Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το xp mode που λένε,το έχει η rc έκδοση γιατί δεν το βρίσκω :(

yeap οτι σου πε ο markelos..Λογικα θα το εχει στο update για να το εγκαταστησεις.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απλα το καλυτερο λειτουργικο που εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης απο τα win 3.11 και επειτα!!!! Περιμενα να βγει η RC για να τα δοκιμασω, διαβαζα θετικα σχολια απο την πλειοψηφια των χρηστων, ημουν κολλημενος με τα XP Pro στα 3 desktop και στο 1 laptop αλλα χθες εγκατεστησα την RC και στα 3 desktop και αναμενεται και στο laptop. Ειχα δοκιμασει και τα Vista ολες τις εκδοσεις και δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος και συνεχιζα με τα ΧΡ. Μεχρι χθες φυσικα. Τα 7 ηρθαν για να μεινουν!!!

Δημοσ.

Windows 7 RC1 Preview

http://anandtech.com/printarticle.aspx?i=3557

Ενδιαφερον ..μιας και εξηγει και τις αλλαγες στο performance ..benchmarks σε power managment και παιχνιδια(7 vs xp vs vista64 bit),XPM και πολλα αλλα..!

Κανονικα δεν πρεπει να αλλαξει ο τιτλος του thread τωρα που βγηκε η rc.??:-D

Δημοσ.

Καλά απίστευτα τα XP ούτε τα 7 δέν τα φτάνουν (απ' τα παραπάνω benchmarks)

Ωραία η Microsoft μετά απο 8 χρόνια εμφάνισης των XP, το καινούριο της λειτουργικό έχει 1-2 μονάδες προβάδισμα των "αρχαίων" XP

Δημοσ.

Σε 10 απτα 15 tests βγηκαν μπροστα τα 7.!!

Δημοσ.

Ωραία η Microsoft μετά απο 8 χρόνια εμφάνισης των XP, το καινούριο της λειτουργικό έχει 1-2 μονάδες προβάδισμα των "αρχαίων" XP

Δεν ξερω αν τα εχεις δοκιμασει, αλλα ειναι μακραν το πιο γρηγορο λειτουργικο που εχω δοκιμασει σε ολες τις λειτουργιες.Μακαρι να παραμεινουν ετσι και στην τελικη εκδοση...

Δημοσ.

Εγω εχω την 7068 beta εκδοση πρεπει να κανω εγκατασταση την 7100 rc απο την αρχη η γινεται με update? γνωριζει κανεις την διαδικασια?

Δημοσ.
Εγω εχω την 7068 beta εκδοση πρεπει να κανω εγκατασταση την 7100 rc απο την αρχη η γινεται με update? γνωριζει κανεις την διαδικασια?

γινεται αλλα καλυτερα clean install για να εισαι 100% σιγουρος.Η διαδικασια ειναι απλη.Ακολουθησε τα βηματα.Οταν βγαλει τις δυο επιλογες επελεξε upgrade και οχι custom install.

Και παλι καλυτερα clean install.

Δημοσ.

Το μονο που μου τη σπαει ειναι οτι μεσα στα παραθυρα πλεον καλυπτεται ολος ο χωρος και δεν εχεις πουθενα να κενο ωστε να πατησεις πχ το ποντικι ωστε να κανεις ενα σωστο paste η drag n' drop. (εννοω απο τα εικονιδια, που πλεον εχουν το χαρακτηριστικο τετραγωνο γυρω τους και ειναι κολλητα το ενα με το αλλο, η οταν εισαι σε list mode που παλι ειναι ενεργη ολη η γραμμη και οχι μονο το ονομα του αρχειου).

Εχω ριξει απειρες φορες αρχεια μεσα σε ασχετους φακελους, ακομη και μεσα σε zip.

Εχουμε καμμια λυση για αυτο;

Δημοσ.

Παντως απο οτι ειδα στο review της anandtech η windows 7 rc ειναι μια κλαση μονη της σε σχεση με την xp rc και την vista rc.

Γιατι κανονικα με αυτες τις versions πρεπει να γινεται συγκριση.

Δημοσ.

Εγω δοκιμασα τα RC x64 στο laptop μου αλλα δε μπορουσα να περασω τους drivers της καρτας γραφικων.

Επισης παρατηρησα οτι δεσμευουν περιπου τον ιδιο χωρο στο σκληρο με αυτον που δεσμευουν τα vista.Περιμενα να χρειαζονται λιγοτερο χωρο για να εγκατασταθουν.

Τελος κατι ακομα που δε μου αρεσε ειναι οτι δημιουργησαν αυτοματα ενα recovery partition (ή κατι τεοιο περεμφερες) στο δισκο γυρω στα 100mb.

Δημοσ.

Παιδια πιο registry cleaner εχετε βαλει?Να ξερω αν ειναι,να βαλω κατι δοκιμασμενο για να μην μου προκυψει κανε χοντρο κολημα.

Δημοσ.

πολυ καλο κ σταθερο λειτουργικο! το εχω dual boot με xp κ μου εχει αφησει αριστες εντυπωσεις εως τωρα! μακραν το καλυτερο λειτουργικο που εχω χρησιμοποιησει εως τωρα!;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...