Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεταφερω εδω τις εντυποσεις μου, μιας και εδω ειναι ποιο σωστο το τοπικ. Και προσθετω στο τελος νες.

το βαλα και εγω και εχω μεινει εντυπωσιασμενος δεδομενου οτι σιχενομουνα τα σβιστα. Πρωτο προβλημα ειχα με την x-fi platinum, βρηκα windows7 beta driver αλλα δεν κανει εξτρακτ ουτε εγκατασταση, ολο κολαει σε ενα αρχειο προς το τελος. Τελως παντον τελικα εβαλα τα προηγουμενα vista drivers αφου το γυρισα σε vista sp2 compatibility. Μερικα κρισιμα προγραματακια που ηθελα και φοβομουν οτι δεν θα τρεξουν δεν εχουν προβλημα. Ειναι εντυπωση μου η τα βιντεο και οι εικονες ειναι ποιο εντυποσιακες? σαν να εχει καλυτερο colour management? Ακομα και στον προτζεκτορα φαινετε καλυτερα απο πριν νομιζω. Ta themes φοβερα! Το αερο δουλευει αψογα. Μετα εχω την εντυπωση οτι downloads απο http ψιλοσερνονται, ενω σε τορρεντ επιασα κανονικες ταχυτητες. Πχ drivers apo creative πηγενανε με 50κ, απο νβιντια με καν 200ρι, codecs apo free codecs με 10κ! Τορεντ με 1,4 mb/sec! Αλλα το browsing φαινετε γρηγορο.

Λοιπον παμε σε μερικες παρατηρησεις. Πως γινετε να βαλουμε το εικονοδειο του ντεσκοπ κατω δεξια αντι για αριστερα? Μπορουμε να κανουμε νεο σορτκατ και να το κανουμε πιν δεξια στην τασκμπαρ?

Κλεινο το πισι, ανοιγω λιγο αργοτερα και πεταει μαυρη οθονη που με τρομαξε, αλλα τελικα ηθελε να κανει chk disc σε ενα δισκο (απο τους πεντε). Και δεν ηταν καν το συστεμ ντισκ και ουτε ειχα ζητησει με κανα προγραμα να κανει ελεγχο δισκου. Τελος παντων μετα απο κανα 10λεπτο ολα ειναι οκ, δεν βρισκει προβληματα και μπενω μεσα. ΑΛΛΑ ειναι κατι που κανουν τα 7 απο μονα τους? πχ σποραδικους ελεγχους?

Επισης πως μπορουμε να κανουμε μετακινηση φακελων χωρις να ζηταει εγκριση και το αναποδο να το κανουμε να ζηταει εγκριση οταν κανεις σβησιμο αρχειων?

τωρα μεταφερω 24 γκιγκα απο εναν εξωτερικο σκληρο και δεν μου δειχνει υπολειπομενο χρονο. Το καταργησανε?

τελος αν και μερικες ενεργειες θελουν κανα κλικ παραπανω, αν και καμια φορα μπερδευεσε με τα πολλα tabs se aero styl πολυ συντομα συνηθιζεις (ειδικα αμα εισαι χρονια χρηστης πισι) και τα παιζεις στα δαχτυλα σου. Μερικες φορες αισθανεσαι σαν να δουλευεις τα παραθυρα οπως στο minority report lol

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια ερώτηση επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Ποιά η διαφορά των 32bit και 64bit εκδόσεων? Τί σου προσφέρει παραπάνω η 64αρα windows7 έκδοση ας πούμε? Εγώ πάντα είχα 32bit εκδόσεις. Να βάλω 64αρα? Θα είναι καλύτερα?

Δημοσ.

h 64bit υποστηριζει περισοτερη μνημη, δεν εχει δηλαδη το προβλημα των 32μπιτ που δεν βλεπουν 4 γκιγκα. Μπορει να δει πολυ παραπανω. Για τα υπολοιπα πλεονεκτηματα ας πει καποιος αλλος. Αυτο που θελω να μαθω εγω, πλεον ποσα προβληματα συμβατοτητας υπαρχουνε στα προγραματα? πρεπει να βρεις απαραιτητα 64μπιτ προγραματα η υπαρχει κατι σαν compatibility mode και τρεχεις και 32μπιτ προγραματα παραλληλα?

Δημοσ.

@psaras κανε clean install για να αποφυγεις διαφορα προβληματα.

παιδια οσοι εχετε dual boot με αλλα λειτουργικα καλο ειναι να κλεισετε το schedule στο automatic defragment...γιατι αποτι εχω δει βαζει ολους τους δισκους μεσα..

Επισης ο windows defender απο default κανει scan οταν το pc ειναι καποια ωρα idle.καλο ειναι να το απενεργοποιησετε και αυτο (το schedule)

Δημοσ.

ένα μικρό θεματάκι με το laptop όταν μπαίνει σε sleep mode έχω... δεν ξυπνάει πάντα...

