Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

1) μιλάς για "έτοιμο" λειτουργικό από τη μία και ένα ανεπίσημο beta από την άλλη

2) μιλάς για virtual machine

στο δικό μου ταπεινό λαπτοπ (με 1.7GHz επεξεργαστή και 2GB RAM) βλέπω διαφορά στο άνοιγμα-κλείσιμο υπέρ των 7 (build 7100). τώρα για την τελική έκδοση θα δείξει.

Δημοσ.
Εγώ θεωρώ μεγαλύτερο σκάνδαλο το γεγονός πως η Ms έκανε ...lifting στα Vista διορθώνοντας τις μλκιες της και τα βάπτισε νέο λειτουργικό και τρέχουν όλοι να πουν: woooo

Γι'αυτό κάτσε και παίξε με το μηλαράκι σου και άσε τον κόσμο να προχωράει.

Και μόλις βαρεθείς να ακριβοπληρώνεις τις φαντασιώσεις της Apple εδώ είμαστε πάλι να συζητήσουμε για κανένα αληθινά λειτουργικά και συστήματα και όχι τα Barbie machines του Jobs. :lol:

Δημοσ.

Μόνο επειδή τα 7 είναι beta μπορώ να το αιτιολογήσω.

Το "virtual" δε μου λέει κάτι... γιατί και τα 2 έτσι τρέχουν. Μάλιστα στα 7 έχω και AMD-V enabled, ενώ στα Vista όχι. Κάτι που αυξάνει τις επιδόσεις στο virtualization. :fear:

Δημοσ.
Μόνο επειδή τα 7 είναι beta μπορώ να το αιτιολογήσω.

Το "virtual" δε μου λέει κάτι... γιατί και τα 2 έτσι τρέχουν. Μάλιστα στα 7 έχω και AMD-V enabled, ενώ στα Vista όχι. Κάτι που αυξάνει τις επιδόσεις στο virtualization. :fear:

εγώ πάλι και μόνο που είναι σε virtual δεν το κοιτάω. Σε κανονική εγκατάσταση δουλεύει τέλεια και αυτό είναι που έχει σημασία.

Δημοσ.
Τα 7 γρηγορότερα από όλα τα παλιότερα. Πάσο. Αυτό εδώ πως το εξηγείτε;

Εσύ θα μας το εξηγήσεις, αφού δικό σου είναι το hardware δικό σου το setup δικό σου και το virtual machine. Μπες στον κόπο και βάλτα σε real machine και μετά το συζητάμε όσο θέλεις, αν και μάλλον δεν θα χρειαστεί αφού θα έχεις δει μόνος σου τη διαφορά. :-D

Δημοσ.
Σε κανονική εγκατάσταση δουλεύει τέλεια και αυτό είναι που έχει σημασία.

Μόλις βρω spare PSU θα δοκιμάσω κι εγώ δύο εγκαταστάσεις στον Pentium D μου. Τελείως άδειες αυτή τη φορά.

...γιατί το "ένιωθα" ότι τα 7 bootάρουν πιο αργά απ' τα Vista, και λέω δε μπορεί... ώσπου τράβηξα το video και επιβεβαίωσα. Η νεκροψία θα δείξει. :P

Δημοσ.
Μόλις βρω spare PSU θα δοκιμάσω κι εγώ δύο εγκαταστάσεις στον Pentium D μου. Τελείως άδειες αυτή τη φορά.

Να το δοκιμάσεις και θα δεις. Και αν ακούγομαι τόσο βέβαιος είναι γιατί οποτεδήποτε και σε οτιδήποτε hardware και αν τα δοκίμασα, τουλάχιστον σε performance, δεν πιάνονται τα 7 και φυσικά δεν μιλώ μόνο για booting time.

Δημοσ.

