Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Beta/RC Πρώτες εντυπώσεις (build <= 7600.16384)

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πηγα να βαλω την 7077 και μολις αρχιζει η εγκατασταση μου λεει οτι λειπει καποιος driver και αφου κανει scan για drivers δε βρισκει και σταματαει

Προφανως ο driver για τον sata controller σου..?Δες στο bios αν εχει να τον βαλεις σε legacy ή ide mode.Η βαλτου τον driver απο δισκετα στην εγκατασταση.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ακόμα με τα Seven ; βαλτώσαμε!

άντε... τελειώνετε με τα ραμολιμέντα :lol:

σε λίγο ξεκινάμε το αλφα τέστινγκ των Windows 8 :shock: :shock: :shock:

win8.jpg

Microsoft already working on Windows 8

5 μηχανηματα μας χρειαζονται!Ενα για XP να αναπολουμε...Ενα για Vista να ριχνουμε καταρες....Ενα για τα 7 για να καμαρωνουμε για την εξελιξη της MS....Ενα

για τα 8 για να ελπιζουμε σε κατι ακομη καλυτερο...και Ενα για λινουξ!

Δημοσ.
5 μηχανηματα μας χρειαζονται!Ενα για XP να αναπολουμε...Ενα για Vista να ριχνουμε καταρες....Ενα για τα 7 για να καμαρωνουμε για την εξελιξη της MS....Ενα

για τα 8 για να ελπιζουμε σε κατι ακομη καλυτερο...και Ενα για λινουξ!

Θα ελεγα ενα μηχανημα θελουμε...του βαζουμε τα 7 και μετα σε vmware ριχνουμε xp και linux.:-)

Δημοσ.

Κυκλοφόρησε το First Look: Windows 7 Beta for IT Professionals για όποιον ενδιαφέρεται.

Είναι τρεις ώρες εκπαιδευτική παρουσίαση στα νέα χαρακτηριστικά των Micr0$oft Wind0ws 7 Beta: Παραγωγικότητα χρήστη, καλύτερος έλεγχος και ασφάλεια, απλοποιημένος έλεγχος του PC και βελτιστοποίηση της επιφάνειας εργασίας.

Που Απευθύνεται

Απευθύνεται σε IT professionals που γενικά υποστηρίζουν υπολογιστές με Micro$oft Wind0ws, με καθήκοντα υποστήριξης χρήστη, διαμόρφωσης επιφάνειας εργασίας, και επίλυσης προβλημάτων. Θα αναφερθούν τα νέα χαρακτηριστικά των Wind0ws 7 Beta και κατά πόσο οι αλλαγές βελτιώνουν την ασφάλεια, την αξιοπιστία, τη δικτύωση, τις επιδόσεις και τη διαχείριση. Ένα ακόμα τμήμα αυτής της παρουσίασης θα μας δώσει τεχνικές να αποφασίσουμε ποιος θα ωφεληθεί από την αναβάθμιση σε Windows 7 Beta.

Όταν ολοκληρωθεί η παρουσίαση οι εκπαιδευόμενοι θα είναι ικανοί να:

* Συζητήσουν τη διαμόρφωση της στάθμης του ελέγχου Λογαριασμού Χρήστη (User Account Control)

* Εξηγήσουν την κρυπτογράφηση "BitLocker" για αφαιρούμενα μέσα αποθήκευσης

* Συνοψίσουν στο πως θα δημιουργήσουν και επιβάλλουν κανόνες κλειδώματος εφαρμογών

* Περιγράψουν πως ο Windows Defender βοηθάει στη βελτίωση της ασφάλειας ενός υπολογιστή

* Περιγράψουν πως το DirectAccess βοηθάει στη βελτίωση των συνδέσεων σε απομακρυσμένους χρήστες

* Εξηγήσουν πως βοηθάει το caching στην παραγωγικότητα ενός γραφείου

* Συνοψίσουν στο πως αναζητούνται πληροφορίες με την αναζήτηση και την οργάνωση του search

* Περιγράψουν πως η βελτίωση της γραμμής εργασιών και του Πίνακα Ελέγχου ενώνουν κοινές εργασίες και πληροφορίες μειώνοντας την ακαταστασία και βελτιώνοντας την πλοήγηση

* Εξηγήσουν πως θα εκτελέσουν Windows Backup και Restore

* Εξηγήσουν την επίλυση προβλημάτων συμπεριλαμβανομένων την καταγραφή βήμα προς βήμα, ενοποιημένη σχεδίαση, Καταγραφή επιδόσεων, και Windows PowerShell 2.0

Διάρκεια: 3 Hours

Ημερομηνία παραγωγής: February 27, 2009 (in development)

Γλώσσα: English

Ακροατήριο: IT Professionals

Επίπεδο: 200

Αντικείμενο: Wind0ws 7

Τύπος: Clinic

Μέθοδος: Εκπαίδευση (classroom)

Δημοσ.
Θα ελεγα ενα μηχανημα θελουμε...του βαζουμε τα 7 και μετα σε vmware ριχνουμε xp και linux.:-)

Φημες λενε οτι η rc θα ειναι η 7082.

Ηθελα να το δραματοποιησω βρε παιδι μου!!!!Με την ελευση της rc θα σταματησουν να λειτουργουν ολες οι υπολοιπες?Γιατι τωρα γραφω απο την 7077.

Δημοσ.
Ηθελα να το δραματοποιησω βρε παιδι μου!!!!Με την ελευση της rc θα σταματησουν να λειτουργουν ολες οι υπολοιπες?Γιατι τωρα γραφω απο την 7077.

Και εγώ με αυτή είμαι, αλλά από όσο έχω διαβάσει θα λήξει κάπου αρχές του 2010..

Αλλά μέχρι τότε θα έχουμε σίγουρα την final...

Δημοσ.

γεια σας, εχω την 7077 και εχω καποια προβλημα με την οθονη. απο τα δεξια τους οθονης αμα παω με το βελακι τερμα ακρη αυτο εξαφανιζετε με συνεπεια πολλες φορες να το ψαχνω. πως διορθωνεται αυτο ξερει κανεις? επισης εχω ati radeon x1600 μπορω να βρω drivers για τα win 7? ευχαριστω

Δημοσ.

Για το πρόβλημα με το ποντίκι δεν ξέρω, πάντως από ότι είδα στο site της ati, έχουν βγει drivers για τα 7 για κάρτες από HD 2400 και πάνω.

Δημοσ.

σχετικα με το ποντικι βρηκα την λυση στο menu screen resolution εβαλα την επιλογη duplicate this displays. ξερει κανεις αμα βγηκε κανενα daemon tools συμβατο με τα seven?

Δημοσ.

Tην κατεβαζω τωρα....αλλα δεν μπορω αλλο format.....ΛΟΛ

Παιδια οποιος την βαλει ...εντυπωσεις,αν μπορει..!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...