Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

@tritonas00 thanks για την συμβουλή την επόμενη φορά αλλά στο cd της μητρικής έχει και προγράματα αλλά για τα drivers έχεις δίκιο 5-6 reboot!!! Έλεος!!!!

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
@ostvarivanje lol εισαι τυχερος..!!Εγω οταν βαζω τν καρτα τηλεορασης στο pc τοτε κολλαει οτι εχει σχεση με γραφικο στα 7!!!!Η boot screen κοκκαλωνει,το desktop ειναι με 8 bit και 320 αναλυση.η καρτα γραφικων δουλευει με τον vgasave driver...μια χαρα:lol:Μαλλον κατι αλλαγες εχουν γινει σε και αυτον τον τομεα..Με βλεπω να περνω αλλη σε λιγο καιρο!:lol:

Τελικά, πράγματι είμαι τυχερός. Το δοκίμασα το powercinema, αλλά μου φάνηκε βαρύ και εκτός αυτού, εγώ θέλω κάποιο πρόγραμμα για να βλέπω τηλεόραση, ενώ αυτό ήταν ολόκληρο media center.

Τέλος πάντων, ψάχνοντας, βρήκα το dscaler, το οποίο με κάλυψε πλήρως. Το μόνο ζήτημα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, είναι ότι μου αλλάζει το θέμα στο basic. Επειδή αυτό μου το έκανε και το gomplayer στα vista, υπάρχει κάποιος τρόπος να μην το αλλάζει.

Και ακόμα μία ερώτηση. Πώς μπορώ (αν γίνεται βέβαια) να σβήσω το εικονίδιο του Κάδου Ανακύκλωσης, από την επιφάνεια εργασίας;

Τρίτωνα, τι κάνεις τελικά; Όταν είσαι στα 7, δεν μπορείς να δεις τηλεόραση;

Δημοσ.

@ostvarivanje για τον καδο δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας,personalise,και πανω αριστερα που λεει change desktop icons.

Βασικα δεν εβλεπα τοσο τηλεοραση αλλα με βολευε το τηλεκοντρολ της οταν εβλεπα ταινιες με τον gom player....

Θα παρω αλλη μου φαινεται..!(Αν και μπορει να φταιει και καποια ασυμβατοτητα με την μητρικη)

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον κάδο ανακύκλωσης.

O gom player, εσένα δε σου άλλαζε το θέμα σε basic; Γίνεται κάτι με αυτό; Όχι ότι υπάρχει και κάποιο πρόβλημα, απλά είναι λίγο σπαστικό.

Μη φανταστείς, ούτε εγώ βλέπω πολύ τηλεόραση. Συνήθως κανένα αγώνα και κανένα σήριαλ που θα μου αρέσει.

Δημοσ.

O gom player, εσένα δε σου άλλαζε το θέμα σε basic; Γίνεται κάτι με αυτό; Όχι ότι υπάρχει και κάποιο πρόβλημα, απλά είναι λίγο σπαστικό.

Μη φανταστείς, ούτε εγώ βλέπω πολύ τηλεόραση. Συνήθως κανένα αγώνα και κανένα σήριαλ που θα μου αρέσει.

Στα 7 που ειμαι τωρα οχι(7077).Στα vista δεν θυμαμαι...Κατεβασε την τελευταια εκδοση για καλο και για κακο.!

Δημοσ.

Στην RC (7100), δεν ξέρω πόσοι την έχετε βάλει και αν το παρατηρήσατε, αλλά έχουν γίνει αλλαγές στο AutoPlay. Σύμφωνα με το άρθρο Improvements to AutoPlay του msdn blog, έγιναν αλλαγές για να μεγιστοποιηθεί η αφάλεια ενάντια σε malware και worms, συμπεριλαμβανομένου του Conflicker (που είναι trendy αυτές τις μέρες:P). Συγκεκριμένα, όταν συνδέουμε ένα usb stick/drive, memory card κλπ, σε περίπτωση που είχαν προσβληθεί από worm, δε θα βγαίνει πλέον η autorun επιλογή

clip_image002_thumb.gif

(με κόκκινο η ψευδής καταχώρηση, με πράσινο η αληθής)

Αντ' αυτού θα εμφανίζεται η παρακάτω εικόνα

clip_image006_thumb.gif

Και από ότι λέει το άρθρο, αυτή η αλλαγή θα γίνει και στα ΧΡ/Vista.