...το περίεργο της υπόθεσης είναι πως στο shutdown τα Vista κάνουν 8 δεύτερα ενώ τα 7... "7". Δηλαδή μόνο στην εκκίνηση "κάτι τρέχει"; :fear:

(το video του shutdown δε το ανέβασα... γιατί δεν έχει και νόημα - αφού το αποτέλεσμα είναι το αναμενόμενο)

Anyway. Θα δείξει. Θα κάνω και κάνα benchmark να δω και σε επιδόσεις σε εφαρμογές τι διαφορές υπάρχουν, όχι μόνο σε boot/shutdown. :-)

Δημοσ.

Απορώ γιατί τόσοι πολοί χρησιμοποιούν virtual machines.

Εγώ από την αρχή πρόβλεψα να έχω 3 partitions για λειτουργικά (2 windows και 1 linux συνήθως) των 50 GB.

Επίσης επειδή έχω 2 δίσκους (που οι περισσότεροι σήμερα έχουν φαντάζομαι) δεν χρειάζεται να απασχολούμαι με τον bootloader αφού διαλέγω τον δίσκο εκκίνησης απο το BIOS.

Η καθαρότερη λύση κατά τη γνώμη μου.

Δημοσ.

Όταν έχεις Windows για ΜΊΑ μόνο εφαρμογή καταλαβαίνεις την αξία του virtualization. Το συνεχές reboot δε βολεύει. Γιατί να το κάνω τη στιγμή που μπορώ να το αποφύγω;

Δημοσ.
Όταν έχεις Windows για ΜΊΑ μόνο εφαρμογή καταλαβαίνεις την αξία του virtualization. Το συνεχές reboot δε βολεύει. Γιατί να το κάνω τη στιγμή που μπορώ να το αποφύγω;

Α ναι ξέχασα τους σκληροπυρηνικούς :-D

Όχι η αλήθεια είναι ότι αναφερόμουνα σε αυτούς που ήδη χρησιμοποιούν windows και θεωρούν κάτι σαν παιχνίδι την virtual machine για να αποδείξουν ότι είναι geek ενώ στην ουσία αποδεικνύεται ότι απλώς είναι βλάκες που δεν έχουν αρκετά partitions στους δίσκους τους.

Κι εδω δε μιλάμε για μια εφαρμογή αλλά για ολόκληρο λριτουργικό σύστημα σε δοκιμή.

Δημοσ.

Windows 7 : Available October 23 (RTM)

http://www.sevenforums.com/news/8346-windows-7-available-october-23-a.html

WTF??? Microsoft to switch off AutoPlay in Windows 7

Microsoft has announced that it will close off a component in Windows which is notorious for allowing covert malware attacks.......The AutoPlay change will only apply to removable drives. Optical media, such as CDs and DVDs, will still be able to access the feature for operations such as launching game files.

http://www.sevenforums.com/news/8324-microsoft-switch-off-autoplay-windows-7-a.html

http://www.vnunet.com/vnunet/news/2241334/microsoft-switch-autoplay

Δημοσ.
καλησπερα εχω και εγω το ιδιο προβλημα η οθονη μου μετα την εγκατασταση των windows 7 rc σε διαφορετικο δισκο απο αυτο του VISTA, στα windows 7 η οθονη του pc παραμενει μαυρη και κατω δεξια εμφανιζεται μονο το watermark. Ενω οταν τρεχω τα Vista δουλευουν αψογα. Οποιος αντιμετωπισε το ιδιο προβλημα και το ελυσε παρακαλω ας μοιραστει τη λυση και με εμας.

φιλε μου ειχα το ιδιο προβλημα

φταιει το οτι εχεις συνδεσει TV στο pc και κανει επεκταση της επιφανειας των windows στην tv

απλα βγαλε την tv και κανε επανεκινηση , και οταν τελειωσει η εγκατασταση συνδεσε την ξανα

Δημοσ.
Oταν κανουν ποτε το osx συμβατο με την hardware database των windows τα ξανασυζηταμε....

Στο θεμα μας τωρα...

@million_voices την 7100 εχεις?

ναι μαν 7100

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...