Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σαν τι αρχεια δηλαδη?

Παρε ownership

Είναι ο φάκελος windows που έχει μείνει από τα ΧΡ.

βαλτα αφοβα ,αλλα να ξερεις οτι μαλλον δεν παιζει το καπρεσκι και πας για nod32 eset4.

Σε build 7077 x64 παίζει μια χαρά. Και στο προηγούμενο build που είχα πάλι έπαιζε.

Στο windows photo viewer γιατί το χρώμα είναι εμετί? Σε όλους έτσι είναι? Υπάρχει κάποια ρύθμιση για να αλλαχτεί?

Να τι εννοώ:

post-62899-129063003412_thumb.jpg

Δημοσ.

Σε build 7077 x64 παίζει μια χαρά. Και στο προηγούμενο build που είχα πάλι έπαιζε

εγω δεν το δοκιμασα,αλλα πηρε το ματι μου μια ειδοποιηση καπου,μην ρωτησεις που-δεν θυμαμαι,οτι ενδεχεται να πεταξουν μλε οθονη.

Δημοσ.

LOL οχι δεν μου το κανει αυτο..τι καρτα γραφικων?

τον φακελο boot που ειναι στα xp θες να σβησεις..?

Δημοσ.

Σε build 7077 x64 παίζει μια χαρά. Και στο προηγούμενο build που είχα πάλι έπαιζε.

Στο windows photo viewer γιατί το χρώμα είναι εμετί? Σε όλους έτσι είναι? Υπάρχει κάποια ρύθμιση για να αλλαχτεί?

Να τι εννοώ:

[ATTACH]17616[/ATTACH]

Είχα το ίδιο πρόβλημα στα Vista όταν εγκατέστησα απο το windows update το color profile για monitor μου.Άλλαξέ το με το default των windows και όλα θα είναι καλά.

Δημοσ.
LOL οχι δεν μου το κανει αυτο..τι καρτα γραφικων?

τον φακελο boot που ειναι στα xp θες να σβησεις..?

Nvidia 7600GT έχω και θυμάμαι το ίδιο έκανε και στο προηγούμενο build (7068).

Ναι. Τελικά ανακάλυψα ότι κάτι υπολείμματα του flash και συγκεκριμένα τα Flash10a.ocx, FlashUtil10a δε σβήνονται τα σοδομισμένα :mad:

Είχα το ίδιο πρόβλημα στα Vista όταν εγκατέστησα απο το windows update το color profile για monitor μου.Άλλαξέ το με το default των windows και όλα θα είναι καλά.

Από που το αλλάζω αυτό; Έψαξα στις ρυθμίσεις του control panel της nvidia και στο display settings των win αλλά δε βρήκα τίποτα...

Δημοσ.
Τελικά ανακάλυψα ότι κάτι υπολείμματα του flash και συγκεκριμένα τα Flash10a.ocx, FlashUtil10a δε σβήνονται τα σοδομισμένα :mad:

Τα αρχεία του Flash μπορείς να τα σβήσεις όταν δεν χρησιμοποιούνται π.χ από Messenger, IE. Όταν αυτά είναι κλειστά μπορείς να καθαρίσεις τον φάκελο macromed και να κάνεις ένα καθαρό install του νέου adobe flash player...

Δημοσ.

Αν διαβάσεις το προηγούμενο ποστ μου λεω ότι αυτά τα αρχεία βρίσκονται σε άλλο partition που είχα τα ΧΡ και θέλω τώρα να σβήσω. Δε χρησιμοποιούνται από τα 7;)

Δημοσ.

Το έχω ξαναδεί αυτό σε φίλου Η/Υ με ενα κάρο partitions και αλλαγές που έκανε σε αυτά μετά από φορμάτ. Έτσι και αυτός είχε τέτοιους φακέλους και δεν σβήνανε. Πιστεύω ότι τα όποια Win είναι ενεργά, νομίζουν πως είναι οι δικοί τους φάκελοι γι αυτό και δεν ολοκληρώνεται η διαγραφή... δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Δημοσ.

Το δοκίμασα να κλείσω firefox και messenger αλλά πάλι τα ίδια

post-62899-129063004177_thumb.jpg

Τί είναι πάλι αυτό από το οποίο θέλει permission :rolleyes: Μάλλον θα μπω από κανα live cd να τα σβήσω.

Το photo viewer έφτιαξε :-D Thanks jumaru, κάτι πείραξα και ίσιωσε, δεν ήταν πράμα αυτό το σκατόχρωμα.

Δημοσ.
Το έχω ξαναδεί αυτό σε φίλου Η/Υ με ενα κάρο partitions και αλλαγές που έκανε σε αυτά μετά από φορμάτ. Έτσι και αυτός είχε τέτοιους φακέλους και δεν σβήνανε. Πιστεύω ότι τα όποια Win είναι ενεργά, νομίζουν πως είναι οι δικοί τους φάκελοι γι αυτό και δεν ολοκληρώνεται η διαγραφή... δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

τα windows δεν "νομιζουν"....δεν ειναι ζωντανη υποσταση...:lol::-)

οι φακελοι αυτοι πρεπει να εχουν read only flags και δεν νομιζω στους ιδιους αλλα στο MFT την ωρα που δημιουργηθηκαν.

Καποια στιγμη θα κανουμε το καλο format και δεν θα μεινουν..οχι xp ...αλλα σκεφτομαι να καθαρισω και τον boot sector απο τις εγγραφες τους!!:lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...