adamspir Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Τα έβαλα και εγω στο eee 1000H για να δω πώς ειναι....τρέχουν καλύτερα από τα βιστα για την ώρα... βεβαια εχω μια απορια...πώς γινεται να ρυθμισω τον αριθμο των αρχειων που κραταει στα recent στο jump menu της taskbar??? κρατάει παρα πολλα εξ'ορισμου....
tritonas00 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 sound themes disabled εδώ και χρόνια...δεν υπάρχει πιο ενοχλητικό πράγμα... +10000!!!;) @ostvarivanje γενικα players που κανουν redering με overlay mixer το κανουν...Αν εχει επιλογες δοκιμασε να αλλαξεις σε directx.Αλλιως περιμενε νεα εκδοση προγραμματος..αναγκαστικα..!Δοκιμασε και συμβατοτητες και τετοια μηπως και..
million_voices Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 λοιπον τελικα τα 7 σε αποζημιωνουν για την @@ρια τα Vista που εφαγες στην μαπα ταχυτατα,αποκριση μαλλον ποιο καλη και απο xp,σχεδον μηδενικο disk usage αμεσως μετα το log in πρωτη φορα βλεπω rc το οποιο να μπορεις να χρησιμοποιησεις ως main os (πραγμα που θα κανω) job well done
LsPhotography Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 λοιπον τελικα τα 7 σε αποζημιωνουν για την @@ρια τα Vista που εφαγες στην μαπα ταχυτατα,αποκριση μαλλον ποιο καλη και απο xp,σχεδον μηδενικο disk usage αμεσως μετα το log in πρωτη φορα βλεπω rc το οποιο να μπορεις να χρησιμοποιησεις ως main os (πραγμα που θα κανω) job well done Οντως είναι τα καλύτερα windows που έχω δεί! PS. Mac for ever
million_voices Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 ποιος το μαμει το mac os,οταν θες rock solid os βαζεις linuxακι σιγα μην τα ριξουμε στον jobs και τις χαριτωμενιες του
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 ποιος το μαμει το mac os,οταν θες rock solid os βαζεις linuxακι σιγα μην τα ριξουμε στον jobs και τις χαριτωμενιες του mplah mplah mplah mplah! PS: 18 μέρες χωρίς restart το macbook και είναι όπως την πρώτη μέρα που το άνοιξα. Όταν θα το καταφέρουν αυτό τα Windows το συζητάμε! Και το linuxακι φαντάζομαι το έχεις δει πως συμπεριφέρεται όταν το laptop μπαίνει σε sleep (αν μπει) και πως συμπεριφέρεται μετά... (PS: πάντως τα 7rc1 στο macbook που τα δoκιμασα με το boot camp, κάνουν το λιγότερο χρόνο για να μπουν σε sleep mode και να επανέλθουν σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις των windows).
inray Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 18 μέρες χωρίς restart το macbook και είναι όπως την πρώτη μέρα που το άνοιξα. Όταν θα το καταφέρουν αυτό τα Windows το συζητάμε! 18 ημέρες, σιγά τα ωά! Ακόμα και τα Windows 2.0 ακόμα και το MSDOS αν δεν έκλεινες το μηχάνημα μια χαρά λειτουργούσαν μήνες ολόκληρους. Μην μπερδεύεις μπαχαντέλες setups με αυτά που κάνει ένας σοβαρός χρήστης. Στην εργασία μου έχω servers Windows που έχουν μήνες να κάνουν restart και αυτό μόνο για updates.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 18 ημέρες, σιγά τα ωά!Ακόμα και τα Windows 2.0 ακόμα και το MSDOS αν δεν έκλεινες το μηχάνημα μια χαρά λειτουργούσαν μήνες ολόκληρους. Μην μπερδεύεις μπαχαντέλες setups με αυτά που κάνει ένας σοβαρός χρήστης. Στην εργασία μου έχω servers Windows που έχουν μήνες να κάνουν restart και αυτό μόνο για updates. Και στο σπίτι σου και στο laptop σου ...windows server edition έχεις??? Ο Jobs σε πιάνει κορόιδο ή οι άλλοι που σου δίνουν: Windows Basic Windows semi basic Windows Extra Windows semi extra Windows Pro Windows semi pro Windows super pro Windows Busin. Windows Ultimate ... Να συνεχίσω??? PS: Δεν εννοω πως το laptop δεν κλεινει ποτέ, απλά δεν κάνει reboot παρά μόνο μπαίνει σε sleep mode και επανέρχεται. PS2: Το laptop δεν είναι ...server...
tritonas00 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Oταν κανουν ποτε το osx συμβατο με την hardware database των windows τα ξανασυζηταμε.... Στο θεμα μας τωρα... @million_voices την 7100 εχεις?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Oταν κανουν ποτε το osx συμβατο με την hardware database των windows τα ξανασυζηταμε.... Στο θεμα μας τωρα... @million_voices την 7100 εχεις? Το OSX είναι ΑΠΟΛΥΤΑ συμβατό με το hardware που το συνοδεύει (και αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που συμβάλουν στην σταθερότητα και στην απόδοση!) Συνεχίστε τώρα...
