Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι πιστευω οτι θα ειναι μια χαρα.Κανε partition και πες μας..!
ναι θα τα κατεβασω και θα πω,και εγω νομιζω οτι θα παιξουν καλα,συν το οτι του εχω βαλει 2 giga μνημη στο μηχανημα:-)
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για Ελληνικά πώς το κόβεται θα βγεί κάποια RC στα Ελληνικά ή θα περιμένω την τελική έκδοση ;;

Δημοσ.

Πριν τρεις - τέσσερεις ώρες τελείωσα το installation της επίσημης Win7 Ultimate RC (64bit). :-)

Αν και λίγος ο χρόνος, έχω πάθει την πλάκα μου. Ταχύτερη από κάθε beta που έτυχε να δοκιμάσω και ολοκληρωμένη σε βαθμό που αναρωτιέται κανείς τι άλλο περιμένουν στην Microsoft πριν την τελική έκδοση. Αν και δεν σκόπευα να αντικαταστήσω τα Vista ως βασικό μου λειτουργικό μέχρι την RTM των 7, με βλέπω τελικά να τα κρατώ στον υπολογιστή που χρησιμοποιώ στην εργασία μου για development.

@tritonas: Πριν καναδυό ημέρες διάβασα στο άλλο forum πως ο φίλος ssb βρίσκεται για λίγες ημέρες στην Θεσσαλονίκη και μέσω κάποιου κοινού γνωστού χθες το βράδυ είχα την χαρά να τον γνωρίσω από κοντά. Τελικά είναι αυτός που σου έλεγα πως είχα ακουστά (Microsoft Research - future kernel research project) μιλάμε το άτομο δεν παίζεται από γνώσεις και τρομερά ευγενικός άνθρωπος. Απορώ όμως πως κόλλησε στο adslgr και δεν έρχεται και κατά δω μεριά. :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.

dhmak πολλά ζητάς...τελική έκδοση και προφανώς πιο μετά από την κυκλοφορία της Αγγλικής...

Δημοσ.

Windows 7 7100,πρωτες γρηγορες εντυπωσεις θετικες,καλυτερη αποκριση απο vista

πως γινεται να αλλαξω το start menu σε classic?

αυτη η νεα taskbar με μπερδευει,δεν ξεχωριζω τα quick launch απο τις ανοιχτες εφαρμογες,αλλαζει καπως αυτο?

πως διαολο γινεται τα gadgets να εμφανιζονται μονιμα και οχι on top? οπως στα Vista δλδ που ακομα και να κανεις maximize ενα παραθυρο αυτο εκτεινεται μεχρι την sidebar

το βασικο μου προβλημα με το realtek lan παραμενει οπως και στα Vista δλδ,με το που τα win τραβηξουν το πρωτο update με ενημερωμενο οδηγο για την realtek τοτε δικτυο και internet παλια,εκανα rollback τον driver αλλα τπτ

ποτε ληγει η rc1?

Δημοσ.

yo men!!!

@lagoudakis μια χαρα!!Πες οταν τα βαλεις.!

@ostvarivanje lol εισαι τυχερος..!!Εγω οταν βαζω τν καρτα τηλεορασης στο pc τοτε κολλαει οτι εχει σχεση με γραφικο στα 7!!!!Η boot screen κοκκαλωνει,το desktop ειναι με 8 bit και 320 αναλυση.η καρτα γραφικων δουλευει με τον vgasave driver...μια χαρα:lol:Μαλλον κατι αλλαγες εχουν γινει σε και αυτον τον τομεα..Με βλεπω να περνω αλλη σε λιγο καιρο!:lol:

@inray ναι το ειχα διαβασει για την θεσσαλονικη. !! Μακαρι να τον ειχαμε και εδω..:-)

@million_voices Δεν περιμενα τετοιες ερωτησεις απο σενα:P:p:-D

Κλασσικο μενου γιοκ!

Για την taskbar δεξι κλικ σε αυτην,properties και στο taskbar button βαλε never compine.Και μετα αν θες τικαρε και το use small icons για να γινει οπως παλια..(σχεδον)

Για το ποτε ληγει winver στο start menu.

Επισκέπτης
Δημοσ.

