Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Γι'αυτό κάτσε και παίξε με το μηλαράκι σου και άσε τον κόσμο να προχωράει.

Και μόλις βαρεθείς να ακριβοπληρώνεις τις φαντασιώσεις της Apple εδώ είμαστε πάλι να συζητήσουμε για κανένα αληθινά λειτουργικά και συστήματα και όχι τα Barbie machines του Jobs. :lol:

Να υποθεσω πως έχεις παααααρα πολύ καιρό να αγοράζεις άδεια χρήσης windows. Για δες πόσο κοστίζει και τι σου προσφέρει στο πακέτο σε σχέση με το osx! Εγώ παίρνω την Barbie μαζί με το αυτοκίνητο για να την πάω βόλτα, ενώ ΕΣΥ μόνο το αυτοκίνητο μιας και η Barbie δεν συμπεριλαβανεται στο πακέτο και την αγοραζεις έξτρα!

B)

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Kανα σοβαρο bug εχεις εντοπισει..?

οχι αλλα την εβαλα χθες

το μονο που ειδα ειναι οτι καποια gadgets ενω τα εχω ρυθμισει σε always on top μερικες φορες επικαλυπτονται απο αλλα παραθυρα,συζηταμε για βλακιουλες δλδ

Δημοσ.
φιλε μου ειχα το ιδιο προβλημα

φταιει το οτι εχεις συνδεσει TV στο pc και κανει επεκταση της επιφανειας των windows στην tv

απλα βγαλε την tv και κανε επανεκινηση , και οταν τελειωσει η εγκατασταση συνδεσε την ξανα

φιλε μου admin σε ευχαριστω για την βοηθεια θα το προσπαθησω και θα σε ενημερωσω προς το παρων το δουλεψα με το virtual box σε ευχαριστω παντος ετσι και αλλιως

Δημοσ.
Α ναι ξέχασα τους σκληροπυρηνικούς :-D

Όχι η αλήθεια είναι ότι αναφερόμουνα σε αυτούς που ήδη χρησιμοποιούν windows και θεωρούν κάτι σαν παιχνίδι την virtual machine για να αποδείξουν ότι είναι geek ενώ στην ουσία αποδεικνύεται ότι απλώς είναι βλάκες που δεν έχουν αρκετά partitions στους δίσκους τους.

Κι εδω δε μιλάμε για μια εφαρμογή αλλά για ολόκληρο λριτουργικό σύστημα σε δοκιμή.

Αν θεωρείς βλάκες τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν Virtualization.

1ον. Χρησιμοποιώντας το σαν Sandbox για να προστατεύσουν το κυρίως λειτουργικό τους.

2ον. Στήνοντας εικονικά δίκτυα/servers με πολλαπλά λειτουργικά ώστε να μάθουν και να εξασκηθούν.

3ον. Χρησιμοποιώντας το για να τρέξουν κάποιες ελάχιστες αλλά σημαντικές εφαρμογές transparent με το Host OS που δεν της υποστηρίζει.

4ον. Αξιοποιώντας παλιό Hardware, scanners/printers, που για τα καινούργια λειτουργικά δεν υποστηρίζεται.

Και άλλα πολλά σενάρια...

Δίχως να ασχοληθούν με...partitions,cd/dvd installs, παραμετροποίηση, drivers, επανεκκινήσεις/reboots, που ισούνται με παντελώς χαμένο χρόνο την στιγμή που τα τρέχουνε όλα σε παράθυρα/vm's αλλά και με transparency στο Host OS, δίχως να χάσουν απολύτως τίποτα σε ταχύτητα.

Τότες πρέπει να είσαι πολύ έξυπνος, στείλε ένα βιογραφικό στην Microsoft.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω...

Οι VMs είναι άκρως σημαντικές!!

Στη σχολή μου (πληροφορική τει αθήνας) όλα τα μηχανήματα είναι στημένα έτσι.

Στο λάπτοπ (macbook) μου έχω όλα τα λειτουργικά συστήματα... Μπορώ με αυτόν τον τρόπο ανα πάσα στιγμή να δουλέψω οποιαδήποτε εφαρμογή θέλω.

Στο θέμα μας...

Πάρα πολύ καλή κίνηση να βγάλουν το autorun για usb...!!!

Και θα έχουμε RTM τέλος Οκτώβρη.. Super...

Tritonas το έχεις σκίσει το sevenforums εε? :D

Ωραίος.. keep us posted!

Δημοσ.
Εγώ παίρνω την Barbie μαζί με το αυτοκίνητο για να την πάω βόλτα, ενώ ΕΣΥ μόνο το αυτοκίνητο μιας και η Barbie δεν συμπεριλαβανεται στο πακέτο και την αγοραζεις έξτρα!

Δεν πειράζει, μου αρκεί που παίρνω ένα λειτουργικό. Τις κούκλες και τα κουκλόσπιτα τα αφήνω για τους σοβαρούς πελάτες - θύματα της Apple. :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν πειράζει, μου αρκεί που παίρνω ένα λειτουργικό. Τις κούκλες και τα κουκλόσπιτα τα αφήνω για τους σοβαρούς πελάτες - θύματα της Apple. :lol:

Αν τα αγοράζεις όλα αυτά που χρειάζεσαι, πάω πάσο!

B)

Δημοσ.

Λοιπον παιδια εχω καποιες απορειες με τα 7.Λοιπον 1. ολα τα Windows 7 που εχουν βγει στο ιντερνετ ειναι οι εκδοσεις Ultimate? ( Μπορει καποιος να μου στελει πμ για να το κατεβασω γιατι δεν βρισκω τιποτα?). 2.Ειχα ακουσει πιο παλια ( τα Χριστουγεννα νομιζω) πως τα 7 θα εβγαιναν Ιουνιο-Ιουλιο αλλα διαβασα στο φορουμ πως ανακοινωθηκε Οκτωβριο.Ειναι αληθεια? Αν ναι θα ειναι η τελικη εκδοση δλδ αυτη που θα βγει στην αγορα?

Δημοσ.

λες για την 7100 που επισημα βγαινει στις 5 μαιου;νομιζω οτι δεν θα ειναι η τελικη αν δεν κανω λαθος

Δημοσ.
λες για την 7100 που επισημα βγαινει στις 5 μαιου;νομιζω οτι δεν θα ειναι η τελικη αν δεν κανω λαθος

βαλτην και αμα ξαναμπουταρεις στα Vista ελα να μου τρυπησεις το αυτι

Δημοσ.
βαλτην και αμα ξαναμπουταρεις στα Vista ελα να μου τρυπησεις το αυτι

Δηλαδη ειναι σαν να μου λες οτι εγω που εχω Vista 32-bit και βαλω σε dual-boot(2o partition) τα 7 δεν θα μπορω να μπω στα Vista?

Δημοσ.
Δηλαδη ειναι σαν να μου λες οτι εγω που εχω Vista 32-bit και βαλω σε dual-boot(2o partition) τα 7 δεν θα μπορω να μπω στα Vista?

Εσυ αυτο καταλαβες??:P:p:-)

Εννοει οτι ειναι πολυ πιο σταθερα και γρηγορα απτα vista.

Δημοσ.
φιλε μου ειχα το ιδιο προβλημα

φταιει το οτι εχεις συνδεσει TV στο pc και κανει επεκταση της επιφανειας των windows στην tv

απλα βγαλε την tv και κανε επανεκινηση , και οταν τελειωσει η εγκατασταση συνδεσε την ξανα

τελικα φιλε μου admin ειχες δικιο σε ευχαριστω πολυ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...