το παρατήρησε κανείς άλλος αυτό; λύνεται με την 7100;

Δημοσ.
ρωτησα και σε αλλο θεμα αυτο :

κανω εγκατασταση των 7 rc1 64bit στο 2o partition (στο 1ο εχω vista 32bit).

Και ενω η εγκατασταση φτανει προς το τελος εχω μια black screen και βλεπω μονο τον κερσορα .

Κανει κανονικα το restart , μπαινει στα windows και εχω παλι την black screen kai κατω δεξια evaluation copy build 7100 , βλεπω τον κερσορα και τιποτα αλλο ! το αφησα 5-10 λεπτα τιποτα !

καμια ιδεα ? φταινε τα vista μηπως ?

Από ότι διάβασα εδώ, κάποιοι είχαν το ίδιο πρόβλημα με την τότε vista rc. Ο λόγος ήταν ότι τα windows επέλεγαν την καλύτερη δυνατή ανάλυση αυτόματα, με αποτέλεσμα να βάζουν το refresh rate στα 85hz κάτι που πολλές οθόνες δε σήκωναν. Ένας το έλυσε βάζοντας πάνω ένα παλιό μόνιτορ έτσι ώστε τα win έριξαν αναγκαστικά την ανάλυση, μετά έβαλε το refresh rate χειροκίνητα, συνέδεσε την αρχική οθόνη και έπαιξε. Δεν ξέρω αν θα παίξει, εικασία κάνω. Αν μπορείς δοκίμασέ το. Ορίστε και το ποστ του τύπου

Αν ειχε γινει αυτο δεν θα εβλεπα τιποτα στην οθονη!

Αλλα βλεπω τον κερσορα ,που μπορω να το μετακινω και επισης βλεπω κατω δεξια να λεει evaluation copy build 7100 κτλ

πατωντας ctr+alt+del δεν γινεται τιποτα .

edit:

Μου ηρθε κατι τρελλο τωρa !

μηπως φταιει που εχω στο pc εκτος την οθονη (samsung 22" lcd) και την lcd tv (lg 42") ?????

Και την βρηκε στην εγκατασταση και εκανε τα δικα του?

Δημοσ.

ρίξτε μια ματιά και σε αυτές τις φώτο από το επερχόμενο dx11

μου φαίνεται ολίγον "και καλά" αλλά οκ...εξάλλου μιλάμε

για 2 χρονάκια τουλάχιστο ώστε να τα δούμε σε realtime (και αν)

http://windows7themes.net/dx11-screenshot.html

εμενα γιατι μου κανουν για GI rendering ;

και μάλιστα με καταπληκτική ομοιότητα από vray :o

Δημοσ.
ρίξτε μια ματιά και σε αυτές τις φώτο από το επερχόμενο dx11

μου φαίνεται ολίγον "και καλά" αλλά οκ...εξάλλου μιλάμε

για 2 χρονάκια τουλάχιστο ώστε να τα δούμε σε realtime (και αν)

http://windows7themes.net/dx11-screenshot.html

εμενα γιατι μου κανουν για GI rendering ;

και μάλιστα με καταπληκτική ομοιότητα από vray :o

Εμεινα @@ας!

Δημοσ.

γνωριζει κανεις αν οταν κανουμε εγατασταση των 7 σε ξεχωριστο partition, αν υπαρχει δυνατοτητα (οπως στα xp) να μη γινει φορματ? (εννοειται οτι ειναι ηδη ntfs)

Δημοσ.
γνωριζει κανεις αν οταν κανουμε εγατασταση των 7 σε ξεχωριστο partition, αν υπαρχει δυνατοτητα (οπως στα xp) να μη γινει φορματ? (εννοειται οτι ειναι ηδη ntfs)

ναι δεν απαιτεί φορματ.

Δημοσ.
Και τα αρχεια μενουν ανεπαφα ετσι?

ναι φυσικά.

απλά περνάει το λειτουργικό,πάντα έτσι το κάνω...

Δημοσ.
Αν ειχε γινει αυτο δεν θα εβλεπα τιποτα στην οθονη!

Αλλα βλεπω τον κερσορα ,που μπορω να το μετακινω και επισης βλεπω κατω δεξια να λεει evaluation copy build 7100 κτλ

πατωντας ctr+alt+del δεν γινεται τιποτα .

edit:

Μου ηρθε κατι τρελλο τωρa !

μηπως φταιει που εχω στο pc εκτος την οθονη (samsung 22" lcd) και την lcd tv (lg 42") ?????

Και την βρηκε στην εγκατασταση και εκανε τα δικα του?

Ε βγάλε την tv να δεις. Προφανώς έφαγε σκάλωμα η κάρτα γραφικών. Ειδικά αν δεν έχουν περαστεί οι official beta drivers της nvidia και δεν έχεις ρυθμίσει να παίζεις με 2 οθόνες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...