inray Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Και στο σπίτι σου και στο laptop σου ...windows server edition έχεις??? Όχι αλλά δεν συνηθίζω να αφήνω το laptop ανοιχτό για 18 ημέρες. Ο Jobs σε πιάνει κορόιδο ή οι άλλοι που σου δίνουν:Windows Basic Windows semi basic Windows Extra Windows semi extra Windows Pro Windows semi pro Windows super pro Windows Busin. Windows Ultimate Αν και semi basic, extra, semi extra, semi pro κλπ δεν υπάρχουν και δεν χρειάζεται να τα βάζεις για να φαίνονται πολλά, να σου θυμίσω πως ο χρήστης Windows μια SKU αγοράζει όχι όλες είτε πέντε είναι αυτές είτε κατά φαντασία 100. Και τουλάχιστον δεν πληρώνει για service packs όπως κάποιοι άλλοι που πληρώνουν μία έκδοση και κάθε διόρθωση που θα βγει. Άντε περαστικά.
tritonas00 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Το OSX είναι ΑΠΟΛΥΤΑ συμβατό με το hardware που το συνοδεύει (και αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που συμβάλουν στην σταθερότητα και στην απόδοση!) Συνεχίστε τώρα... [offtopic] ΑΑ right..10 καρτες γραφικων,20 usb συσκευες...μια χαρα.Ετσι ξερω και γω να φτιαξω λειτουργικο.... lol(λεμε τωρα)Μην μλησουμε για software... εψαχνα το κοσμο να βρω irc client της προκοπης...(αλλα να μου πεις ποιος να κατσει να γραψει....δικαιολογημενα..) [/offtopic]
Cygnus Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 [offtopic] Συμβατό φίλε μου μόνο με συγκεκριμένο hardware, συγκεκριμένος Intel, συγκεκριμένη Gigabyte μητρική και συγκεκριμένες κάρτες γραφικών..Ενώ τα windows σου λένε πάρε και θα παίξει σε όλα τα configurations (έστω και ελάχιστα λάθη) αλλά θα παίξει..Αν έβγαζε η Apple το Mac OS σε γενική κυκλοφορία τότε θα έβγαζες συμπεράσματα.Επίσης, μιλάς για λογισμικό και υλικό της ίδιας εταιρείας που κυκλοφορεί μετά από πολλούς ελέγχους και όχι απλά για ένα DVD που κυκλοφορεί μόνο του. Και στα λέω που έχω dual boot τα δύο λειτουργικά. [/offtopic]
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 ... Και τουλάχιστον δεν πληρώνει για service packs όπως κάποιοι άλλοι που πληρώνουν μία έκδοση και κάθε διόρθωση που θα βγει. Άντε περαστικά. Service Pack στο OSX? Γουατ ιζ δις??? [offtopic]ΑΑ right..10 καρτες γραφικων,20 usb συσκευες...μια χαρα.Ετσι ξερω και γω να φτιαξω λειτουργικο.... lol(λεμε τωρα)Μην μλησουμε για software... εψαχνα το κοσμο να βρω irc client της προκοπης...(αλλα να μου πεις ποιος να κατσει να γραψει....δικαιολογημενα..) [/offtopic] Πολύ ωραίο συμπέρασμα! Όταν δεν μπορείς να βρεις (επειδή βαριέσαι) IRC client, το λειτουργικό είναι άχρηστο... [offtopic]Συμβατό φίλε μου μόνο με συγκεκριμένο hardware, συγκεκριμένος Intel, συγκεκριμένη Gigabyte μητρική και συγκεκριμένες κάρτες γραφικών..Ενώ τα windows σου λένε πάρε και θα παίξει σε όλα τα configurations (έστω και ελάχιστα λάθη) αλλά θα παίξει..Αν έβγαζε η Apple το Mac OS σε γενική κυκλοφορία τότε θα έβγαζες συμπεράσματα.Επίσης, μιλάς για λογισμικό και υλικό της ίδιας εταιρείας που κυκλοφορεί μετά από πολλούς ελέγχους και όχι απλά για ένα DVD που κυκλοφορεί μόνο του. Και στα λέω που έχω dual boot τα δύο λειτουργικά. [/offtopic] "έστω και ελάχιστα λάθη"... Χμ οκ, αν εσύ θεωρείς πως δεν τρέχει τίποτα όταν με μια στραβή σου καταστρέφεται όλο το λειτουργικό και η λειτουργία του μηχανήματος ...πάω πάσο! Ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις-προσδοκίες που έχει ο καθένας! Εγώ θεωρώ μεγαλύτερο σκάνδαλο το γεγονός πως η Ms έκανε ...lifting στα Vista διορθώνοντας τις μλκιες της και τα βάπτισε νέο λειτουργικό και τρέχουν όλοι να πουν: wooooooooow! Anyway, το snow έρχεται και θα έχουμε να το συγκρίνουμε επί της ουσίας με τα Vista (εχμ, 7 ήθελα να πω).
Cygnus Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 πότε δηλαδή σου κρέμασε το μηχάνημα και έφταιγαν τα windows; και μιλάμε για κρέμασμα που να κοστίζει και να θες φορματ. μην είμαστε υπερβολικοί! τέτοιο έχω να ζήσω από windows 98. από XP και μετά δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. τώρα, αν κάποιος είναι αρχάριος ή/και το γεμίσει ιούς δεν νομίζω ότι φταίει άλλος από τον ίδιο. και για το λίφτινγκ που λες, όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος..Σου μιλάει άτομο που υποστηρίζει φανατικά τα Vista και δεν βρίσκει λόγο για το κράξιμο που έχουν φάει πέραν των τσιμπημένων απαιτήσεων σε hardware. Τα 7 παρουσιάζουν μεγάλη βελτίωση όντως. Αν θες θεώρησέ τα Vista 2..Έτσι δεν κάνει και η εταιρεία σου με τα 10.5.2 , 10.5.3, 10.5.4, 10.5.5, 10.5.6 .....;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.