Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

και τώρα περιμένουμε ένα post που θα γκρινιάζει για την registry και το file system :P

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
και τώρα περιμένουμε ένα post που θα γκρινιάζει για την registry και το file system :P

Και το κουμπί Start βεβαίως βεβαίως :P

Δημοσ.

Εχω

Core2 Duo CPU E4600 @ 2.40GHz

ATI Radeon HD 3850 Series 256ΜΒ

2GB RAM

Να βαλω x86 ή x64 (με ενδιαφερουν τα games και να παιζει και η HAUPPAUGE WINTV HVR-4000)

Δημοσ.

Αν σκέφτεσαι να αυξήσεις τη ram προχώρα στα x64. Αν πάλι όχι, προχώρα στα x64 :P Εφόσον το υποστηρίζει ο επεξεργαστής σου γιατί να μείνεις στα 32bit. Όσο για την tv card, εδώ βλέπω υπάρχουν drivers για vista x64 άρα θα κάνουν και για τα 7. Αν και θα στην αναγνωρίσει αυτόματα το λειτουργικό...

Και τι θα γίνει πια με αυτή τη registry, ελπίζω στην επόμενη κυκλοφορία να μην υπάρχει πλέον.

Δημοσ.
Εχω

Core2 Duo CPU E4600 @ 2.40GHz

ATI Radeon HD 3850 Series 256ΜΒ

2GB RAM

Να βαλω x86 ή x64 (με ενδιαφερουν τα games και να παιζει και η HAUPPAUGE WINTV HVR-4000)

χ86. Αυτά που σε ενδιαφέρουν σχεδιάζονται για χ86. Όταν με το καλό αλλάξεις υπολογιστή, και βγουν και officially τα 7 ξανασκέψου για χ64. Μπορεί να είναι πιο mainstream τότε.

Και αν φύγει η registry, από τι θα αντικατασταθεί;

Δημοσ.

Και αν φύγει η registry, από τι θα αντικατασταθεί;

όταν έφυγε το real dos που πατούσαν τα windows για να bootάρουν...

(προ xp εποχή) από τι αντικαταστάθηκε ;

Δημοσ.

παίδες, αυτό το νέο hiiden or what feature με το XP Mode των 7 είναι ενσωματωμένο στην 7100 ? πρώτη ερώτηση αυτή

2) η 7100 είναι τελικά ΟΝΤΩΣ η RC1 ? παρ όλη την έλλειψη feedback tool που διαβάζω σε άλλα threads/fora ?

3) να την βάλω ? το έχετε κάποιοι κάνει ήδη ? αν ναι είστε ευχαριστημένοι (για την 7100 μιλάμε) ή όχι ?

milles merci.

Δημοσ.

Mολις συνδεσα το w910 μου...και αστραπιαια( σαν τον flash gordon ενα πραμα:lol:) κατεβασε και εγκατεστησε ολους του drivers απο το update.Με την μια ηταν ετοιμο για χρηση και browsing στα αρχεια του κινητου.

nice.!

Ωπα το update μου εβγαλε καινουργιο nvidia driver.

Yeap.driver info

NVIDIA

2/4/2009

8.15.11.8172

Oσοι εχετε nvidia καντε ενα τσεκ.

Δημοσ.
7600GT με τους drivers της nvidia για τα win7. Μετά το reboot φτιάχνει αλλά τώρα που το ξαναδοκίμασα άφησε λεκέ πάλι και μάλιστα τα μεγιστοποιημένα παράθυρα εμφανίζονται κάτω από αυτό. Να δες, άλλαξα και το wallpaper να φανεί καλά.

[ATTACH]17392[/ATTACH] [ATTACH]17393[/ATTACH]

την μπάρα με τα προγράμματα πως το κάνω όπως εσύ?

Δημοσ.

Εγκαταστάθηκε πριν λίγο η x64 RC1 σε έναν c2d E7400 me 4gb ram και την radeon 4870.

Εντυπώσεις πολύ θετικές αν και για να πω την αλήθεια περίμενα κάτι διαφορετικό απο τα Vista. Πιστέυω πως κάποιος που δεν ασχολείται πολύ και έχει συνηθίσει τα Vista, δεν θα καταλάβει πολλές διαφορές - σαν ένα προσεγμένο skin. Είναι πάντως γρήγορα και σταθερά αν και η προηγούμενη εγκατάσταση των Vista δεν αποτελεί μέτρο σύγκρισης καθώς είχε "αντέξει" αλλαγή απο nvidia σε ati και λίγο αργότερα απο gigabyte P965 mobo σε Asus P45 :)

Εν κατακλείδι, τα 7 είναι αξιοπρεπέστατα. Βέβαια, πέρα απο το gaming εξακολουθώ να θεωρώ το OS X ανώτερο λειτουργικό. Αυτός είναι και ο μόνος λόγος που αυτό είναι το μόνο απο τα pc του σπιτιού που δεν έχουν μεταμορφωθεί σε hackintosh.

PS. Μολίς συνειδητοποίησα πως γράφω Ελληνικά χωρίς να έχω ορίσει σαν δεύτερη γλώσσα την Ελληνική. Απλά με alt+shift γύρισε στα Ελληνικά. Thumbs up!

Δημοσ.
την μπάρα με τα προγράμματα πως το κάνω όπως εσύ?

δεξί κλικ--->ξεκλείδωμα

αριστερό κρατημένο και την σέρνεις όπου θες...

Δημοσ.

μου έχουν σπάσει τα νεύρα οι άσχετοι...

Αν κάνεις upgrade απο προηγούμενο build, χαλάει το "Classic windows" theme. Δεν λειτουργεί πιά.

οταν το επιλέγεις , απλά εφαρμόζεται κατι σαν το "Windows 7 Basic", δηλαδή το γνωστό vista-χωρίς-aero.

Συνέβη ηδη 2 φορές. με upgrade απο 7068 -> 7077, και απο 7077 -> 7100.

Ενώ, αν κάνεις καθαρό install 7077, ή 7100, έχω κανονικά λειτουργικό classic.

αν κάνεις disable το themes service, έχεις κατι που μοιαζει αρκετά με το classic, αλλα κάπως "ξεπλυμένο". δεν ειναι η σωστή λύση, και γιατι να το κάνω αφου σε clean install δεν απαιτείται κάτι τέτοιο; ...

άσχετοι. δις. :mad:

Δημοσ.

Κατέβηκε και η x64. Το πήρα απόφαση για ένα ακόμη format και πάμε πάλι για ένα clean install. Μιας και που είναι RC θα μείνω με αυτήν καιρό, οπότε...

Δημοσ.
Αν κάνεις upgrade απο προηγούμενο build, χαλάει το "Classic windows" theme.

μαλλον το έλυσα το πρόβλημα. Αρκει να σταματήσεις, και να επανεκκινήσεις το service "Desktop Window Manager Session Manager"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...