alexzzz Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Εγώ που έχω κάτι ξέμπαρκα αυθεντικά vista από αγορά laptop θα έχω κάνα όφελος για original "seven"; Γιατί αν έχω θα είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι να αγοράσω λειτουργικό.
tritonas00 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να βαλω την rc για main os(οχι πως τωρα δεν ειναι main os) αλλα κανω delete τα xp.....
xvagos Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Αρχίσαμε πάλι τα κουλά. Κάθε 2-3 φορτώματα του λειτουργικού εκτελεί αυτόματα το chdsk και κάνει έπειτα restart. Πολύ ενοχλητικό θα έλεγα. Πως γίνεται να το απενεργοποιήσουμε;
pc_admin Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Αρχίσαμε πάλι τα κουλά.Κάθε 2-3 φορτώματα του λειτουργικού εκτελεί αυτόματα το chdsk και κάνει έπειτα restart. Πολύ ενοχλητικό θα έλεγα. Πως γίνεται να το απενεργοποιήσουμε; σε μενα δουλευουν αψογα μηπως εχει προβλημα καποιος δισκος ?
tzinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 και εγω το αναφερα ποιο πριν. Σε καθε ρεσταρτ κανει chkdisk ενος συγκεκριμενου σκληρου χωρις να βρισκει τιποτα και μετα μπενει κανονικα στα windows. Δεν ξερω τι φταιει, απλα πλεον περιμενω να φωρτοσουν και να πατησω ενα κουμπι ωστε να προσπερασω το chechkdisk οταν παει να το κανει
tritonas00 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 και εγω το αναφερα ποιο πριν. Σε καθε ρεσταρτ κανει chkdisk ενος συγκεκριμενου σκληρου χωρις να βρισκει τιποτα και μετα μπενει κανονικα στα windows. Δεν ξερω τι φταιει, απλα πλεον περιμενω να φωρτοσουν και να πατησω ενα κουμπι ωστε να προσπερασω το chechkdisk οταν παει να το κανει τι σκληρος ειναι αυτος..??Παιζει να φταιει ελλατωματικος driver
venejo Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Εγώ πάλι πάω για Vista. Κυκλοφόρησαν στα tors images με ενσωματωμένο το SP2 final (MSDN/Technet) και πάπα. Έχω βαρεθεί τις μπέτες....
markelos Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Εγώ που έχω κάτι ξέμπαρκα αυθεντικά vista από αγορά laptop θα έχω κάνα όφελος για original "seven";Γιατί αν έχω θα είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι να αγοράσω λειτουργικό. Κυκλοφορεί μια είδηση/"φήμη" ότι όσοι αγοράσουν vista μετά την 1η Ιουλίου 2009 θα δικαιούνται free upgrade. Οπότε δε σε πιάνει εσένα... Vista to Windows 7 Free Upgrade Plans Leaked? Microsoft to offer free Windows 7 upgrade for Vista computers purchased after July 1 Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να βαλω την rc για main os(οχι πως τωρα δεν ειναι main os) αλλα κανω delete τα xp..... Εγώ έχω "πετάξει" τα ΧΡ από τότε που έβαλα τα 7 Υπάρχει κάποιος τρόπος να σβήσω κάποια αρχεία σαν root τα οποία μέχρι πρότινος δε σβήνουν;
tritonas00 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Υπάρχει κάποιος τρόπος να σβήσω κάποια αρχεία σαν root τα οποία μέχρι πρότινος δε σβήνουν; Σαν τι αρχεια δηλαδη? Παρε ownership
pc_admin Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Υπάρχει κάποιος τρόπος να σβήσω κάποια αρχεία σαν root τα οποία μέχρι πρότινος δε σβήνουν; ναι αν αλλαξεις δικαιωματα στην ασφαλεια με δεξι κλικ πανω στο φακελο ιδιοτητες-->ασφαλεια θα πρεπει να κανεις κατοχο τον χρηστη σου και να του δωσεις πληρη δικαιωματα στον φακελο αυτο edit : tritonas με προλαβες ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:11 ---------- μια ερωτηση : τα call of duty (4 k 5) παιζουν κανονικα χωρις προβληματα , και τι διαφορες εχουν στην αποδοση σε σχεση με τα vista ??
Cygnus Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δηλαδή η 7100 προσφέρεται για main OS ; Από προγράμματα παίζουν τα πάντα όλα ;
notios7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δηλαδή η 7100 προσφέρεται για main OS ; Από προγράμματα παίζουν τα πάντα όλα ; οθωνα καλησπερα.τα εχω κυριο λειτουργικο εδω και δυο μερες και σιγουρα θα μεινουν μεχρι να βγει και η εμπορικη διανομη.εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος,για να μην πω και ενθουσιασμενος με το αποτελεσμα με την microsoft:-D.βαλτα αφοβα ,αλλα να ξερεις οτι μαλλον δεν παιζει το καπρεσκι και πας για nod32 eset4.
geokini Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Σκετο χαλι τα vista, θα περιμενω μεχρι τα 7!!!
Cygnus Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 επειδή μου άρεσαν τα vista θα μου αρέσουν και τα 7 σίγουρα..τώρα για antivirus στο avast είμαι αυτή τη περίοδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.