Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχει πάρει κανείς χαμπάρι (η εγώ έμεινα τελευταίος...)

ότι από vista εποχή το boot μπορεί να χρησιμοποιήσει Multicore ;

boot.png

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
έχει πάρει κανείς χαμπάρι (η εγώ έμεινα τελευταίος...)

ότι από vista εποχή το boot μπορεί να χρησιμοποιήσει Multicore ;

boot.png

Και απο τα XP υπαρχει αυτό, αλλά άλλη δουλειά κάνει. Αυτό που λέει ακριβώς.

Περιορίζει τον αριθμό των πυρήνων που θα χρησιμοποιούν τα Windows καθώς και το μέγεθος της φυσικής μνήμης.

Γιατί είναι τσεκαρισμένα; Δεν πιστεύω να θέλεις να ξεκινήσεις την επόμενη φορά με 256MB μνήμης :P

Δημοσ.

Όταν έχω 2-3 παράθυρα ανοιχτά θέλοντας να μεταφέρω κάποιο από αυτά λίγο δεξιά - αριστερά τότε από μόνο του μεγαλώνει πιάνοντας όλη την οθόνη

ξέρετε πως μπορώ να ρυθμίσω ώστε να μην μεγαλώνουν τα παράθυρα από μόνα τους?

Δημοσ.
Όταν έχω 2-3 παράθυρα ανοιχτά θέλοντας να μεταφέρω κάποιο από αυτά λίγο δεξιά - αριστερά τότε από μόνο του μεγαλώνει πιάνοντας όλη την οθόνη

βασικά είναι λειτουργιά (ας πούμε εντοπίζει τα όρια της οθόνης)

και συγκεκριμένα δεν το πας αριστερά η δεξιά γιατί τότε θα έπρεπε να σου μεγαλώσει στην μίση οθόνη,

αλλά μάλλον τέρμα πάνω ( κατά λάθος; ) που είναι και το full screen...

φρόντισε να μην ακουμπάς τα πάνω όρια αν δεν το θες αυτό! (παίξε και με το αριστερά δεξιά να δεις)

αν Πάλι ξέρει κάποιος πως κλείνει, καλός ...

(μάλλον είναι ενσωματωμένο στο aeros)

Δημοσ.

Το προσεξα κι εγω ειναι αρκετα εκνευριστικο

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι δεν μπορουν να τα κανουν λιγο παραμετροποιησιμα

Πχ να μπορεις να βαζεις κουμπια στις μπαρες κλπ

Δημοσ.

Η λειτουργία αυτή είναι γνωστή ως Aero Snap

Στο Control Panel πάμε στο Ease of Access center και διαλέγουμε Make the mouse easier to use. Εκεί τσεκάρουμε το Prevent windows from being automatically arranged when moved to the edge of the screen.

Δημοσ.
Η λειτουργία αυτή είναι γνωστή ως Aero Snap

Στο Control Panel πάμε στο Ease of Access center και διαλέγουμε Make the mouse easier to use. Εκεί τσεκάρουμε το Prevent windows from being automatically arranged when moved to the edge of the screen.

1000 Thank you !!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι απλά μπορείς να testάρεις μέσω VMware αν είναι συμβατά τα Visual Studio 2008 & SQL Server 2005 και ότι άλλο θες, πριν περάσεις ως main OS στο δίσκο τα Windows 7 :-)

(δεν ξέρεις το ανέκδοτο με τον conan και τον γέροντα? :o )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...