Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδια πιο registry cleaner εχετε βαλει?Να ξερω αν ειναι,να βαλω κατι δοκιμασμενο για να μην μου προκυψει κανε χοντρο κολημα.

Εγω χρησιμοποιω το ccleaner και μεχρι στιγμης ολα καλα.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το μονο που μου τη σπαει ειναι οτι μεσα στα παραθυρα πλεον καλυπτεται ολος ο χωρος και δεν εχεις πουθενα να κενο ωστε να πατησεις πχ το ποντικι ωστε να κανεις ενα σωστο paste η drag n' drop. (εννοω απο τα εικονιδια, που πλεον εχουν το χαρακτηριστικο τετραγωνο γυρω τους και ειναι κολλητα το ενα με το αλλο, η οταν εισαι σε list mode που παλι ειναι ενεργη ολη η γραμμη και οχι μονο το ονομα του αρχειου).

Εχω ριξει απειρες φορες αρχεια μεσα σε ασχετους φακελους, ακομη και μεσα σε zip.

Εχουμε καμμια λυση για αυτο;

κανένα tip γι αυτό που είναι όντως σπαστικό ?

Δημοσ.

Καποιος τροπος να μικραινουν τα εικονιδια-συντομευσεις στο desktop

χωρις να αλλαζει το μεγεθος της γραμματοσειρας;

Δημοσ.
Καποιος τροπος να μικραινουν τα εικονιδια-συντομευσεις στο desktop

χωρις να αλλαζει το μεγεθος της γραμματοσειρας;

δεξί κουμπί στην επιφάνεια, view>small icons.

Δημοσ.
Το μονο που μου τη σπαει ειναι οτι μεσα στα παραθυρα πλεον καλυπτεται ολος ο χωρος και δεν εχεις πουθενα να κενο ωστε να πατησεις πχ το ποντικι ωστε να κανεις ενα σωστο paste η drag n' drop. (εννοω απο τα εικονιδια, που πλεον εχουν το χαρακτηριστικο τετραγωνο γυρω τους και ειναι κολλητα το ενα με το αλλο, η οταν εισαι σε list mode που παλι ειναι ενεργη ολη η γραμμη και οχι μονο το ονομα του αρχειου).

Εχω ριξει απειρες φορες αρχεια μεσα σε ασχετους φακελους, ακομη και μεσα σε zip.

Εχουμε καμμια λυση για αυτο;

Πολυ εκνευριστικο αυτο

Αυτος που εκανε το σχεδιασμο πρεπει να ηταν πολυ ανωμαλος ή γατα για να μισει τοσο το ποντικι

Εκανε αυτο εβγαλε τα κουμπια copy paste delete απο τις μπαρες

Τι να πει κανεις

Δημοσ.
Ευχαριστω:-)

και αν θες και αλλα μεγεθη....κρατα πατημενο το Ctrl και ανεβοκατεβαζε την ροδα του ποντικου σου.

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά για όσους σπάζεστε με την καινούργια taskbar(που εδώ που τα λέμε, όσο μπορεί να βολέψει σε κάποιες φάσεις άλλο τόσο και περισσότερο μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα, πχ όταν έχεις πολλά παράθυρα msn), υπάρχει τρόπος να γίνει η κλασσική.

http://www.askvg.com/how-to-get-the-old-thin-taskbar-buttons-with-text-in-windows-7/

http://www.askvg.com/how-to-get-the-good-old-quick-launch-toolbar-back-in-windows-7/

Πιθανότατα να τα έχετε δει βέβαια, εγώ την κάνω την καλή την πράξη :)

ΥΓ. Στην εκκίνηση είναι πολύ γρήγορα, μεγάλη η διαφορά με τα Vista. Στα vista ο δίσκος για κάποιο λόγο (ενώ και superfetch & disk indexing είχα απενεργοποιήσει για δοκιμή), δούλευε αρκετά λεπτά μετά την είσοδο στο λειτουργικό ΑΛΛΑ τα προγράμματα (px firefox) με το που τα πάταγες, άνοιγαν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Τώρα μπαίνω στα 7, ο δίσκος κιχ, αλλά ο firefox θέλει 1,5sec πχ για να ανοίξει. Κλάιν μάιν θα μου πεις, παρατήτηση απλώς κάνω.

ΥΓ2. Έχω μια αμυδρά εντύπωση ότι έχω λιγότερη RAM usage ή είναι απλά ιδέα μου;

Δημοσ.

ΥΓ2. Έχω μια αμυδρά εντύπωση ότι έχω λιγότερη RAM usage ή είναι απλά ιδέα μου;

Ποση ram εχεις διαθεσιμη?Συνολο εννοω.

Δημοσ.

εγω εχω ενα πολυ περιεργο προβλημα, συνδεομαι μεσω ασυρματου δικτυου.Με ΧΡ ολα καλα, στα 7 βρισκει κανονικα το ασυρματο συνδεεται , βρισκει τους υπολογιστες του δικτυου , αλλα δεν μπορω να συνδεθω στο νετ.!!

οι ρυθμισεις ειναι ολες ιδιες οπως στα ΧΡ.

Αν τωρα επιλεξω ενα αλλο ασυρματο πχ CONNX ...συνδεεται κανονικα???? τι στο καλο....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...