ρε παιδιά σήμερα έβαλα και εγώ τα windows 7 rc build 7100 και έβαλα το cd της mobo μου μου βγάζει το γνωστό πινακάκι να μου πει τι θέλω να κάνω πατάω run να ανοίξει το menu του cd και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα πως μπορώ να το διορθώσω ???

97095201.jpg

Δημοσ.

Συνεχίζουν να με εκπλήσσουν ευχάριστα τα win 7. Μόλις έβαλα τη build 7100. Η adsl γραμμή μου είναι 6'αρα, δεν έχω πιάσει ποτέ πάνω από 620-630 βαριά. Πάω λοιπόν να κατεβάσω drivers από nvidia, πάει κολλημένα στα 680-690. Και ξαφνικά κάνει μία στα 900+, κάθεται για λίγο και συνεχίζει να κατεβάζει μέχρι να τελειώσει στα 720+. Πήρα ss για του λόγου το αληθές.

<a href=725e.jpg' alt='725e.jpg'>

Δημοσ.

Κατ' αρχάς πες μας σε τί σύστημα τα έβαλες και ποια έκδοση (x86 or x64). Αν το cd της mobo υποστηρίζει μόνο ΧΡ π.χ., σωστά σου έβγαλε το μύνημα. Εγώ έβαλα το cd των Vista που είχε η mobo για να βάλω τους drivers που ήθελα. Τζίμη μιας και το είδα στο screenshot να αναφέρουμε πως κυκλοφόρησαν νέοι drivers της nvidia 185.81 beta.

32bit

http://www.nvidia.com/object/win7_x86_185.81_beta.html

64bit

http://www.nvidia.com/object/win7_x64_185.81_beta.html

Και εδώ η λίστα υποστηριζόμενων καρτών.

Επισκέπτης
Δημοσ.

@markelos το έλυσα το πρόβλημα απλά πατάς δεξί κλικ στο setup και μετά πατάς troubleshoot compatibility και την πρώτη επιλογή και ακολουθείς τις οδηγίες δεν είναι τπτ ούτε 1 λεπτό :) Eυχαριστώ πάρα πολύ για την βοηθειά σου :)

Δημοσ.

[quote=markelos;2695059 Τζίμη μιας και το είδα στο screenshot να αναφέρουμε πως κυκλοφόρησαν νέοι drivers της nvidia 185.81 beta.

[/url]

Ωραίος ε Μάρκελλε, αλλά το έχει πει ήδη ο Τρίτωνας παραπίσω. Από αυτόν το είδα και εγώ. :-)

Δημοσ.

πως διαολο γινεται τα gadgets να εμφανιζονται μονιμα και οχι on top? οπως στα Vista δλδ που ακομα και να κανεις maximize ενα παραθυρο αυτο εκτεινεται μεχρι την sidebar

Δοκίμασε να σβήσεις ότι έχει μέσα του ο φάκελος Program Files\Windows Sidebar και μετά να αντιγράψεις τον ίδιο φάκελο από τα Vista.

Δημοσ.
Ωραίος ε Μάρκελλε, αλλά το έχει πει ήδη ο Τρίτωνας παραπίσω. Από αυτόν το είδα και εγώ. :-)

Καλά είμαι εντελώς ηλίθιος... Και είχα μια φλασιά ότι κάπου το είδα να αναφέρεται, αλλά θεώρησα ότι θα ήταν από άλλο φόρουμ... ίσως πρέπει να την πέσω για ύπνο.

Δημοσ.

@tsilas1 δεν χρειαζεται καν να βαλεις το cd της μητρικης σου για drivers.Ανοιξε τον device manager και οτι δεν εχει βρει περνα τον τελευταιο απτο net..Γιατι τι hardware μιλαμε??

Θυμαμαι στα xp οταν εκανα format εβαζα το cd της μητρικης(D925XEBC2) και για καθε ενα driver που εβαζε εκανε και reboot.Μετα απο 5-6 reboot ημουν οκ LOL!Αλλα εκει τα χρειαζοταν γιατι δεν τα ειχε(καρτα γραφικων,lan,high definition audio,chipset)

Τωρα επιτελους το μονο που ενημερωνω μετα απο καθε format ειναι οι drivers της gpu και τερμα.Μεγαλη δουλεια!!

@Tzimmys δυο - δυο βλεπω τα antivirus:p:p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...