Δημοσ.

@Tzimmys δυο - δυο βλεπω τα antivirus:p:p

:lol::lol: Αν πας στο αντίστοιχο section, θα δεις ότι είναι πολύ καλός συνδυασμός χάρη στη δυνατότητα που δίνει το avira να μην τρέχει ενεργά. Εκτελεί χρέη on demand scans, μιας και έχει φοβερά ενήμερη database. Και το avast κάνει τα πάντα.

Δημοσ.

...

Να ρυθμίσεις σωστά τις επιλογές ενέργειας.

Μάλιστα. Διατάξτε.

Λίγο πιο αναλυτικά, γίνεται; Τι ακριβώς να ρυθμίσω και για ποιο σκοπό;

lagoudakis, καλά πάει σε netbook, αλλά XP δεν είναι.

Στη βαθμολογία μου κότσαρε ένα 2,1 για τα γραφικά και τον έβγαλε πάτο.

Συνάντησα ένα εκνευριστικό bug. Κάπως μπερδεύτηκε η φάση και δεν ξεκινούσε ο firefox. Με ρωτάει λοιπόν αν θέλω να δοκιμάσει σε compatibility mode. Πατάω και εγώ ναι, ο έξυπνος. Ούτε έτσι τρέχει. Κάνω ένα reboot και όλα καλά. Αλλά όταν τον κλείνω με ρωτάει ξανά αν θέλω να τον τρέξει σε compatibility mode. Λέω όχι, μια χαρά τρέχει, ευχαριστώ και tick στο μην με ξαναρωτήσεις.

Ε λοιπόν, κάθε φορά που τον κλείνω με ρωτάει. Ξανα check, ξανά τα ίδια. Και ξαφνικά αποφάσισε ότι μπορεί να μην τρέχει και το thunderbird και μου τα σπάει και εκεί με τον ίδιο τρόπο.

Όλα αυτά στο netbook Advent 4211, 32bit 7100. O desktop με x64 7068 πάει ρολόι.

Δημοσ.

Τώρα δυστυχώς δεν είμαι ειδήμων για να σας πω πολλές διαφορές και λεπτομέρειες. Θα σας πω μόνο πως οι νέοι drivers 185.81, για τις 64bites εκδόσεις τουλάχιστον, είναι διαφορετικές μεταξύ των 7 και των Vista. Με των 7, είχα πρόβλημα και με το kmplayer. Όλες οι ταινίες πιξελιάζανε, ενώ εννοείται πως η ποιότητα ήταν καλή. Και επίσης το riva tuner δεν αναγνώριζε τους drivers των 7 με αποτέλεσμα σαφώς να μη δουλεύει. Με τους 185.81 των Vista, όλα δουλεύουν ρολόι. Αυτά.

• Super Moderators
Δημοσ.

sound themes disabled εδώ και χρόνια...δεν υπάρχει πιο ενοχλητικό πράγμα...

Δημοσ.

καλησπερα εχω και εγω το ιδιο προβλημα η οθονη μου μετα την εγκατασταση των windows 7 rc σε διαφορετικο δισκο απο αυτο του VISTA, στα windows 7 η οθονη του pc παραμενει μαυρη και κατω δεξια εμφανιζεται μονο το watermark. Ενω οταν τρεχω τα Vista δουλευουν αψογα. Οποιος αντιμετωπισε το ιδιο προβλημα και το ελυσε παρακαλω ας μοιραστει τη λυση και με εμας.

Δημοσ.
Στα 7 που ειμαι τωρα οχι(7077).Στα vista δεν θυμαμαι...Κατεβασε την τελευταια εκδοση για καλο και για κακο.!

Δεν ενδιαφέρομαι για τον gom player (για video player έχω τον kmplayer), αλλά σου το ρωτάω, γιατί το ίδιο μου κάνει και το dscaler που χρησιμοποιώ για την τηλεόραση και μήπως υπάρχει κάποια λύση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...