Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 το είδαμε και σε άλλο topic (party pooper)
alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 το είδαμε και σε άλλο topic (party pooper) Και το έχουμε βάλει 3 διαφορετικά άτομα
tritonas00 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Παιδια οποιος εχει ηδη την beta,το update για το mp3 corruption ειναι εδω http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=a754008b-d574-4e39-b4ba-67b859a242b7&displaylang=en&tm - 32bit http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=0c56bf3c-9370-4fda-b4c8-5dc63d55626d&displaylang=en&tm - 64bit
Daredevil Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 εγώ έχω ένα χαζό πρόβλημα, είχατ την 6801και όλα καλά έβαλα λοιπόν την 7000 από πάνω και δεν μπορώ να πάρω με τίποτα internet από την broadcom 802.11g
pcakias Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Λοιπόν συνφορουμίτες, όπως προ-είπα σας γραφω σπο τα Windows 7 Beta 32-bit . Τελικά με τη βοήθεια του insomnia.gr/forum μπόρεσα και κατεβασα τη σωστη εκδοση Win 7 32-bit. Ενα μεγαλο ευχαριστώ στοinsomnia.gr/forum Με μία λέξη, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ !!! Τα έβαλα σε εναν P4 2.4 1gb-ram ati 9600 pro. Σε αυτον τον η/υ ειχα δοκιμασει τα vista και δεν πηγαιναν με τιποτα. ΣΕΡΝΟΤΑΝΕ με τον πιον αργο ρυθμο. Τώρα τα 7, πετάνε ! Η εγκατασταση πηγε πολυ ομαλα. Αναγνωρισε όλα τα εξαρτηματα πολυ σωστα. Ειδε ιντερνετ , ρουτερ κλπ., καρφί έκανε και 1 update (νομιζω αυτο με τα MP3). Μέχρι στιγμής, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ! Α, ξέχασα και ενα άλλο σπουδαίο. Μπορείς να τα εγκαταστησεις και σε νέο η/υ ή σε η/υ με XP. Με είχε ψαρωσει αυτο που κυκλοφορουσε οτι και καλα πρεπει να τα βαλεις MONO se VISTA SP1. Αν και δεν πάω πολύ το Βασιλάκη, Ενα μεγαλο ΕΥΓΕ στην ομάδα των "7". υ.γ. Εβαλα και τα προγραμματάκια μου οκ ! εκτος απο το προγραμμα για να βλεπω τα ISO αρχεια. Εκει δεν δουλευει το Daemon Tools & Alcohol 120%. Βρηκα όμως απο το pc magazine, to Power ISO 3.9. και φαινεται να δουλευει. Αυτα για την ωρα ! τα ξαναλέμε !
Nik0s Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Στην πορεια θα διαπιστωσεις οτι και πολλα αλλα παιχνιδια και προγραμματα κολλανε.
pj2501 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 μολις τα εβαλα στο λαπτοπ 2g celeron 2g ram x3100 graphoc card και πετανε...!αυτα απο μενα πρωτη εντυπωση πολυ καλη
chek2fire Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να δούμε κάτω από το φανταχτερό περιτύλιγμα των seven για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα κατα πόσο είναι όντος το λειτουργικό του μέλλοντος για την microsoft. Να πώ την γνώμη μου όμως. Πιστεύω ότι μονολιθικά λειτουργικά όπως τα windows ανήκουν στην δεκαετία του 90 και δεν είναι με τίποτα ο δρόμος για το μέλλον. Το σύστημα να βγάζουν ένα λειτουργικό που δεν παίρνει ριζικές αναβαθμίσεις είναι πλέον ξεπερασμένο και δυστηχώς η microsoft επιμένει να ζει στην δεκαετία του 90. Ακόμα δεν είδαμε καμία καινοτομία αλλά μάλλον μια stable έκδοση των vista. Δλδ τα vista με λίγο βελτιωμένο dekstop και πιο σταθερά και με καλύτερη διαχείριση της μνήμης. Απο εκεί και πέρα καμία καινοτομία. Ούτε εικονικά dekstop ώστε να μοιράζουμε τις εργασίες μας, ούτε εντυπωσιακά εφέ στην διαχείριση του περιβάλλοντος, ούτε κάποια μεγάλη βελτίωση στο σύστημα αρχείων τους, η κάποια μεγάλη βελτίωση στα θέματα ασφαλείας. Μένει να δούμε την συμπεριφορά τους σε μακροχρόνια χρήση και αν ακολουθούν τον δρόμο του format όπως κάνανε τα προηγούμενα λειτουργικά της microsoft. Tέλος λειτουργικά με μια κλειστεί ομάδα ανάπτυξης και με μια γερασμένη ηγεσία που έχει ξεπεράσει τα 60 δεν θα προσφέρουν ποτέ καινοτομίες ούτε θα πάνε την χρήση του desktop σε νέα επίπεδα εμπειρίας...
adi32 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Με το πετανε που λετε τι εννοειτε ? Να ανοιγει το my computer γρηγορα ή π IE ? Εχετε δοκιμασει βαρια παιχνιδια εφαρμογες κλπ ? Επισης νομιζω οτι πολλες λειτουργιες ειναι απενεργοποιημενες οποτε οταν βγουν τα κανονικα πιθανως θα ειναι πιο βαρια
pano_s Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας παιδια!!! Ειμαι έτοιμος να τα κάνω εγκατάσταση αλλα... μήπως μπορει να μου πει κανένας πως κάνω εγκατάσταση το patch για τα mp3??
tritonas00 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Εχετε δοκιμασει βαρια παιχνιδια εφαρμογες κλπ ? Επισης νομιζω οτι πολλες λειτουργιες ειναι απενεργοποιημενες οποτε οταν βγουν τα κανονικα πιθανως θα ειναι πιο βαρια Crysis σε directx11 με pentium 4 στα 3.6,9600 gt 512,3gb ram ddr2 Τιποτα δεν ειναι απενοργοποιημενο.Ειναι feature complete εχει πει η microsoft.Απο δω και περα bug fixes. Ναι ΟΛΑ τα προγραμματα μου φορτωνουν πολυ πιο γρηγορα απτα Xp(προφανως καλυτερη εκδοση του superfetch)(Απο firefox εως βαρια προγραμματα οπως nuendo,vegas) Bootaroun στο παραπανω μηχανημα σε 30 sec. Aψογη διαχειρηση ram. ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ BETA. -----Προστέθηκε 11/1/2009 στις 04 : 29 : 30----- Γεια σας παιδια!!!Ειμαι έτοιμος να τα κάνω εγκατάσταση αλλα... μήπως μπορει να μου πει κανένας πως κάνω εγκατάσταση το patch για τα mp3?? Απο Windows update μεσα απτα 7.
chad21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 ξέρετε πιο antivirus να βάλω στα windows 7?το Panda δν το δέχεται...
pcakias Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Αρχικά καταχωρημένο από pano_s Γεια σας παιδια!!! Ειμαι έτοιμος να τα κάνω εγκατάσταση αλλα... μήπως μπορει να μου πει κανένας πως κάνω εγκατάσταση το patch για τα mp3?? Εμένα (το patch για τα mp3) δεν μου το έκανε το windows update . Επεπε να πάω στο : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=a754008b-d574-4e39-b4ba-67b859a242b7&displaylang=en&tm
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Crysis σε directx11 κόψε κάτι μάστορα
pcakias Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Λέτε να είναι αλήθεια ? microsoft-extends-windows-7-beta-availability-until-january-24 http://lifehacker.com/5128404/microsoft-extends-windows-7-beta-availability-until-january-24th?skyline=true&s=x
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.