι. Νομίζω πως για κάρτα γραφικών είναι λογικό να χρειάζεται...αλλα εκτός από αυτό κρίνετε ότι χρειάζεται κάτι άλλο; Το pc μου είναι παλιό (P4 3.4GHz αλλά έχω 3GB RAM) και με παλιά GPU. Τώρα τελευταία το μόνο game που παίζω είναι PES2009 (δεν έχω και πολλές επιλογές... ).
Sadman Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Πόλυ θετικές εντυπώσεις από τα 7....networking με xp,ubuntu(vista δεν έχω να try ) χωρίς προβλήματα,boot λίγα secs λιγότερο από xp και (μάλλον είμαι από τους λίγους...)πολύ βολικό το taskbar. Games δοκίμασα μόνο demigod και warcraft 3 για την ώρα. Το μόνο σπαστικό είναι οτί δεν μπορώ να βρω τρόπο να μου δίχνει subs o mpc και wmp...(.mkv)..
hariskar Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Πολύ θετικές οι εντυπώσεις μέχρι στιγμής. Αντικατέστησαν τα Vista στο pc μου! Πιο γρήγορα, κανένα πρόβλημα συμβατότητας.
vag_del Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Το μόνο σπαστικό είναι οτί δεν μπορώ να βρω τρόπο να μου δίχνει subs o mpc και wmp...(.mkv).. Δοκιμασες να εγκαταστησεις το VobSub γιατι εμενα παιζουν κανονικα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 06:54 ---------- Πόλυ θετικές εντυπώσεις από τα 7....networking με xp,ubuntu(vista δεν έχω να try ) χωρίς προβλήματα,boot λίγα secs λιγότερο από xp και (μάλλον είμαι από τους λίγους...)πολύ βολικό το taskbar.Games δοκίμασα μόνο demigod και warcraft 3 για την ώρα. Το μόνο σπαστικό είναι οτί δεν μπορώ να βρω τρόπο να μου δίχνει subs o mpc και wmp...(.mkv).. Δοκιμασες να εγκαταστησεις το VobSub γιατι εμενα παιζουν κανονικα.
ChaniaMania Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Σύμφωνα με αυτό, δεν είναι χαρακτηριστικό στον wmp 12 (τουλάχιστον ακόμα). Το άρθρο λέει πως να κάνεις downgrade στον wmp11 για να έχεις την toolbar. Ωραίο site 15 Things To Do After Installing Windows 7 RC Σε ευχαριστώ φίλε μου! Μια άλλη ερώτηση! τα 7 είδαν την κάρτα γραφικών μου κανονικότατα... παρόλα αυτά είναι καλύτερα να κατεβάσω οδηγούς από την Nvidia (έχει βγάλει για 7 64bit) η να το αφήσω ως έχει? Ακόμα έχω παρατηρήσει ότι τα portable προγράμματα κάνουν μια ώρα να φορτώσουν σε σχέση με τα XP (4GB Ram, Quad core) .. είναι γενικό το κακό η συμβαίνει μόνο σε εμένα??
markelos Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Σε ευχαριστώ φίλε μου! Μια άλλη ερώτηση! τα 7 είδαν την κάρτα γραφικών μου κανονικότατα... παρόλα αυτά είναι καλύτερα να κατεβάσω οδηγούς από την Nvidia (έχει βγάλει για 7 64bit) η να το αφήσω ως έχει? Ακόμα έχω παρατηρήσει ότι τα portable προγράμματα κάνουν μια ώρα να φορτώσουν σε σχέση με τα XP (4GB Ram, Quad core) .. είναι γενικό το κακό η συμβαίνει μόνο σε εμένα?? Αν δεν παίζεις παιχνίδια, όπως εγώ, δε νομίζω να υπάρχει λόγος να βάλεις. Η sidebar μας αφησε χρονους? Ναι, τώρα παίζεις μόνο με gadgets.
mastro Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Εμένα δυστυχώς δεν παίζει σωστά η Avermedia Hybrid κάρτα TV. Ο ήχος έρχεται κανονικά αλλά βλέπω μόνο μία γκρι οθόνη. Αυτές οι κάρτες τηλεόρασης πάντα με παίδευαν όταν άλλαζαν τα λειτουργικά.
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 H sidebar πράγματι δεν βόλευε, ειδικά εμένα που θέλω τον κάδο ανακύκλωσης κάτω δεξιά. Μα καλά... βγάλανε το Show Desktop και την Quick launch bar? Απαράδεκτο.
SilverCloak Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 H sidebar πράγματι δεν βόλευε, ειδικά εμένα που θέλω τον κάδο ανακύκλωσης κάτω δεξιά. Μα καλά... βγάλανε το Show Desktop και την Quick launch bar? Απαράδεκτο. H quick launch είναι άχρηστη τώρα που αντέγραψαν το dock. Υπέρ-βολεύει. Και το show desktop έχει γίνει καλύτερο από ποτέ. πήγαινε κάτω δεξιά (hover για preview, κλικ to show desktop) Adapt, cause the new is better!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.